58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Вероятно говориш за дългия инкасатор.

57

Адмирации

преди 2 години

Европа до края на годината може да получи евтин руски газ, след като Русия я превземе. С такива управляващи в ЕС, за месец руските войски ще са в Лисабон. До 2 месеца в Лондон и Глазгоу.

56

Анонимен

преди 2 години

Вариант 19. Украйна се сдобива с тактическо ядрено оръжие. Тогава ще видим магаре боб яде ли и Лавров трева пасе ли?

55

прост

преди 2 години

На мен ми е по-интересно, как и защо украинците от най-верен съюзник и даже основател на ОНД, стана такъв враг за Русия. Защо самите украинци са крайно разделени и това стана само за 20на години?

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 - да, той руския представител на преговорите "нито отрече, нито потвърди" вероятността за руски бази в куба и венецуела, ама сащ веднага нададоха вой.Моля се , все пак да се разберат, а ако се стигне до война - дано е ядрена, че Земята да си отдъхне от тъй наречения Homo Sapiens и това да стане бързо, а не бавно да умираме от радиацията.

53

Анонимен

преди 2 години

"Отиде в Русия за Волга, върне се с Олга"--------------------------------------------------------------- Познавам един, който след 5 години се върна от Русия и с Волга и с Олга и с диплома за висше образование.

52

Щерев

преди 2 години

Браво на г-н Байдън. Българите подкрепяме.

51

Анонимен

преди 2 години

Тука некои другари русофили представят абсурдната ситуация как бедната Русия ще постави ядрени щитове над Мексико и Канада вероломно нападнати от САЩ както Русия нападна Украйна. Хайде скрийте се с глупавите си сравнения. Агресора се казва Русия и този агресор трябва да бъде ликвидиран за да има мир в Европа

50

Моля

преди 2 години

Президента Радев да излезе и да каже защо се ЕКЗЕКУТИРАТ Българи със знанието на МВР, ДАНС и Прокуратурата !?

49

Анонимен

преди 2 години

Гледай какво става... ако не бяха наливали милиони за да дестабилизират Окрайна, сега нямаше да ги имат тия ядове. Да би мирно седяло, не би чудо видяло... трябват им още талибани, да им рутнат още няколко сгради, да се кротнат.

48

Поплавски

преди 2 години

Дед Джо,внимателно подреждай думите,защото ти ако си поживял,младата Америка може да оплаква дните си,ако дори само помислиш за някакви действия срещу Русия.Майка си ли търсите вие янките в Украйна,под носа на РФ?

47

Анонимен

преди 2 години

До27.Абе един се върна освен с Олга и с Волга и с две дечица, И като видя в каква мизерия сме затънали се качи във Волгата,взе си Олгата и децата и замина за някъде край р.Волга и доколкото разбрах нямал никакво намерение да се връща.А тия дето заминаха на Запад,сега един по един взеха да се връщат по сами бедни,като църковни мишки по пости.Какво ли има още да видим.Ами дано Господ се смили отново,че да ни запази.Иначе сами,не можем.

46

Мнение

преди 2 години

На тея не им ли е ясно,че ако Русия предприеме военни действия срещу Украйна,те няма да са ограничени и спрат до там.На Путин му е ясно,че ще има глобални санкции и изолация за Русия.А тяхното вдигане ще е само, ако Русия се разпадне или Запада загуби военен конфликт.Смятам,че Путин мисли по-скоро как Запада да загуби,а такъв вариант съм сигурен,че не е разглеждан...военният конфликт ще е унищожителен и за двете страни,така че ще е по-добре да не го натискат много и постигнат някакъв компромис.

45

Анонимен

преди 2 години

дайте няколко на холивуд че няма читави филми

44

Анонимен

преди 2 години

Споразуменията от 1991 г не бяха правно обвързващи, затова САЩ ги нарушиха и си довлякоха г.зовете на границите с Русия, където те ще бъдат редовно онождани. По 18 различни сценария.

43

До бай Дан

преди 2 години

Ти може да си подготвил 18 плана но Русия има само един за теб.Масово изтребване на краварника

42

Анонимен

преди 2 години

Единствените които уважиха руския ултиматум от 17 декември към НАТО бяха българските русофии натовския генерал Стефан Янев който изрази личното мнение на натовския генерал Румен Радев за безусловно подчинение на руския ултиматум.

41

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията е абсурдна. Това е все едно руснаците да привлекат Мексико и Панама в съюз, да си сложат противоракетни щитове там и в Куба, и после да се чудят какво им става на американците и защо се дървят. Ще започнат да ги наричат терористична и зла държава, ще им наложат санкции и т.н. Американците, с тяхната агресивна политика и агресивно поведение към Китай и Русия, ще предизвикат събития, които ще ескалират. После те ще се изкарат добрите момчета - супер наглеции.

40

На някой по-долу

преди 2 години

му се привижда солдатски ботуш в САЩ.Това разбира се е невъзможно по ред причини.1.РФ е в състояние да води война с нискотехнологичен противник.Тя изпраща бутикови части тук-там с илюстративни цели,рекламира как е разработила ултра-супер-хипер страшни оръжия,но армията и изостава.2.Солдатите трудно ще преплуват до САЩ. 3.Това надали е и стратегическа цел на РФ.На всеки е ясно,че който започне да губи, ще удари с атомно оръжие-дали над САЩ или над РФ няма значение,Земята е дотам.

39

хард

преди 2 години

Историята на Русия е само войни и преврати.А защо са ги нападали, има защо. Преди Наполеон да ги споходи, самите те са в съюз с Прусия срещу Франция. Хитлер е разбрал опасността от Сталин и затова го е изпреварил...Все факти които изгодно не се казват, но пък колко индианци били изтребени точно се знае!