15

Анонимен

преди 2 години

Преди да се стигне до това следва да се направят редица други неща. 1. напомняне за да си сложи, ако няма да и се даде, по 20 стотинки са 2. ако отказва да бъде помолена да напусне метрото 3. ако отказва да и се пише акт 4. ако се съпротивлява ЧАК ТОГАВА да бъде арестувана и то не за това, че не носи маска, а за това че се бори с органите на реда.

14

Анонимен

преди 2 години

Докога ще трябва да се обяснява , че трябва да се спазват законите. Глобата за маска е ясна, като не ти харесва, пишат ти акт и после обжалваш. Когато обаче не изпълняваш полицейско разпореждане, трябва не само с белезници да те изведат , но и 24 часа да стоиш в ареста.

13

Чичо Пенчо

преди 2 години

Носенето на маска е дреболия, не бива да се правят драми от това, гледайте да не останете без работа, че ще видите какво е истинс.ки проблем

12

до 13

преди 2 години

насилието няма оправдание. никога.

11

Я тихо там!

преди 2 години

На рундьо и рашков милицията не бие така че си затваряйте устите!

10

Анонимен

преди 2 години

Ами в унисон със световния ден срещу насилието над жени, нашите полицаи показаха, че са ербап само да скачат срещу жени и за предпочитане по-слаби. При всички други случаи предпочитат да гледат на другата страна. Така де, няма да си усложняват живота да се занимават с престъпници. По-лесно е да се арестуват жени.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 "Покъртителна сцена. Толкова ли няма начин да бъде изведена без белезници и насилие?" Има, ако се държи адекватно, а тя не се е държала адекватно.

8

Анонимен

преди 2 години

Затова е пълно и с тарикатчета каращи с по 100 и 200 в града при ограничение 50 защото после трудно си понасят санкциите.На Софи Маринова синчето беше си пускало клипчета , как кара с 200 , а тя обяснява, че бил мъжкарче. Или онова 15 годишното от Владая , дето беше блъснало 10 коли и минало на всички светофари на червено.

7

Анонимен

преди 2 години

Покъртителна сцена. Толкова ли няма начин да бъде изведена без белезници и насилие?

6

Анонимен

преди 2 години

Аааах, чакай да видим историята на изпечения алеков герой: първо нарушава законите, и когато на главата му се стовари закона, търси да донася вода от 9 дерета, как не била тя, и "просто е нямало начин". Първо не го била чула, а пък после, след като полицая я "заплашил" с прилагането на закона, "тогава се стигнало до повишаване на тона". Това, че е нарушила разпоредбите и законите НЕКОЛКОКРАТНО, това са подробности. Тя е "права".

5

След

преди 2 години

Края на тая пЛандемия половината хора ще са за лудницата а другата за разстрел !

4

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам ушев, нито ми дреме за грипа, НО ако има наложени правила за всички и няква си е решила, че е по-специална или важна да не спазва правилата си заслушава шутовете. На никой не му е проятно ама си носи маските.

3

Анонимен

преди 2 години

Големи актриси в тази ганьоландия . . . Била със слушалки и не чувала какво и говорят полицаите. После обаче веднага чула, че и казали , че ще е научат как се спазват законите. Не 300 а 3 хиляди лева глоба за такива нагли същества.

2

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт на Радев! Сутринта ми изтриха пост и ме блокираха, защото го нарекох уби так. Ами какъв да е човек, който ниже празни приказки и клишета с гробовен глас? Оставка, !

1

Анонимен

преди 2 години

Следващия път ще спазва законите. *** е свикнал да си мисли, че те са за другите и не се отнасят за него.