165

Живко

преди 2 години

До анонимен 173. Щом си предпочела да не живееш България и наричаш собствения си народ Ганювчета, вече не си българка! Нямаш думата да се изказваш по въпроса! Отплувай в канала!

164

:)

преди 2 години

Чаакай малко, нали беше доброволно. Нали изискването за зелен сертификат беше наложено без натиск от ЕУ.От къде на къде ще ни санкционират за нещо, което е 'препоръчително'.

163

Анонимен

преди 2 години

Сираме да пускаме ваксани заразители у нас.

162

Анонимен

преди 2 години

Значи примерно в Гибралтар с 33000 население и 40000 работещи испанци в Гибралтар, които са ваксинирани в Гибралтар, без нито един ваксиниран гибралтарец имат 133% ваксинирани и не подлежат на санкции. България е подобен случай, но от обратната страна - милиони живеещи в чужбина и ваксиниращи се там, вдигат техния процент и намаляват двойно процента на България.

161

къде е кунчев

преди 2 години

Имало сигнали от ЕС-то...за санкции... и таз добра? На базата на какъв закон ще има санкции? Има ли такъв приет закон?.. Намеци и съвети....да си ги заврат там...дето и Урсула я завря Султана в Истанбул. Ей,нещастници...оставете хората на мира.

160

Гастарбайтер

преди 2 години

Санкционират ни като Русия. Разликата е, че може да им работиме за 12 еврака, а те взимат двойно и тройно повече.

159

Марсел Попов

преди 2 години

Добра новина, примката се затяга, а Гaнчa вече осъзнава че да се прави на умряла лисица вече не помага :)

158

до +++

преди 2 години

А сега покажи и статистика от септември насам колко от ваксинираните са ползвали "внезапна" отпуска, без планиране предварително, и колко са излизали в болничен за 3-4-5 дни за себе си или уж болно дете, за да прикрият острите признаци на заразата и после са се върнали на работа. Естествено още болни и ръсещи вируса, но спестили откъм карантина, защото не са се тествали официално. И защо не е въведена практика да искате от подобни липсващи тест при връщане или кръвни изследвания, където лъсва.

157

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че е добре да последваме една държава, напуснала съюза. Не на фашизма!

156

Анонимен

преди 2 години

Европа не ми пречи,ваксинирана съм,всички врати са ми отворени.Живея в подредена държава,където законите са и за президента и за чистача,където това че си от нашите не те прави защитен от ударите на закона!В България след като измамник и лъжец се кани да е премиер какво се очаква за хората?Кой ще спазва закона след като човек с 19 присъди прави партия и никой не го спира,какъв изродски филм е този в БГ?Та ваксината ви е ной-малкия проблем Ганьовчета,първо започнете да спазвате законите!

155

Шаши

преди 2 години

Излизаме от ЕС и няма санкции. Парите ще се пренасочват за нещо креативно.

154

Живко

преди 2 години

Да им наложим реципрочни санкции тогава! Не ни трябват плиткоумни ваксомани и генномодифицирани мутанти в Бг!

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 Знаеш ли какви здравни осигуровки плаща един швед и колко един българин? Прекрасно здравеопазване евтино няма.

152

Анонимен

преди 2 години

А за лошата здравна система ще има ли нещо като санкция или ще бъде по скоро награда? Когато системата е лоша, очакването на добри резултати е скудоумие - в очакването, че тази дума още не се цензира! Каквото разбрах, ЕС очаква да закупим по договор подписан от един коруптен политик, договорните количества т.е. те с нищо не са подобри от тези коруптни личности! Когато нивото на заболелите е ниско, какво значение има нивото на заразени? Това така всяка зима има много подсмърчащи, с малко разболял

151

Анонимен

преди 2 години

Не са 25%, а 65-70% от пълнолетните живеещи в България са ваксинирани. Има милиони български граждани живеещи в чужбина.

150

Шаши

преди 2 години

Нашите европейски партньори, щом искат да глобяват значи не са партньори, а нещо друго. Поробители или окупатори е по правилно.

149

дабе

преди 2 години

Значи за да не глобят държавата аз трябва да се подложа на зорноволна експериментална генна терапия? Мммм НЕ благодаря!

148

Анонимен

преди 2 години

Ние дори не сме колония, а погранична територия с Турция. За колониите се грижат.

147

Анонимен

преди 2 години

Бг ако е държава друг не може да и се меша, но изглежда Бг е поредната колония а не държава

146

Анонимен

преди 2 години

Санции, манкции не помагат. Брюксел да праща направо вермахта.