129

Ицо рапърчето

преди 2 години

Запомни добре - машините ми, са много повече, от машинити тйи...

128

Абе

преди 2 години

Кой беше оня слабоуумен, подкупен съдия, който реши че машините са достатъчни за честен вот. И да не се брои хартията??? Няма съдебна система у нас

127

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще бъде честно!Вярвайте ми!Шефа на Сиела - бивш от ДСПир по време на чума. Замириса на 19 млд ? и акулите излязоха.После пак плачете,че сте най бедни.На запад да си беден е равнозначно да си *** и наивен.На такъв човек и пари да му дадеш- ще му ти вземат

126

Анонимен

преди 2 години

А бе, Сиела, ще разорите Баце с тия допълнителни машинки... Колко ви плати да ги внесете точно сега?

125

Анонимен

преди 2 години

Като оставим настрана машините не виждам по-добрият живот обещаван от Радеф,Славчо,Майчето и компания. Два пъти не съставиха правителство та даже се и изпокараха. Отиваме на трети избори за 1 г.и то в най-лошия период за света след голямата депресия в Сащ от миналия век. Спряха се всички строежи. Пари нямало. В същото време имало големи излишъци в бюджета,но теглят кредити. Инфлацията е поне 10%. Токът се спекулира и бизнесът е пред фалит. Скоро няма да увеличът заплатите в повечето сектори.

124

Анонимен

преди 2 години

Аму да одию да събаряме сиелта!? Айде днеска след работа всички!

123

Гиб Мелсън

преди 2 години

Токущо по телевизията управителя на фирмата с машините намекна, че Винету има ментални проблеми. Според управителя машините имали много нива на защита, това били фейк новини, ставало въпрос за едни и същи машини и били толкова защитени от различни групи хора, че трябвало да си ментално болен за да си мислиш, че може да преправяш избори с машините. Намека е явно за Винету.

122

Анонимен

преди 2 години

Я викам ЦИК да даде служебна победа на Буци що иначе може да качи кръвното.

121

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли сега защо някой дават победа за фелтфебела на първи тур?

120

Анонимен

преди 2 години

Нема нужда да гласуваш и промениш България. Вече са го направили вместо теб. Бъди спокоен. А, аз се чудех от къде идва тази нагла увереност на Кирчо в интервютата напоследък? "А защо да не бъдем и първи". И то при пълно единодушие на социологическите агенции и голяма разлика на първия от следващите го. Защо скочиха истерично на това да се броят контролно разписките. За какво ни/им трябваха машините.

119

радевщина в действие

преди 2 години

Расате за хулигански прояви го вкараха в следствието, а Фигуранта който буквално се изака върху Конституцията на РБ - НИЩО !!! Даже му се мазнят и възхищават на дебелоочието !!! Същото се отнася и за фигурантчето му Киро !!! Явно се готви поредна измама с предстоящия вот, спонсорирана и дирижирана от другарите с жигосаните петолъчки на челата !!!!

118

Анонимен

преди 2 години

До 141....ами затова от фирмата са казали, че няма вече машини, защото фигуранта ги е изкупил, тайно с държавни средства, всичките...

117

Анонимен

преди 2 години

199 изтрепани от безхаберието на Радев + 199 машини за "честен вот" организиран от Радев

116

АнонимеН

преди 2 години

СЪС ОКОЛО 500 ХИЛЯДИ ГЛАСА ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМЯНАТА ИМА РЕАЛНО 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА ОТ БОЖКОВАТА ОТКАЗАЛА СЕ ПАРТИЯ И НАЙ-МНОГО ОЩЕ ТОЛКОВА! А И ДАВАТ, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ 600 ХИЛЯДИ ГЛАСА ЩОТО НАРОДА МНОГО ХАРЕСВАЛ КИРО МЕНТАТА! ЕЙ ТАКА ДЪРЖАВНИЯ ПРЕДАТЕЛ ЗЛОРУМЕН РАДЕВ ОЧАКВА ДА ВЛЕЗЕ И НА ПЪРВИЯ ТУР КАТО ПОБЕДИТЕЛ СЪС ЕДНИ 500 ХИЛЯДИ ГЛАСА ДОПЪЛНИТЕЛНО!

115

Анализатор

преди 2 години

Басии мошенниците. Янев, какво стана с чесните избори.??? Само така можете да спрете Възраждане. И Луна за президент

114

Анонимен

преди 2 години

Ако това е начинът, фашистката ГЕРБ да бъде изгонена, така да е!

113

Анонимен

преди 2 години

Явно чувалите с пари вече дават резултат .

112

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев манипулираше изборите, как така ГЕРБ има повече от 3% вот?

111

Дамата с песа

преди 2 години

Основната задача на служебното правителство, назначено от президента, е да организира честни избори. Радев дължи обяснение на българския народ, какво се случва с машините за гласуване. Нещата вече стават доста съмнителни! Мълчанието и невежеството му вече не са злато!

110

Анонимен

преди 2 години

Ще има контролно броене на вота! В 30% от секциите, избрани на произволен принцип, ще има контролно броене на бюлетините, това е последното решение на ЦИК. Явно сте изтървали новината.