136

Не вярвам

преди 2 години

българинът да е толкова глупав, че да избере втори път този субект. Това са стъкмистики.

135

Анонимен

преди 2 години

Радев е пътни, чйдо ще е да вземе 47%на първият тур.На втория ще загуби, гласовалите за Карадйъ, Панов, и др. ще отидат Пр Герджиков. Единствено К. КОСТАДИНОВ би подкрепил Фигуранта.

134

Анонимен

преди 2 години

В сравнение са тоя Борисов е гений.

133

Влак GT

преди 2 години

Прогнозите на "Калъп" на предишните избори бяха най-грешни, явно играе шарко-парко.

132

Бай Гроздан

преди 2 години

Нито веднъж в живота ми не са ме анкетирали и моят глас е валиден само на избори.

131

Радев българоубиец

преди 2 години

И кой нормален би гласувал за този некадърен престъпник Радев ?! Колко човешки живота погуби !

130

Галъп лъже !

преди 2 години

За Мерзавеца Радев никой не гласува, само манипулираните Венецуелски машини !

129

Анонимен

преди 2 години

ха ха ха : чик чирик, чик чирик Ананас Арпаджик чик чирик

128

Анонимен

преди 2 години

до ВОТ.....Как нищо да не е направил нагло и неочаквано въведе зеления сертификат и задължителното тестване за малки деца за да ходят на училище. Това малко ли ти се вижда или дребна работа нищо и никаква лъжа, излъгаха хората и сега пак няма за кого да гласуваме на вота.

127

Този народ

преди 2 години

е полудял. Как ще гласува за този ПреЦедент Радев? Той дестабилизира държавата. В момента неговото служебно правителство докара жестока инфлация, супер неадекватно действа с пандемията. Цялата страна се дестабилизира. Боко може да е мутра, но управляваше мн по-добре. Бг имаше иконом. ръст над 4% един от най-високите в ЕС. Сега ще страдаме мн. Това е най-лошия президент в посл. 30 Години. И не съм от Герб

126

Анонимен

преди 2 години

Където замина Цецка Плевелската, там ще пратят и Ракталоида Ананас Арпаджиков, най-вероятно в мост лайкли режим с основателни съмнения издигнал, допуснал и подкрепял еднополовия преписвателен крадец да бъде засаждан за министър на МВР, както и да съсипвателно най вероялтно да повлияе на научната, човешката и семейната кариера на родната си майка давайки и после отнемайки й някакви уговорени пари.

125

Диана

преди 2 години

Кандидата на герб прилича на жаба. Не го харесвам

124

Анонимен

преди 2 години

Не съм за ГЕРБ,но защо трябва да избираме отново нищоправещия който има сигурна пенсия -3000лв.и отново заплата над-15000лв,толкова ли няма кадърни хора а като ли че някой ни кара да глазуваме за едни и същи които цял живот са на заплата и пенсия едновременно.ГЕРБ измисли служителите от системата на МВР и МО от началото на 2016г да са на двойна хранилка заплата и пенсия и това продължава до ден днешен.Докога ще търпим подобно нещо,ЗАТОВА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.

123

Кольо

преди 2 години

Кандидатът на гроб е меко казано абсурден.

122

Пострадал от БКП-БСП

преди 2 години

Тази държава няма никакъв шанс да се оправи ,след като мръсниците комунисти ни излъгаха и заграбиха икономическата власт след 1990 г.и станаха милионери и сега са на всички важни постове във власта .ГЛУПАВИ БЪЛГАРИНО ,НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ ТРЯБВА СИЛНА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА ,КОЯТО ДА НАПРАВИ ЛУСТРАЦИЯ И ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РАЗБОЙНИЦИ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ ОТ ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ. САМО ТОГАВА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА.ПОТЕГЛИ РЕШИТЕЛНО НАПРЕД. ПО ГЛУПАВИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НЯМА.В ЕВРОПА !!!

121

Съновник

преди 2 години

Е, за сънища не се плаща. Още повече за мокри сънища. А сънищата на другаря радев са общоизвестни. Само че българите не зачитат сънищата ! Още повече сънищата на една фуражка !

120

до Моржа

преди 2 години

Очевидно, че не искат президентския стол. Не знам защо, но друго обяснение не виждам. Няма как да гледаш този човек и да не схванеш на секундата каква шматка е.

119

Моржа

преди 2 години

По-запознатите може ли да споделят, защо Герб избра тази шушумига да се бори с Румен Радев?

118

Анонимен

преди 2 години

За Герджика 10 %радев на първи вот )

117

Врачка

преди 2 години

Виждам на 22 ноември другаря радев да хлипа и кашли на балкона на Президентството и със зелен чорап в гърлото . Тъжно е да видиш толкова жалък човек !