105

ЦИНИК

преди 2 години

РАЗПРАЯТ ЧИ КОЙТУ СА ВАКСА ДУ 2-3 год ША УМРЕ БРЯ .

104

Анонимен

преди 2 години

оказа се, че в англия, всичко сдало багажа е все ваксинирано, то нормално де, там всеки е ваксиниран, там се почна новата статистика с ваксинирани ;) скоро и в бг :)

103

Анонимен

преди 2 години

Да отидат и да извият едно хоро в някое интензивно отделение, където берат душа някои от ония клети антиваксъри, които ще влязат в черната статистика,, белким се дигнатри и те да се хванат на хорото.

102

Не се боцкам с ГМО

преди 2 години

Питам: защо Европейският парламент трябваше да преустанови действащи закони на ЕС за борба с ГМО, за да позволи разработването на ваксините?

101

Анонимен

преди 2 години

Кой твърди, че в държавите с голям брой всксинирани, заразените спадат или че не обмислят нови мерки, като в Англия. Или че ако в България всички се ваксинират, пандемията и умрелите ще свършат?! После ще измислят друго, за да оправдаят нови мерки, нови ваксини! Не виждате ли че целта е да се държат хората в страх, без работа и да бъдат ограбвани и....ликвидирани. Онези които вярват на новините в медиите и отиват да се ваксинират с увереността, че спасяват света, ...не знаете колко

100

Анонимен

преди 2 години

До бай онзиидеята е да ви надупчати децата същои да намалят населението, замърсяването и потребителитеда стане чист света за техните децана елита дали не мислиш, че мислят за здравето ти?

99

Анонимен

преди 2 години

е, това сега са демократично неправилните протести. а пък миналата година бяха демократично и цивилизационно правилните. трябва да се участва само в правилните протести. също така, трябва да се прилага единствено и само демократична принуда- тя е правилната принуда.

98

Електронен концлагер

преди 2 години

Говоренето е опасно..разхождането в парка е опасно..Сядането на ресторант е опасно..Хапването на храна е такова..Следващата стъпка коя е..Дишането ви е опасно -е явно..!!Ясно ни е че изпълнявате снесени заповеди за поробването ни..Такъв фашизъм е нямало и през 1940те..какво целите??Не на черните сертификати..!!

97

Анонимен

преди 2 години

На ОрУжие Братя!Оффффф,аз съвсем забравих,че пубери като вас не са виждали пушка на живо,ама нейсе революция ще правят!!!Пълен Антипод на ОСТРО сте ми пуберчета,та чак дръкатееееее!

96

Конспирация !!

преди 2 години

(c)ertificate of (V)accination (id)entity -Covid

95

бай онзи

преди 2 години

така сега как издиша пропагандата,значи две години ни облъчват че сме болни от вируса ама без симптоми?!на такива като нас където сме се разболели и излекували без да разберем от вируса като сме били болни от жИстокия вирус ама без симптоми?!....та сега на нас как ще ни се издаде зелен сертификат????питам понеже нали всички ще се разболеем от тази пандемия сега като сме карали вируса без симптоми на тези от нас как ще се издаде зелен сертификат????

94

Анонимен

преди 2 години

Много простотия има в нашата страна, за съжаление. Протестирали били... Платени клакьори!

93

Анонимен

преди 2 години

Говоренето против ваксините е опасно за цялото ни общество!

92

Анонимен

преди 2 години

Къде и кога предстоят протести? Трябва да се знае, за да отидем на първа линия. Безплатно! От къде може да се информираме?

91

Анонимен

преди 2 години

хубаво е, че когато някой ти удари шамарче в живота, всеки знае как се отвръща, в случая търсещите си правата, отвръщат на удара с хорце :) да продължават да си тричкат из центъра, щом им е забавно :)

90

Анти Вакса

преди 2 години

Не участвам в ГМО експерименти с хора.

89

Анонимен

преди 2 години

проблемът е, че се наблюдава нарастване на броя на починалите във всички държави- ваксинирани и неваксинирани- предимно от сърдечно-съдови заболявания, инфаркти, инсулти и пр. и това се дава отделно от смъртността от ковид. а дали е така?

88

1984

преди 2 години

Вирусът тръгна и се разпространи от и чрез медиите..Не на фашизма !! Не на черните сертификати..От 2 години се грижат за здравето ни под формата на всевъзможни мерки..За вирус който не изолиран ни вкарват екпериментални течности с какви ли не химични съединения !!Хитлер им завижда за всичко което се случва под формата- грижа за здравето ви !! Накрая няма да има какво да ни отнемат..Оставете ние да се грижим не ви искаме вашите..Събудете се !!

87

Черният код

преди 2 години

Трябва да се казва черен сертификат, защото води до фатални последици и смърт. Удобно се крие бройката на умрелите след ваксиниране и тя главоломно расте в цял свят.

86

Анонимен

преди 2 години

ако мерките им приличат на "хоро" и те им го връщат с "хоро"