8

Анонимен

преди 2 години

Яааааа,червеният Апологет Велев,който твърдеше,че частната собственост е неприкосновена и е над всичко,сега заревал за помощи от Държавата!Какво стана бре другарю Велев????

7

Анонимен

преди 2 години

Това е комунизма - фалити, бедност и глад.Нали това искахте от Фигуранта и Скавуцца ?

6

Момо

преди 2 години

Всичко идва от некадърното енергийно управление последните две десетилетия. Днес вече е късно да се направи нещо, което да даде дълготраен положителен ефект.

5

Анонимен

преди 2 години

който не успя да фалира от първия инструмент "епидемия", сега пуснаха втория инструмент "скъп ток"

4

Анонимен

преди 2 години

Какви компенсации искат тези, те осигуряват хората на минимални заплати, гледат все минимални пари да внасят в държавата, а сега голям вой някой да им помага. Защо самите те не са почтенни към държавата и работниците си.

3

Партии на промяната

преди 2 години

Протестъри, как ви се отразява промяната? Ще има ли топло през зимата или ще се греете по площадите да искате нова промяна? Ей, каква я чакахте, каква ви достигна. Ами покрай вас и нас нормалните.

2

Анонимен

преди 2 години

То това беше целта на ковид истерията. Да съсипят икономиките и едни богати из роди да си накупят на безценица готов и разработен бизнес. А ако намалят населението с третина е бонус. Честита ви Трета световна бактериологична война!

1

Перниканец

преди 2 години

Щом може да даваме по 2000 EUR/кв.м значи си заслужаваме фалита. *** сме и няма да се оправим. Доказателството - Боко е премиер вече 12 години.