40

Ай Сиктир

преди 2 години

Като е такъв добър капацитет адвоката Герджиков като как пропуска факта, че тук не става въпрос дали Кирчо е бил и ли не е бил канадски гражданин и как КС ще отсъди по казуса. Тук става въпрос за личното отношение на Кирчо към законите в Република България. А то е повече от ясно - ще спазвам законите така, както ги усещам със сърцето си. И тръгнал да ни става министър председател. Самовлюбен г луп ак.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 - Не е нужно, да си специалист във всяка област в правото, за да дадеш адекватно мнение, за сравнително прости правни въпроси, когато си изучавал 5 години право, преди да станеш специалист в една област. Знам, че за хората с ограничен ментален потенциал е трудно да повярват, но може да "разбираш", без да си специалист и въпреки това, да не си тотален лаладжия. А "Конституционно право" е нещо,което задължително се изучава, така че еше да е притеснително, ако господина не знаеше.

38

анонимен

преди 2 години

Риторично ще попитам професора-ако канадската държава,или която и да е друга,решава да откаже да лиши подателя на молбата от гражданството,което теоретически е възможно,какво става в този случай?Май ние без юридическо образование по се ориентираме в материята от въпросния професор по парво.

37

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

КАК СМЕЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО ПРОФЕСОРА! ЩОМ ПРОФЕСОРА ВИ КАЗВА, ЧЕ ГРАЖДАНСТВОТО ОТПАДА В МИГА НА ПОДАВАНЕТО НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗНАЧИ Е ТАКА!

36

Анонимен

преди 2 години

"Кирчо Лъжеца първо не е патриот,защото по своя воля е станал гражданин на друга държава" - Ем да, ама не. Разбирам, да кажеш за нкй, дето в моента в който си е взел другото гражданство, на същия час подава молба за отказа от роднотно такова или си къса международния паспорт и реже личната карта във видео по YouTube, ама не е това случая. Има много предимства з апрофесионалсит, да има двойно гражданство и няма НИЩО общо с патреотщината.

35

БГ реалност

преди 2 години

Радев и Киро ви показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Ще видите как закононарушителят Киро ще бъде покрит и спасен от правосъдие, като се стимулират чрез заплахи и финансово правосъдните органи да си затворят очите.

34

Анонимен

преди 2 години

Тук някакви самозванци се правят на по-големи юристи от проф. Герджиков.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 - От поне 100 години, ако се съди по политиката.

32

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Лъжеца първо не е патриот,защото по своя воля е станал гражданин на друга държава.Също така е нагъл лъжец.Излъга за паспорта,за дипломата,за това че не познава новия шеф на ББР.Също така нагло излъга онзи ден,че води преговори с БСП и ИТН,а от двете партии категорично отрекоха.Сложи в управата на ББР само негови калинки и даде 35 милиона евра на адаша си по прякор Гела за някакъв завод за електротаратайки с инвеститори от Косово.Отгоре на всичко е откровен сорошоид на каишка при Мустафата

31

Анонимен

преди 2 години

От кога фактите нямат значение?

30

Анонимен

преди 2 години

Проф. Герджиков е отличен юрист и не говори празни приказки.Да ви е честит министър-председателя Кирил Петков.

29

Анонимен

преди 2 години

Че Кирчо не ми е симпатичен - така е. Ама тия проверки за 'гражданството' са както се казваше едно време - 'гоненен по устав'! Същото като със записите на ББ където в прав текст си признаваше за корупция, търговия с влияние и т.н. - а се разследваше кой направил записите!

28

анонимен

преди 2 години

Професоре,професоре,с това си изказване паднахте в очите на много хора.Защо тогава като юрист не поясните дали един човек се смята за разведен в момента на подаването на молба за развод или след решението на съда?Всъщност не се учудвам на вашата сервилност,иначе нямаше как да се озовете при царя.

27

АнонимеН

преди 2 години

ДОКАТО ГРАЖДАНСТВОТО ТИ ОФИЦИАЛНО НЕ Е ОТКАЗАНИ ТИ ГО ИМАШ! ТОВА ЧЕ СИ ПОДАЛ ЗАЯВЛЕНИЕ АКО ЩЕ ДА Е НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНО НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! КИРИЛ ПЕТКОВ ПО-ИЗВЕСТЕН КАТО КИРО МЕНТАТА Е ПРЕСТЪПНИК И ТО ДОКАЗАН ВЕЧЕ! А ТОВА, ЧЕ ЕДНА ОТ СЛУГИТЕ НА РАДЕВ ЛЪЖЕ В НЕГОВА ПОДКРЕПА НЯМА ДА ПОМОГНЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН И БИ ТРЯБВАЛО И НА ТОЗИ ДА МУ СЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ В ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

26

Smile

преди 2 години

Не ми се коментира. Радвам се , че напуснах тая хубава територия България отдавна.

25

Ушан Радев

преди 2 години

другари да обявим война на канада. минаваме възгоре им с ф16 -ите и миговете дето не са паднали още и с танковете дето не сме ги нарязали или дали на макетата да ни ровят военните гробища с тях... няма канада, няма проблем. има ли доброволци? кой тръгва. аз ще дойда да ви бая и да ви направя опело преди да тръгнете че никога не се знае, на война като на война.

24

Анонимен

преди 2 години

Чорапът нямаше да ги изгони, ако бяха свестни и изрядни...

23

Анонимен

преди 2 години

Това че някой е декларирал, че се отказва от чуждо гражданство, не го прави автоматично без това гражданство. Ако някой декларира пред нотариус , че ми подарява 5 апартамента и 10 мерцедеса, този акт не ме прави собственик на тези имоти. Явно Огнянчо пак изпълнява нечия поръчка на кРадев.

22

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ! БИВШИЯ СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР НАЗНАЧЕН ОТ РАДЕВ ЛЪЖЕ ТА СЕ НЕ СПИРА!

21

Анонимен

преди 2 години

Олиото поскъпна, този за да е мазен му трябват пари, колко ти платиха