62

Анонимен

преди 2 години

Искате - не искате,. ваксините ще станат задължтелни. Демокрацията не означава свободия.

61

Анонимен

преди 2 години

Бедняка отдолу......отиди се ваксинирай , безплатно е .....и в случая няма бедни или бигати , а умни и тъъъпи...

60

Анонимен

преди 2 години

В Италия от вчера въведоха задължителна ваксинация за всички работещи без изключение държавен или частен. Страната беше блокирана от тежко въроръжени полицейски части за да се предотвратят протестите.

59

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 72 "В средновековието хората са градили империи, ваксърче мaлоумно!" Охооо, още един джобен Наполеон. Ще те разочаровам, ти си от тия дето са спали при св-инете. За такива не знам да са "изградили" нищо.

58

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат

57

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 71 "Богаташите тоест ваксинираните са на най-горния етаж и тънат в лукс мислейки си че вируса няма да ги барне," Статистиките всеки ден доказват, че шанса на богатите да не ги "барне" вируса е доста висок. При всички пъти доста по-висок от този на бедняците.

56

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 63 "Точно защото живея УМСТВЕНО" Живееш умствено в Средновековието. Татуирай си го някъде това.

55

Анонимен

преди 2 години

Здравният фашизъм тропа на вратата! Българи, тотален отпор! Това се касае и за ваксинираните! Не изпадайте в самодоволство, защото ВЪРВИМ към изискване за наличие на бустерна доза за подновяване на сертификата на всеки няколко месеца! Иначе го губите както преболедувалите след 6 месеца! Това безумие не трябва да се допуска в България, защото дойде ли, повече никого няма да си тръгне! Тукашните лакеи на фармамафията ще измислят нови и нови извращения!

54

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър " ... за социални дейности" Но антивакъсрите селективното ви четене е ОТДАВНА известно. Обществено място е и хранителния магазин, но той не е място за социални дейности. Места за социални дейности са музеи, театри, ресторанти, кафенета, галерии, музикални събития, театър, конференции, лекции и т.н. Сега ми оясни, как теб такива неща не те интересуват и тук си приключил.

53

Анонимен

преди 2 години

Постараха се да разболява и децата :@

52

Свобода за народа

преди 2 години

Цял свят се бори против тия зелени сороски идиотщини

51

Леша

преди 2 години

Забравих да попитам - защо прескочихте най важното ниво преди сертификата - инжектирането? До колкото знам от пропагандаторите, ние българите сме маловажни и за нищо не ставаме. Сега е момента умно-красивите западни общества да се освободят от нас. Просто ни оставете на мира, за да караме по нашия модел. На финала ще се преброим. ОК!?

50

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ НАГОВАРЯТ КАКВО ДА ГОВОРЯТ ЗА ДЕНЯ И ТОВА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ! ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ ЗНАЧИ ОГРАНИЧЕНИЯ !/

49

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Разбрахме, че западна Европа е елиминирана" Вие сте НЕАДЕКВАТНИ.

48

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър " Това е живота, който оцелее. " В 21 век има средства и методи за оцеляване, които са по-добри от тези в Средновековието, в която явно такива като теб живеете умствено.

47

Анонимен

преди 2 години

"Вървим към "зелен сертификат" или ограничение към обществените институции.", заяви образователният министър."--------- Моля!?! А фигурант Радев накъде върви? Към къщи?

46

Анонимен

преди 2 години

Вървиш на там от където си излязъл.

45

Леша

преди 2 години

Вървите към финала на тази глупост. Разбрахме, че западна Европа е елиминирана, сега наблюдаваме кои от балканските народи ще паднат. Съдейки по натиска за инжектиране, интереса е само в Европа, което доказва, че другите са плява. Интересно е, че клонинг на Фаучи ни е министър на образованието. :]]

44

Анонимен

преди 2 години

Ако 10% от випуск е доказано заразен с КОВИД, за да преминат на ДО, това означава че всички ще бъдат за заразени, следвайки модела един заразява десет човека! Всъщност те си излизат в карантина, но неофициално, или в болничен, ако са се заразили. Това не е стратегия за противоепидемични мерки, а умишлено заразяване на учениците!

43

Анонимен

преди 2 години

Къв сертификат за 6 месеца няма ай сиктир