38

Таня

преди 2 години

Голям .дебелокож измамник!Голямо перде,ако не го виждам с очете си нямаше да повярвам,че е възможно да има такъв майстор на лъжата.Нагъл,усмихнат,лъжец с огромно самочувствие,без грам неудобство

37

смях

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо съвсем са си повярвали. Единия съветква конституционния съд как да тълкува, че е подписал декларация с невярно съдържание, другия се оправдава, че вече не бил час от офшорките му, прехвърлил го е на друг. Като културиста

36

30% - нормално

преди 2 години

Нормално, гласуването е машинно. Освен това трябва да се промени конституцята и да се разрешат хомосексуалните бракове и осиновяванет на деца от хомосексиалисти. Трянва да се отмени ветото на България за Македони, нали за това ги назначават тези двамата. Това ще бъде краят на политическата им кариера, но сега в тази криза никой не иска да прави политическа кариера, а тези двамата ще ги осигурят за 9 поколения ако си свършат добре работата.

35

Тодор Живков

преди 2 години

Как е капитализма и демокрацията? Вкусни ли са бананите? Пълни ли са магазините като корекоми?

34

Анонимен

преди 2 години

Кирето и Хасенчо. Откровено подкрепени от посолството на САЩ и Херо Мустафа, още преди да обявят че ще правят партия. Идеалните родоотстъпници, доказано нарушавали закони - и единия, и другия. Такива се натискат да водят държавата.

33

Анонимен

преди 2 години

Пак грозни коментари срещу тези млади хора? Защо бе дечица? Много млади дечица бродят тук и ги оплюват ПП! Защо? Дедо си Борисов ли си искате пак? Ами няма вече шанс той да ни краде пак! Има разместване на политическата класа в България слез 31 г едно и също! Приемете го! Успех желая на тези млади интелигентни българи! Ще ви подкрепим!

32

Анонимен

преди 2 години

Малеее тоя е единица за наглост,тежкия измамник щял да се съобрази с препоръките на конституционния съд!?!?Кой ще те чака бе,след препоръките на кс ще последват препоръките на прокуратурата и ще си понесеш цялата отговорност за фалшификациите!

31

Анонимен

преди 2 години

Двама нeyдачници, които медиите направиха популярни, "почтени и успешни"...

30

Анонимен

преди 2 години

ПП печели изборите.ДБ,Мая и Слави няма и да влязат даже.

29

до 19

преди 2 години

Не голия ще го видим и го виждаме в магазините и по бензиностанциите, в цената на тока и вихреща се инфлация. За 3 месеца Радев докара инфлация, колкото Борисов не успя за 12 години.

28

Анонимен

преди 2 години

Нека някой да припомни,тоя от къде се пръкна кой го лансира,че сега се кани и застава водеща фигура в България?

27

Кирчу и Асенчу

преди 2 години

Ихууу, Кирчу и Асенчу били първите незвисими кукли на конци у нас. Дано племето не се подхлъзне като с Учиндолския, че първото което ще направят тези две мазни душици е задължителното набождане с ГМО спринцовките. То не че другите и те не са такива, ама на тях им поназнайваме номерата.

26

Анонимен

преди 2 години

Кире хващай канадския паспорт и да те няма!

25

Вихър

преди 2 години

А стига БЕ, пак ли тези лъжци са на първа страница!!! Днес е неделя, пощадете ни поне в почивните дни да си отдъхнем от тях!!!

24

Анонимен

преди 2 години

лъжеца и крадеца продължават да мамят народа!

23

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си много т.п да повярваш на тези измамници. Още повече след като веднъж вече са те излъгали.

22

Анонимен

преди 2 години

Кое е по-важно-дали 12 години си крал като за последно,или един документ се е забавил с пристигането си.К.Петков си е българин и такъв ще си остане занапред.За разлика от предателя,който се прегръща с Ердоган и е в уйдурма с партията му тук.

21

Анонимен

преди 2 години

Шорошоидният алианс не трябва да взима повече от 20% общо, иначе жална ни майка на всичките.

20

Анонимен

преди 2 години

Вервай си, Кире, на 14 ноември вечерта ще се изненадаш неприятно.

19

Зоро

преди 2 години

Освен това историята много прилича на довеждането на царя и юпитата, коитонсе оправиха за 800 дни. Докарани от задкулисието на ДС.