123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 Не се грижете вече за нас! Хващайте си пътя!

122

Анонимен

преди 2 години

Гербаджии, водете белия жребец, че батко ви Бойко идва! Докога ли ще му стигнат сумите в чекмеджето, за да поддържа вас, своите слуги? Няма май да е задълго.

121

гроб

преди 2 години

оп оп, има ли гербави *** да цъкат минуси? Като чуете истината ревете, ама ко ви пука, нали си продавате дупетата на крадливата тиква..хахах

120

Амок

преди 2 години

Образованието НЕ гарантира умения да управляват. Най - яркия пример е Борис Джонсън- завършил Итън и Кембридж , но си е пълен профан и ***. Дъвка за наивници са тези двамцата.

119

Анонимен

преди 2 години

Започна се. Сега всеки ден ще ги канят в тв студия, политолози и социоантрополози на соросова хранилка ще обсъждат "новия" проект. Процентите ще растат...А бе тоя филм не го ли повтарят много пъти?А кой плаща що не питат журналята тези две поредни марионетки?

118

Анонимен

преди 2 години

120 И от тези ще изревеш на умряло. После и тях, ще искаш да ги накаже...и така, докато останеш с един джипа панталон.

117

гроб

преди 2 години

аз съм мамо гербераст, аз съм верно куче на доган, обичам да клякам пред сарая, а тиквата с килчетата ме омая.

116

Анонимен

преди 2 години

Кой ги слага тия лайкове по 10 за секунди? Не са троловете, нали?

115

КАНАДСКО БРАТСТВО..

преди 2 години

МАЙКЪЛ КАПУСТИН.. ЦАРЯ НА ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ1994/95 Г.)... ОСЪДЕН НА 23 Г. ЗАТВОР ЗА ИЗМАМЕНИ 5000 БЪЛГАРИ С 1О ООО ООО..... ГРАЖДАНИН НА КАНАДА......... КИРИЛ ПЕТКОВ... ЦАРЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПИРАМИДИ....... КОЛКО БЪЛГАРИ ЩЕ БЪДАТ ИЗМАМЕНИ..??.......... ЛЕВИ/ДЕСНИ..... ЛЕВИ/ДЕСНИ......... БЪЛГАРИТЕ-БЕСНИ....

114

Анонимен

преди 2 години

Герботроловете заработват за последно :)

113

Ханонимен

преди 2 години

Кой допусна толкова да се вдигнат цените? Кой побърза да пренасочи парите от преустановената Хемус? Кой се прави разсеян за двойното си гражданство? Как така при строителството на Хемус има нарушения и хоп спираме я, а Киро Канадеца като прави нарушения: всичко е точно! Само *** би гласувал за тези!

112

до 125

преди 2 години

хахаха типичен гербераст лъжец, увеличението на пенсиите го гласуваха ГРОБ + ДПС + БСП. Нагъл както очаквано..

111

Анонимен

преди 2 години

ИТН потеглиха по Перловският канал. Вече са в река Искър и до няколко дни ще стигнат Дунава. А до краят на месеца ще са в Черно Море. Там ще се удавят.

110

Анонимен

преди 2 години

114 Да. За човека обикновено съдя по делата. Виж, кокво направиха ангигербсбирщината, хаос и покриха руските шпиони. Цените растат, данъците ще се вдигат, защото повишението на пенсиите е нереално.

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 Не думай, от баце ли го направи този извод :):):)

108

ГРОБ

преди 2 години

Моралния погром на ГРОБ е, че направи простащината нормална, шуробаджанащината също. Това да си държавен служител е обидна дума. Аз вярвам че тези мои съмишлиници ще успеят да променят това

107

Анонимен

преди 2 години

Сега на изборите ще гласувам за тях. ИТН ме убиха с техните смахнати приоритети - изпращане в космоса на македонец и българин и Приватизация ББР ) на наш човек естествено.

106

Анонимен

преди 2 години

историята до момента показва че колкото повече образования вади един политик толкова повече краде

105

Наблюдател

преди 2 години

Аз виждам Остап Бендер на квадрат . Езикът на тялото не лъже- ухилени, зализани коси, ококорени очи, всичко говори за фалш. Единият откраднал интелектуална собственост и избегнал наказание заради извънсъдебно споразумение, другия подписал фалшив документ и нарушил Конституцията . Да са ни честити новите мошеници - месии.

104

Антигерберист

преди 2 години

Нали наритаха тиквите яко по задниците. С тях съм.