53

Анонимен

преди 3 години

румен радеф забрави, че е президент и на българските турци. Но то се иска малко акъл за да проумее това. При него това е дефицит!

52

Анонимен

преди 3 години

Не гласувах за Радев, но сега с чиста съвест ще пусна за него. И такива са много. Откъде накъде тези мафиоти ще ми определят президента. Турците вече не гласуват масово за тях. Ако спрат и римския купен вот, ще видим колко ще вземат.

51

Анонимен

преди 3 години

Точно тия да говорят такива неща е грозно. Те имат майчин език различен от българския, но седнали да критикуват. Тяхното място въобще не е в Парламента, защото всички виждаме, че са си етническа партия скрита зад фалшиви думи и реално те са грешка и не трябва да съществуват.

50

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 3 години

Няма нито един българин предаден от турци ---ВСИЧКИ СА ПРЕДАДЕНИ ОТ БЪЛГАРИ , ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЛЕВСКИ ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ , КЪДЕТО СЕ НАМЕРИХА ЖЪЛТИЦИТЕ ЗАЗИДАНИ В СТЕНАТА НА ЛУКАНОВАТА КЪЩА!

49

Kuncho

преди 3 години

Играта на ДПС е да нстроиват хората да ги определят на етнически принцип за да консолидират зад себе си Българите мисюлмани.Трябва ясно да се казва, че те не защитават интерес на Българите мисюлмани, а на определени икономически кръгове! Техния почетен председател живее лятно време в обширен палат с кей!Доскорошния им депутат Пеевски, като основен собственик наряза Булгартабак и на практика ликвидира тютюно производството кеширайки пари от имоти и продажба на марки цигари за 100 милиона

48

Анонимен

преди 3 години

Е кво има да се чудите нали го инсталираха от Москва,

47

Ангел

преди 3 години

Браво на ДПС! Това самозабравило се нещо трябва да бъде изхвърлено от политиката изобщо.

46

Присмял се Сульо

преди 3 години

на Ален Делон. ДПС е най-конституционосъобразната партия в българския политически бар дак, а Доган е неговата Мадам.

45

Анонимен

преди 3 години

Президента бил случайно попаднал в политиката, другите да не би да са родени и женени за политиката особено тия с fеsoвете???

44

мак

преди 3 години

Забрави ли турчна, коя му е родина? И има наглост да се появява, вместо да бъде изритан и да си ходи при тайпи. Бившият му шеф да не би да не е случаен? Да се радва, че остава в политиката, в която и той се намърда случайно. Ако не бяха заигравания с етнически мир и тия като пазители, дпс нямаше да има.

43

stoedin

преди 3 години

Браво на ДПС - всичко е точно така. радев не става за тая работа, надявам се хората да обърнат внимание на тази декларация, защото всичко в нея е истина.

42

Льотчика

преди 3 години

настъпи мотиката, като се заяде с тези.Лош ход, Румба, гласовете им ще са за друг през ноември, не за теб.

41

Ан0н

преди 3 години

Ама само хора на ДС ли трябва да са в политиката?

40

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ НА СНИМАКТА КАТО НИЩО ЩЕ ДАДЕ И СМЪРТНА ПРИСЪДА НА ЛЕВСКИ.

39

До 30-Диана

преди 3 години

Диано моме,не разбра ли,че Винету обича плеймейтки?Айде,стига си му се слагала.

38

Mara

преди 3 години

До Kuncho и е от Свищовския

37

Анонимен

преди 3 години

ТУРЦИТЕ СА ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА! КАКВА ДОБРА РЕКЛАМА!

36

Беновска пипа

преди 3 години

Че Радев е случайно попаднал в политиката това е безспорно. Че се е самозабравил, това е очевидно. Но той не е изключение, а е правило. Виновна е цялата политическа класа, която бавно и сигурно създаде такъв модел на управление на страната, който допусна хора без никакви качества да заемат висши държавни постове, за които нямат капацитет.

35

Диана

преди 3 години

До Анонимен26 Турците са БИЛИ против Левски, защото той се борил срещу тях, уважаеми...Това е било някога, а сега я ми кажи кога турците са били против Левски?! Дори някога самите турци са уважавали Левски, оставяли са го почти без охрана при дългото му пътешествие от Къкринското ханче до София - ако може да избяга или да го освободят, но никой българин не се е намерил да направи това...Защо ли нашите комити са си траяли тогава?!..

34

дпс - предатели!

преди 3 години

Карадайъ да си ходи в Анадолайъ!