32

Анонимен

преди 2 години

Който се вятър жъне буря, а може и ураган или торнадо, а може и да не докара до жътва.

31

Анонимен

преди 2 години

Чорапчето няма никакво право да оказва натиск върху партиите в парламента. Вероятно, даже нарушава закона.

30

Знаещият

преди 2 години

До Анонимен2 оТГОВОРЪТ Е МНОГО ЛЕСЕН , ПИШЕГО В КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, когато искаш да гласуваш първо чети и се образовай малко!В Конституцията пише - назначава се служебен президент!Който назначава служебно правителство!Което подготвя нови избори!

29

Анонимен

преди 2 години

Безсънно зло. Как спиш, Радев?

28

Шайката на Радев

преди 2 години

- Да изметем, да изчегъртаме, да си върнем... ковчези, бесилки, барикади. - Който гроб копае сам пада в него, другарю Гадев!

27

Възмутен

преди 2 години

До кога ще мотка Радев с *** ми дойди ми. Какви *** локуми разтега. Да връчва мандатииии. Нали свали Герб с фалшимент избори ... какво се циркосва с народа. Борисов си направи сепухо с джипката, а тоя шапчо ще си направи сепухото с мандатите. Маймунски истории. Да не си шибне юмроко у главата си сам ?

26

Анонимен

преди 2 години

Аз пак да питам,че нещо не ви стана ясно какво питам.Ако е сега президента и вицето подадат оставка и съответни служебното правителство също подаде оставка,какво се прави?Парламент има!А може и без оставки.Хваща ги Ковид и ги тръшка всичките умиат.Какво правим?А положението е извънредно-пандемично!Парите ги има и Народното събрание не гласува увеличение на бюджета.Какво правим?

25

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Бюджет и Национална Сигурност, Национална Сигурност и Бюджет. Или има нещо невярно в заглавието, или има нещо нередно в Чорапа. А може и да е прав, че ще опре до националната сигурност, когато народът скочи със сопите и му помели канцелариите и претрепе съветниците от "Националната ДС". Страхът го е призовал и то яко, защото с неговите номере диктувани от пролетариите в пРезиденството ще доведе България до пълен КРАХ. И да си сложи маска в червено. По ще му ходи.

24

Анонимен

преди 2 години

Този фигурант съсипа държавата.Неговата национална сигурност се изразява само в актуализация на бюджета - в парите.Абе този да не се готви да бяга в Дубай ?

23

Анонимен

преди 2 години

Радев отсега мирише на провал

22

Анонимен

преди 2 години

Радев нали нямаше здравна криза? Кацаров си го назначи, за да тръби как нямало нужда от мерки. Сигурно сме единствената държава с министър на здравеопазването, който е антиваксър.

21

Анонимен

преди 2 години

С това си изказване Радев обяви, че е направил всичко, но не е бил подкрепен и няма да носи вина за кризата, която ще видим съвсрм скоро. Оневини себе си, а всъщност проблема му е, че разбра , че не може да се справи с идващите проблеми. Няма таланта на Борисов. Борисов позна, че с тези хора идва и хаоса.

20

Тоя мошенк

преди 2 години

болен за власт изобщо не го слушам,защото вярвам на това което виждам с очите си,че държавата ни се срива и основния виновник е този.Другото което видях с очите си -че устата му беше пресъхнала от злоба и страх и как пъкления му план пропада а заедно с него и той.Тоя ще хване диабет от проклетия

19

РР...ОСТАП БЕНДЕР.

преди 2 години

ИСКА ПРАЗЕН ЧЕК С МОИТЕ ПАРИ......... НЕ ТАКА, ГАДЕВ.....!!

18

анонимен

преди 2 години

Сега ли се сети,горе-войниче?Трябваше да мислиш малко стратегически и да гледаш напред когато миналото лято вдигна немощното си юмруче.Пося вятъра,сега береш буря.Ама какво да очакваш от военен,освен "наляво,надясно,кръгом марш" нищо друго не могат-закостенели и ограничени хорица,за управници не стават.

17

Бонго Бонго

преди 2 години

Редник Радев, 5 крачки напред пред строя!

16

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ли ще е кандидатът за президент на ГЕРБ?

15

Един от митинга

преди 2 години

Господи колто те мразя! Никога не съм обичал военните - особено българските шарлатани , които за нищо не стават.Да но когато ги пенсионират взимат по една шапка пари , защото ни пазели! От кого ни пазели , може би пазеха себе си от нас!Прости , неграмотни , незнаещи що е икономика и организация на труда!Искам ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ! ИМПИЙЧМЪНТ ОТ РАЗУМНИТЕ И ГРАМОТНИ ХОРА , НЕ ОТ ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ!

14

Петър

преди 2 години

Радев нещо взе да изглежда като сплескан буй! Юмруци развяваше, за мъст и бунт канеше! Яж си лай ната сега, зелен чорап!

13

MaйMyнaтa

преди 2 години

Баце ви каэа преди 4тири години,' че и магape да ви сложи, треа го иэберете. Ама кой да чуе, то само амбалаж на тая територия.