122

Анонимен

преди 2 години

Агресивния пак са скри зад фейсбука и не смее да излезе и да говори с партиите като мъж. Няма такава държава!

121

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на акъла на Славчо, защо му е тази власт, след като не може да си избере дори и министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Слави, ми то на тебе оставиха, само да назначиш чистачките в министерствата бе тъпанарино, всичко е вече заето от червени сталиниски Каунски Радевски калинки. Сега и тебе Кауна Радеф иска да те иджагърта, понеже си го пожела...

120

Зозо

преди 2 години

Хахахааа, остава сега Славчо да търси подкрепа от ДПС, като издигне А.Доган - философ, знае 3 езика - циг ански, турски и български горе-долу :))))))))))))))))))))))))))))))))))

119

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен 114 За мутра трябва да е *** и глупаво смел, а не е! А пък е и страхлив - Киселова го настъпи по малкото пръстче на левия крак и веднага си изкупи изплагиатстваната книга! Със сигурност обаче е човека на чичко Паричко в "групата на Шаро"/демек в проекта за министерски съвет/! Ще видим! Театъра има поне още едно действие!

118

Анонимен

преди 2 години

До До 129 от 117 "Отлично се чуствам а ти?" Не изглежда така от неадекватните ти писания. Ако не гласуваш, си се отказал от правото си да решаваш, тъй че какъв го дириш да протестираш, след като си се отказал да поемеш отговорност за ситауцията в България. Яко ви тресе ***-то: предизвиквате сеира и ядете лобута, а после се радвате, че протестирате срещу него. Че и се "кефиш" на собствената си мизерия! :)))

117

Ай Сиктир

преди 2 години

Вие си ги избрахте.

116

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Хубууу Де....Поне Шнорхели... Джапанки и други неща...Няма ли да се Раздават...ЕеееееЕдно време Телевизори раздаваше на Публиката...( Е с кинескоп от Брака, ама пак беше нещо...)

115

Анонимен

преди 2 години

Слави, знаем,че си агресивен! Затова много читави хора от твоя екип те напуснаха. Излез от буркана, в който живееш, ако можеш! Това, което ни предлагаш от първа инстанция е неприемливо! Не можем да приемем случайници! Твоят предшественик си избираше министрите по светофарите! Ти ги избираш с кастинг с твоите сценаристи! Отново подигравка със Суверена! Само, че ние от Суверена видяхме че ти и твоите сценаристи може би ставате за концерти, но за политика НЕ! Приеми нашето голямо НЕ!

114

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте, че Слави беше пръв приятел на Борисов и мутрите от зората на прехода.

113

Анонимен

преди 2 години

Тоя наистина вярва, че Няма Такава Държава.

112

Анонимен

преди 2 години

Аре У левУ и оня с шнорхелите се оказа пълно менте, австрийците не са и чували за него.

111

Анонимен

преди 2 години

Славунееее пиле шарено ще ти оскубеме трътката розова, агресивна и прогресивна! Махай барбадосеца немедлено!

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Урааа! Нови избори и същите (приблизително) резултати. И аз пак няма да гласувам както и последните 12 г (но ходя на протести когато правителствата станат ко.***) Кеф!!:)" Добре ли сте?

109

Анонимен

преди 2 години

Славчо се оплете в лъжите си като пиле в кълчища. За да лъжеш без да те хванат се изисква мозък.

108

Ши съ гърмя

преди 2 години

Ши мъ остаите без шнорхел и плавници ли, бе..... Серсеми....

107

Анонимен

преди 2 години

"а причината е, че всички вие явно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в така наречената "политика" Ами, щом са "играчи на статуквото" вие нали казахте, че ще се борите срещу статуквото? Защо искате тяхната поддкрепа? Или БСП вече не са "статуквото". Явно столетницата някак си е преминала към "новите". Жалки лъжливи чалгарчета.

106

Да, да, ама не

преди 2 години

Според мен нито Слави, нито пък сценаристите, нито кукловодите зад тях /невидими в сянката/ са очаквали да спечелят толкова много на изборите /конкретно след първите/! Поради което и след първите избори, а и сега се ИТН буткат насам-натам като сляпо прасе в драки! И гледаме тоя не особено качествен политтеатър! Но накрая ще плащаме сметката всички - в това е трагедията!

105

Анонимен

преди 2 години

Чалгарския филиял на БеКаПето нешо много бездарен излезна, Тоше Афириканси и Шоуменчето с 10 думи речник май ше върнат Мутрьо на бяла жипка или сестра Галева ше я направят от омбудСГАН премиер

104

Анонимен

преди 2 години

Този защо не се покаже с цялото си "величие" и да каже какво смята да прави ,а не да заплашва от Фейсбук? То ,че е агресивен всички го знаем,та със заплахи ли ще се съставя и одобрява правителство. Чалгарчета мили ,от Англия и от целия свят,елате си тук да търпите тези *** ,които ни натресохте!

103

Анонимен

преди 2 години

Що шарани гласуваха и се надяваха на тия ментета. Не е за вярване.