124

Анонимен

преди 2 години

Радев?????? Той отдавна потрива ръце даже и юмруци имаше другарко!!!! Нищо ще управлявате около три месеца и от там процедурата я знаете нали !!! Автобуса и кой от къде е! Честито другарко Нинова

123

Анонимен

преди 2 години

Голям цирк!Всички " нови" партии със стари играчи,повечето компрометирани и пребоядисани се страхуват да не се върне Борисов!Е от какво се страхуват,нали се бориха,а хората им казаха ,ами толкоз.Хората ще преценят,не дъвката срещу статуквото,защото точно тая партия на компартията създаде и корупцията и мутрите и хиперинфлацията и фалита.Какво се извъртат,нищо не е почнало от ББ,а напротив когато почна борбата с корупцията,скочиха да се " бият" със " стстуквото"!

122

Анонимен

преди 2 години

До 140. Коментарът ти е гл.упав и напълно грешен.

121

Хак им е

преди 2 години

Дано ГЕРБ да си научат големия урок. Като ги върне на власт народа, да изчистят от всички постове номенклатурчиците на БКП. Навсякъде съпротива от червените лобита - по кметства и по общини. Защо не ги изчистиха?

120

Анонимен

преди 2 години

Ама моля те, престанете да се оправдавате с отдавна умрялото БКП, то ако ще си говорим за комунисти, във всички партии има от тях , но най-много са в партията на Бойко събраните комунисти, че и редом с наследници на убийци-фашисти. Но не отклонявайте вниманието с БКП ,а кажете кой ограбва страната, а това са стотина олигарси, служещи на чужестранни и частни чуждестранни интереси, а не на България и умрялото над 30 години БКП

119

Реалист

преди 2 години

Май ще излезе, че е по-добре да ни управлява някой, който може би е корумпиран, но се оправя все пак с държавата, вместо някой честен и почтен некадърник, който ни докарва катастрофа.

118

Анонимен

преди 2 години

До Моделът БСПАма моля те , престанете да се оправдавате с отдвна умрялото БКП, то ако ще си говорим за комунисти , във всички партии има от тях , но най-много са в партията на Бойко събраните комунисти, че и редом с наследници на убийци-фашисти. Но не отклонявайте вниманието с БКП ,а кажете кой ограбва страата, а това са стотина олигарси, служещи на чужестранни и частни чуждестранни интереси, а не на България и умрялото БКП, които създадоха една просперираща България на световно ниво и ги ням

117

аа1830

преди 2 години

Корнелио, Борисов не ви е виновен че не ставате за нищо, нито на Слави и неговите изключителни професионалисти....Да беше се махнала, да беше дала път на някой читав и млад другар, ама ти си като магаре на мост... Задръстила си левицата и не пускаш ,после Борисов що мълчал, що говорил, що се показвал, къде се е скрил... Нема угодия на комунист!

116

Гледна точка

преди 2 години

А бе няма ли най-после някой да обясни ясно какво представлява този модел, дето всички искате да го премахнете. Да знаем де, за да не се окаже, че вместо него идва друг модел, който е по-лош.

115

Па Ча

преди 2 години

Превърна БСП в Ко По На.

114

Пян Гъ

преди 2 години

Ако БСП, ДБ и ИТН не говорят за ББ/ГЕРБ, просто НЕ ЗНАЯТ какво да кажат.

113

Гражданин

преди 2 години

Не, Нинова, не вие ще го върнете, а ние. Защото с всичките му кусури, той се оправяше с държавата по-добре от вас.

112

Па Ча

преди 2 години

Превърна БСП в ***.

111

ВИДЯ ЛИ СЛАВИ...

преди 2 години

ТИ ПРЕГОВАРЯШЕ С НЕЯ ....А , ТЯ ТИ ГОТВИ КЮЛЯФА....И СЕ ПОДЛАГА НА РАДЕВ , В УСЛУГА ЗА ОЗАКОНЯВАНЕ НА "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕСТВО"---ЗА РЕДОВНО!ТИ , ОЩЕ ЛИ И ИМАШ ДОВЕРИЕ , НАИВНИКО....??!!!!ХА,ХА,ХАААА...ОЩЕ ЛИ ВЯРВАШ НА ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ...??!

110

Пак се лашкаме назад

преди 2 години

БСП - Бедност, Слабост и Простотия за народа. Върви народе, възродени, към червените батаци пак върви!

109

аа1830

преди 2 години

Да, това е Доганя драго ми другарко. И вас ви устройва да му клекнете, понеже при едни следващи избори ще се сринете още повече.

108

Българин

преди 2 години

Ами ще потрива ръце човека , като ви вижда че от всички ви нищо не става!!! И е прав ,лешояди смотани!!!

107

Нинова,огледай се

преди 2 години

около твоите пинчери.Разгледай и менажерията на другите партии.Една свестна личност няма.Викахте-калинките на Бойко.Вашите и на колегите ви дори фалшивите си докторантури откраднали.РР хем не е чист,хем разбуни страната.Хулиганите мутри станаха моралисти.Хранениците на чужди НПО-та и на таткото на криминалната приватизация бият по съда и прокуратурата,владеят фиска и икономиката.Тези по Магнитски имат партии.Кажи Нинова кой от твоите е свестен?Отвратителни креатури,извадени от праха от РР.

106

Анонимен

преди 2 години

Тая защо не каве от къде парите за уруфляка рафо да изучи в Америка. Команисти сър, децата им на запад, парите им на запад а пред народа плачат за раша.

105

ИзчезниТъпаОФСО

преди 2 години

Готова е и със Сатаната да се комбинира,само и само да е на власт,но уви - съзнава,че часовникът тиктака и скоро отива на полит- бунището,при своя приятел - Драгалевския Ай дук.