210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Русия изнася нефт от сибирските колонии, внася мерцедеси в москва. И Нигерия е така." - А България изнася само евтини черноработници и пpocтитутки за западна Европа, и всичко останало се внася.

209

Анонимен

преди 2 години

Тези ескперти може би някои от тях стават за съветници на президента или на Бойко и са до там, но бидейки нови лица тепърва има да се учат, а ние нямаме време за такива експерименти. Перверзнто разбирателство между ИТН и БСП изобщо няма да го коментирам, погнусен съм.

208

Анонимен

преди 2 години

Убавец

207

Разбрахме

преди 2 години

Чалгарите имат много мозък и могат да съставят сложни изречения.

206

Анонимен

преди 2 години

Десен съм, но оставка на Нинова, тази кyкумявкa бастиса лявото за да се подложи на Чалгите срещу парче от баницата. Тази държава няма да прогресира докато не се създадът две силни и максимално некопумпирани партии - дясна и лява. Какъв е този гювеч сега? Хр. Иванов уж десен пък се коалира с Нинова и Слави и плюе ГЕРБ, вие сте срам за парламентаризма.

205

Анонимен

преди 2 години

Западни инвестиции, съвместни проекти и западни технологии (разрушете си икономиките а после си развийте сами технологии, до тогава купувайте наши стоки) за 30 години така и не видяхме, но за това пък имаме американски военни бази а Черно море гъмжи от натовски военни кораби, вече е опасно да отидеш на море. Ние ще ви даваме жалките подаяния наречени европари, вашите правителства ще ги крадат и ще изпълняват в замяма нашите нареждания.

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Русия не се интересува от вашето мнение как да управлява териториите се. Гледайте си умиращото ЕС и продължавайте да целувате задниците на западните си "партньори".

203

Анонимен

преди 2 години

Гойко, кога ще ви поканят ИТН?

202

Анонимен

преди 2 години

Русия изнася нефт от сибирските колонии, внася мерцедеси в москва. И Нигерия е така.

201

до Радев крадеца

преди 2 години

Герберопитек, кой ти пуска опорките? В главата си нямаш толкова мозък, за да съставиш сложни изречения

200

Анонимен

преди 2 години

Тоше, кой ще ви подкрепи, бе момче? Барбадоса вече се изтипоса като плагиат. Изкараха му снимани страниците с преписано. Само към 80 страници от дисертацията му... Пацо Шнорхела ви сложи и той плавници. Как точно *** оти Търсят Началник ще бъдете подкрепени? Нали всяка друга партия би се самоубила? Даже и БСП до утре очаквам да се отрекат от зетя, нищо че са си го отглеждали и бутали толкова време.

199

ИБНИГИ

преди 2 години

ДБ

198

Казах нещо:

преди 2 години

Целта е поразена фатално - Вижте Мери Белгийска - Сега Вижте Симеон 2 - Сега вижте Фердинанд. А всичките 100 човека дето мислехме че Страсбург ще го осъдят, осъдиха нас на опозоряване , очерняне и просешка тояга, защото всички врати се затварят за враговете на Маминото детенце!

197

Анонимен

преди 2 години

Господин Йорданов го слага aнaлнo и opaлно на дпс и герб, а троловете им се надпреварват да лъжат по форумите, че от тях зависи нещо.

196

Анонимен

преди 2 години

с ДБ не но с хората който ви избраха вас и тях се късат и скоро май ще си ходите

195

Анонимен

преди 2 години

Историческите колониални държави - Испания, Англия, Франция, Португалия, Нидерландия, Белгия отдавна са освободили колониите си. С много малки изключения. Русия държи в колониално робство над 150 народа в Кавказ, Сибир и заполярието. Повечето от тези народи отдавна са смачкани и претопени и са малцинство на собствените си територии от руснаците-колонизатори. Природните им изкопаеми се взимат от Москва.

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 225Нарочно ги поставихме в тази ситуация, да видим за какво става на въпрос, при толкова ниска избирателна активност, толкоз :))) През Април нали видехте, как стадото немаше вода и чакаха с часове да гласуват, те такива нещица :)))

193

USA

преди 2 години

ТИКВАТА ГРОЗНА ТОША ГРОЗНА ! НЕМА КРАСОТА !

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - По отношение на съотношението износ/внос Русия се нарежда на трето място в света след Китай и Германия.

191

Тошко правешки

преди 2 години

Здравейте бананаджии. Тошко африкански фърля ли ви банани? Скачате ли като маймyни, скачате ли - как беше - кой не скача е червен, кой не скача е червен...