83

Анонимен

преди 2 години

На есен ако ви е останало сиво веществo всички отиваме и гласуваме за герб и слагаме край на кризата, че тия ще срутят държавата Аз не съм гербаджия и никога не съм гласувал за герб, но има ли нови избори глосувам за герб.

82

Светци,казваш,Тошко

преди 2 години

а няма имена.Кажи,кои са светците в политическия ни пантеон?Защото ние,простите хора,не виждаме такива,а виждаме сборище маскари,омазани от корупция и далавери,с мутренско самосъзнание,но викащи мутри вън,с хулиганско поведение,но в комисии като морални стожери.Политическата ни система е язва със зараза,вееща лозунги срещу това,което тя самата прави.Воюва срещу "лошите",а не срещу "лошото",тоест стани да седна аз.Не разбраха,че ББ бе избиран като най-малко зло,а не като светец.И го сменяме с?

81

за 30 и

преди 2 години

повече години и пеленачетата се научиха на тарикатлъци. От къде ще се вземат честни и почтени като 30 и повече години по медиите ни заливаше точно обратното, че честни и почтени ги смятат за ***. Всеки човек за тези години поне един път е нарушавал безнаказано някакъв закон.

80

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да не ме кефи ББ и цирковата му трупа, миналата година в едно интервю беше казал, че дори и да им даде властта(тогава на протестиращите), няма да направят нищо с нея, и в някакъв момент ще му я върнат. Превъртайки лентата към днешна дата, изглежда е бил доста прав - така като гледам сбирщината самопровъзгласили се политици, до оня ден сценаристи - явно верно нищо не могат да направят с властта, която им е дадена освен да лаят и да бягат от отговорност.

79

Анонимен

преди 2 години

До всички в чужбина, които са гласували за Слави, МОЛЯ ВИ НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ.

78

Анонимен

преди 2 години

То не е само да протестираш, трябва и работа да се върши. Дано и в следващия парламент никой да няма мнозинство. Цялата Европа да види що за политици имаме в България.

77

ASD

преди 2 години

Платени ГЕРБ лъскачи бая са се засилили да спасяват господарите си. Хора осъзнаите се малко жиеете в пълна мизерия и отново продължавате да защитавате батко ви ББ и компания. Вие сте тотален срам. Погледнете си само роднините и хората около вас, пенсионерите в каква мизерия живеят и се събъдете. Кирил Петков показа нагледно как ако се работи без да се краде и с мисъл в главата, какво може да се постига.

76

Работещо Решение

преди 2 години

С ГЕРБ може да се работи САМО и ЕДИНСТВЕНО, ако свалят вожда-слънце и излъчат нов председател, който да изчегърта калинките от ръководството на тази партия.

75

Неграмотник

преди 2 години

Славистите (не отбора) са големи льохмани, ще се издънят сами, щото с това поведение и заиграване с ДПС на следващите избори са пътници ... А дали е слочаеност, че когато БД и ИБГНИ поискаха хората на Доган да не участват в управлението и ИТН даде заден ход?

74

Анонимен

преди 2 години

"Кабинета" на Чорапа беше създаден да направи чистка навсякъде и за нищо друго. Абсолютни нekaдърници и реваншисти.

73

Анонимен

преди 2 години

Учиндолските се държат като че ли са мнозинство в парламента май не схващат, че на голи приказки никой не вярва. Щом са готови да покажат списъка с предложените и чак тогава да приказват.

72

Българин

преди 2 години

Мене по ме кефи да ме оправят ИТН и ИБГНИ вместо комунистите от ГЕРБ.

71

Вижда се

преди 2 години

ясно вече, че ДБ и Христо Иванов - са ИЗМАМА!

70

Нови избори

преди 2 години

Ще има избори още поне година-две. Няма воля за коалиция, дори в партиите на протеста. Те трябваше да си сложат кратки, изпълними задачи, които да изпълнят в срок, след което да си подадат оставките, след 6-12 месеца управление.

69

Миро

преди 2 години

Абе вие всичко ще.си разкажете сами кой кой е.Голям страх ви тресе от Борисов бе направо се насмитатем.Човека не ви обръща внимание каза ви, че нови избори не са добре за България вие продължавате пак да се занимавате с него? Това казва само едно какви мошеници сте,и колко сте некадърни.Непрекъснато се оплитате в мръсните си кълчища

68

Анонимен

преди 2 години

Чалгари светци, селяни аристократи, пълен абсурд. Вижте до къде си докарахте държавата. Остава само да направите отец Нафърфорий патриарх на царство Чалгария.

67

Ха-ха

преди 2 години

Тошко Африкански скоро ще покаже на всички, че ИТН ще управлява България досущ като африканска държава! ИТН ще получи подкрепа на БСП и ДПС, защото те са протестърски и антисистемни партии?!!! Отглежданият 30 г. от мафията,мутрите и ДС Славчо ли ще промени България?!!! Има такива наивници!

66

ГЕРБ- СДС

преди 2 години

на 3 избори, подкрепата ще бъде 100% за ГЕРБ. Тотална излагация, тотално липса на нормалност.Вместо тъпизмите ВИ, да бяхте направили нови 2 детски болници в 2 големи града.Лъжци, само Вас си гледате

65

Анонимен

преди 2 години

Вярно, затова че гaвриха Лили Иванова в продължение на години според мен заслужават по едно яйце в празните кpатуни.

64

Асен-Очите

преди 2 години

Откраднал в Англия за Милиони и го Осъдили дори - веднъж Откраднеш ли, ще Откраднеш - Пак! Изчегъртване!!