21

GG

преди 2 години

До 22То е ясно, че Радефф беше избран с подкрепата на ДПС. Борисов ще се кандидатира за президент и тогава ще видиш народа кой ще избере !

20

Анонимен

преди 2 години

Комунист каже ли ви нещо, значи ще стане 100% обратното...

19

Анонимен

преди 2 години

Toя е злобен и примитивен като съветски партиен секретар в Сталинските години

18

АнонимеН

преди 2 години

СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ВИДИМ КАКВА Е ПОДКРЕПАТА ЗА РАДЕВ! ЕДИН ОТ 3-ТЕ КАНДИДАТА ЩЕ ОТПАДНЕ!!! ИЛИ ГЕРБ ИЛИ ИТН ИЛИ БСП РАДЕВ! АКО БОРИСОВ НЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЗА ГЕРБ ШАНСА ДА СПЕЧЕЛИ БАЛОТАЖА Е МИНИМАЛЕН!

17

пенсионер

преди 2 години

Винаги съм си мислил ,че по слаб президент от Плевналиев не сме имали ,но сегашният го бие по всички точки - злобен ,отмъстителен празни приказки с комплесарщина и най вече разединител на нацията . Доверието на хората виждайки цирка който се разиграва в държавата от ден на ден се изпарява и на никой не вярва.

16

Анонимен

преди 2 години

Хората разбраха, че този кабинет ще е на Херо Мустафа. Не се прави на ударен с мокра кърпа, Руменеее!

15

вервам на славчу

преди 2 години

а стига с тоя кабинет бе ! кажете къде да се запиша за космонавт или за астронавт .

14

Асан

преди 2 години

60% не гласуват немат ви никакво доверие ! :)))

13

Бонго Бонго

преди 2 години

Доверието не е закон, Радев и не е отмъщение или завист или злоба или всичко, което ти правиш срещу своите си бг граждани..Доверие в Славе ли? Дето излъга и се явяват Фейсбука, дано е нахранил рибките.Доверие в Рашков дето смени доктори герои в пандемията, доверие в Мая, отровните?? Или в гълъба Христо Иванов???Покай се Румене!! Искай прошка от Господа и от народа си!

12

Анонимен

преди 2 години

Страх тресе Румен ветото от избори 2 в 1. Това е кошмара на Радев.

11

Истукан

преди 2 години

Какво доверие, повече от половината българи не одобряват никой, а над 70% не одобряват ГЕРБ и ИТН. Няма как да се ползва правителството на ГЕРБ или ИТН с доверие.

10

Лаик

преди 2 години

Ще се ползва - то е ясно ! С доверието на някои хора , с недоверието на други..... Правителство да има , това е важното!!!

9

ами

преди 2 години

Фигуранта на Божков - ОСТАВКА

8

Анонимен

преди 2 години

гробареските опищяха форума, явно е засегнат нерв хахаххаха

7

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще имам нужда от преводач от български на български - какво означава точно кабинетът да се ползва с доверието на хората - кой точно да се ползва конкретно с моето доверие като не познавам нито един от тях, не ги знам за какво се борят, още по-малко знам кой ги кара да се борят, а и не на последно място някой от тия въртележковци пред кадър и от кукловодите зад кадър програма за управление представи ли?

6

Анонимен

преди 2 години

Гробарчета, добре ли е изчегъртването XD

5

Анонимен

преди 2 години

Браво на президента! Грибарите в затвор кога?

4

летец популист

преди 2 години

а тоя кабинет аз вече съм го назначил . те ме слушкат най добре .

3

Сатир

преди 2 години

"Празни мисли /злобни мисли"/ на един празен човек. Къде е новият Джеръм?

2

Анонимен

преди 2 години

Мракобесната Промяна на президент румен радев със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!