51

Анонимен

преди 2 години

До ИТН Те шанс имаха след изминалите избори но го пропиляха. Сега да се таковат , знаят къде.

50

ИТН

преди 2 години

"Има Такъв Народ" заслужава да им бъде даден шанс да управляват. Ако не се получи, не се получи. Народа няма да бъде толкова толерантен към тях както към ГЕРБ, защото все пак те държат всички медии и ще бъдат гледани под лупа. Отделно, достатъчно шансове се даваха на партиите на статуквото, а те си мислиха, че цял живот могат да работят в своя полза и ще минават между капките, защото народа бързо забравя!

49

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво им пречеше преди 2 месеца да постъпят отговорно на всички партии, че трябва да се правят нови избори!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

До Браво, Тоше!ТОШКО ЩЕ СЕ ОБИГРАЕ В ЗАТВОРА ИЛИ В СИБИР

47

Браво, Тоше!

преди 2 години

Вярно е малко по-импулсивен е на моменти, но ще се "обиграе", дайт му малко време. Гледах негово интервю в "Денят с В. Дермеджиев" и се държеше напълно адекватно и човешки. А и не мисля, че погледите трябва да са насочени към него. Той няма да бъде министър и много добре знае, че и не бива, защото няма компетенциите. Хубаво е, човек да има реална самооценка. Просто е един от най-доверените хора на Слави и затова е председател на парламентарната група, което смятам, че е напълно нормално.

46

Анонимен

преди 2 години

Ами Тиквата докара народа до просешка тояга, за да се навият да гласуват за Извънземното със средното образУвание...

45

Галощко се опитва

преди 2 години

да мислине му се получваеавън мутрите от итн

44

Финансист

преди 2 години

Според написаното, България отново няма да има редовно правителство. Дали ще е старото служебно, ново такова, експертно или спасяващо България, зависи от марсианците. Каквото решат те, това ще е. До тук политиците докараха България с омразата си и некомпетентността на лидерите си. Не може едно правителство да направите, а се опитвате да гласувате закони, по които да живеем. Че дори и искате да управлявате бизнесите на хората, които съсипахте. Некадърни сте просто.

43

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ ИМА ТАКЪВ НУЖНИК ЩЕ БЪДЕ ИЗРИНАТ

42

Анонимен

преди 2 години

Има една такава народна поговорка: Кандидат депутат от ИТН ,мнозинство сънува.

41

Щепостъпим отговорно

преди 2 години

България няма интелигенция, а колко отговорно могат да постъпят селските чалгари, на всички е ясно. Добре, че зад европейските българи стоят НАТО, ПЕНТАГОНЪТ, БРЮКСЕЛ И БЕЛИЯТ ДОМ, които никога няма да позволят да бъдем замъкнати в Евразия.

40

Анонимен

преди 2 години

И главният чалгар постъпи отговорно ,а сега щял да носи отговорност от ,,шоуто''! Ей ,ТРИФОНОВ ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ СРЕД ХОРАТА ЛИЧНО ДА ИМ КАЖЕШ КАКВИ СА ТИ НАМЕРЕНИЯТА ,А СЕ КРИЕШ КАТО ПЛЪХ И ПРАЩАШ ПОСЛАНИЯ ОТ фЕЙСБУК ! СТРАХЛИВЕЦ ТАКЪВ ! ЗАЩО ТИ Е ТАЗИ ОХРАНА ,ОТ КОГО ТЕ Е СТРАХ ?

39

Жана

преди 2 години

Кръчмарите от кръчната 7/8 остаряха ,учиндолската мутра закъса със здравето ,нямат образование което да им носи сериозни доходи нито един не знае език обаче имат претенции към други и каква доходна работа да работят с тоя мижав потенциал освен да станат борци за светлите бъдните на България депутати-10 000 заплат.Един завършил техникум,друг педагогика,трети УНСС но никога не е работил като икономист.Мошеници!

38

Анонимен

преди 2 години

До хахахаха Скоро ще ревеш за "чекмеджан". Просто си неграмотен и не го разбираш докато реалността не ти изтряска един в лицето ... Не мога да кажа, че ми е жал за теб :))))

37

Анонимен

преди 2 години

Военната хунта ви плаши с оръжие да гласувате за Чалгаря под дулата на калашниците.

36

Анонимен

преди 2 години

Хората да излязата да гласуват както го усещат- голяма глупост каза човека. От роми,пенсионери и платени какъв усет очаква?

35

тошку

преди 2 години

комедианчетов русия съм в русия съм....

34

Анонимен

преди 2 години

До Жо "за да построи експресно Руско-турския газопровод през наша територия." Кой прибира таксите от "руско-турския" газопровод?

33

хахахаха

преди 2 години

Мъката герберска се излизва от дежурните герберски *** в това сайтче.Като ви е мЪка, с другата рЪка!Ако все още не сте загрели, с герберщината в управлението на България се свърши! Никога повече Чекмеджан I Банкянски няма да докосне властта. По-скоро ще се докосне до бай Ставри в ЦСЗ.

32

Анонимен

преди 2 години

До Иван "А защо не постъпи отговорно и след първите избори ????" Щото положението с руските шпиони беше почнало да излиза извън контрол, та трябваше малко да се поразчисти терена за "спокойна работа" (на кого е друга тема, която ще зачекнем, когато поканим Путин на официално държавно посещение във Варна).