67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66Няма и не може да има болест,която се кара безсимптомно. Зарежи ги тези митове и легенди.

66

Анонимен

преди 2 години

слушайте си Мангъра като гури после ходете при него да ви лекувА, 300 лв прегледа

65

славянин

преди 2 години

А-а-а, доц Мангъров, не сте прав, от година и половина насам има нова вирусология, нова имунология и нова епидемиология, които казват, че само когато човек се ваксинира има антитела, когато изкара инфекция вече няма! Влезте в час, много сте старомоден, вече има изобретени нови Природни и биологически закони!

64

Бау

преди 2 години

тираджията да си мълчи ... Пак плъзна по телевизиите.

63

Анонимен

преди 2 години

Никога преди не бяхме чували, че ваксина прави по-друг имунитет от изкарано заболяване. Самата ваксина нали това прави, имитира че си изкарал заболяването, но с по-леки за тялото последствия. Това винаги е била целта на ваксинацията. А сега изведнъж се оказа, че ако си го карал и имаш антитела не било същото като да си ваксиниран, но пък ваксината прави само 76% антитела! А сега де! Защо тия дето евентуално имат антитела да са привилегировани спрямо тия дето със сигурност имат антитела?

62

Анонимен

преди 2 години

по моето време на ковида му казваха ХРЕМА. Питам откога хремата стана най-смъртонсната болест?!!!!Но рибата винаги почва да смъ-р-ди от главата ,в случая откъм СЗО

61

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, че на тая възраст да е карал безсимптомно. Ще видим и неговия край скоро!!!

60

АнонимеН

преди 2 години

ДОРИ ВАКСИНАТА НА МОДЕРНА КОЯТО Е НАЙ-СКЪПА И ВЕРОЯТНО НАЙ-ДОБРА НЕ БИХ Я ПРЕПОРЪЧАЛ НА НЯКОЙ ДА СИ Я СЛОЖИ ,АКО НАИСТИНА НЯМА СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ! ТЕЗИ КОИТО КАРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ВАКСИНИРА С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ВАКСИНИ СА ЗА ЗАТВОРА!

59

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да не ви харесва ваксинирани ***, доцентът е прав по всички точки. Даже ви спестява истината за последиците от ваксините (според мен той ги знае) и оставя възможността за избор, а не отрича напълно тези фалшиви ваксини. Постъпва разумно, умерено и интелигентно. Всичко, което казва, е вярно и се потвърждава и от световните учени, които бигфарма не е корумпирала да лъжат населението. Жив и здрав да сте, доц. Мангъров, че в тези тъмни времена не се страхувате, а говорите истината.

58

Анонимен

преди 2 години

Който иска да се ваксинира, да го прави. Но защо да се ваксинирам като имам огромно количество антитела? Преди 2 години имах 3 дни яка температура и после нищо. От тогава та до ден днешен не съм боледувала, от време на време имам главоболие и това е! Но съм с много антитела. Защо аз да не мога да пътувам? Защото съм здрав организъм? Защото не съм се диагностицирала с пср? Та нали имам антитела като онези, които са ваксинирани? Каква е тая дискриминация? Не е ли забранена от Европейската конвенци

57

Дидо

преди 2 години

Прае е донякъде.Само че Мангъра (удобно) пропуска, че за Ковид-а все още не се знае колко дълъг е имунитета. Защото има и един куп други вирусни заболявания при които последващо заразяване е възможно. Любимото му грипче е точно такова - след 6 месеца след като си го изкарал пак можеш да се разболееш.

56

Анонимен

преди 2 години

До Народни Спасители Да, много мъка и злоба съм натрупал. А, ти как ще се чувстваш, ако някой убие мaйка ти? Да, мангъра уби майка ми и приятелката ми, защото ги убеди, че Ковида е леко грипче и те не се ваксинираха. Мангъра е убиец!

55

Анонимен

преди 2 години

Мангъров в затвора!

54

до 48 от славянин

преди 2 години

Това че ти или някой твой близък е лежал в отделение и е бил зле не означава, че всички ще преминат през същото, просто защото всеки е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНИДИВИДУАЛЕН - някои хора например умират от ухапване на комар, други не умират от ухапване на кобра! Както знаеш, ако въобще знаеш, по официална статистика 80 % изкарват този ''страшно страшен'' вирус на крак абсолютно безсимптомно и защо в такъв случай трябва да се страхуват като теб, по скотски първосигнално, от него!?

53

Анонимен

преди 2 години

Четете ли написаното след вас, журлналистЕ. Или поне заглавието да си погледнете

52

Николай

преди 2 години

Мангъров биеше нерегистрирани ваксини от ИАЛ за варицела преди годони, като взимаше 200 лв за ваксина, внесена на черно за 60 лв от Гърция. Сами си правете изводите

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен На всички сложили минусчета под поста, в който описвам смъртта на майка ми и приятелката ми, пожелавам скорошна среща с ковид...Тогава, да спазват указанията на великия мангър, и ако имат късмет - може да оцелеят.

50

Анонимен

преди 2 години

Нито една от прогнозите му не се сбъдна, и сега по гръб не пада! Искал да иде в Гърция, горкият. ами отивай, плати си теста и върви, какво приказваш лъжи отново и отново. Той е престъпник!

49

До хипохондриците

преди 2 години

Умни,красиви , млади и богати хипохондрици - нали вие се ваксинирахте .Еми живейте си безгрижно стария живот вече .Нас ни устройва и сегашния .Слагайте банана отзад и по света.Ние ще ви гледаме сеира.

48

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е велик човек и лекар .Един от малцината ,които се противопоставят на фашистите от СЗО и технити прислужници по целия свят.Човек с достойнство и морал ,не като онези плу-же-ци от НОЩ и математичетата трансджендърчета.