18

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ дори и да спечелят, пак ще загубят, защото ще остане служебното правителство.

17

Гуфу

преди 3 години

До Анонимен 4И няма нищо общо. че щерката на шефа на Галъп Интернешънъл е или поне беше в листите на ИТН?

16

Анонимен

преди 3 години

Знаех си, че няма как толкова много гербави да изтекат в канала изведнъж. Каналът се задръсти. Има, обаче хора, които знаят какво да направят.

15

ИТН ?

преди 3 години

ИТН ? Има ли такава партия още :) ? Вие да сте виждали Слави Трифонов на живо ? Не мога да разбера как изобщо има такъв процент гласове, след като те показаха че партията е куха. Няма лидер, няма идеи, няма водачи.. Само Тошко обикаля напред назад и се дръвчи с останалите. Това не е партия

14

Анонимен

преди 3 години

След като видях как изгониха шефа на разузнаването защото работеше за България а не за русия, гласувам пак за герб въореки всичките им кусури.

13

До 9

преди 3 години

Що бе? Ти ли ще ходиш да воюваш и с кого? Ми давай бе, клоун!

12

Анонимен

преди 3 години

Има такъв лъжец 21 ...големи лъжи ,тия ги псуват по всички сайтове ,и даде верно как ще направи правителство ,нали искаше 125 депутата ,мошеници длавун и неговите джуджета

11

Анонимен

преди 3 години

Единствено Дем. България заслужава умния избор на хората, въпреки, че комбинацията в търсеното евентуално мнозинство с ИТН и ИСМВ е притеснителна. ГЕРБ са свършени и дори да вземат предна позиция са дискредетирани и в страната и в чужбина, а външната политика е много важна. "Патриотите" не са европейска партия, а и да сложиш в приоритетите си някаква "джендърска" политика какво ще допринесе към БВП? БСП още по-малко. Но от хората зависи. Ако се самозастрелят в краката - какво може да се направи?

10

Праведен

преди 3 години

А, те ИТН, иначе къде са, крият се в клюкарника ли ?

9

Анонимен

преди 3 години

Как смеете да правите държавата ни на руски тоталитаренбоклук? Къде сте тръгнали с тези чалгари и путинисти? Война ли искате с тази военна хунта, където сте ни я турили да ни виси над главите? Като не щете мира, на ви секира.

8

Ямболски цървул

преди 3 години

Ще спечели ЗТД (Закривай Тази Държава)

7

Както

преди 3 години

би казал великият Т. Колев в Опасен чар, леко променено за гербаджиите - дааа, мирише ми на командировка в централния софийски затвор...Вие сте млади ще излезете запазени!

6

Анти ОФ

преди 3 години

Абсолютно безсмислени неща са това, видяхме какви % даваха на предходните избори и колко "точни" бяха. Явно лобито за ИТН е голямо да се създава усещане за трупане на %, а нещата едва ли ще стоят така специално за тях на 11-ти...

5

наблюдател

преди 3 години

Ще видим на изборите. Няма как наистина герб да са дори наравно с ИТН. С всеки изминал ден шансовете на гербавите все повече намаляват заради собственото им активно участие. Много е хубаво.

4

Анонимен

преди 3 години

Медиана били червени, сега Галъп и те... Гербавата слепота е нелечима!

3

Знаещ

преди 3 години

По скоро:ИТН 23%ДБ 18%ГЕРБ 16%БСП 15%ВЪЗРАЖДАНЕ 7%ИСМВ 5%Псевдопатриотите 2,9%

2

Севда

преди 3 години

Хайде соколи мои! Нападайте! Пишете как и това изследване е купено от комунистите и как Баце ще се върне на бял кон!

1

Капиталист

преди 3 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива. Децата ми спят спокойно!