74

Един

преди 3 години

Те му бият силен шамар и му казват в очите, че по време на 3-те му мандата въпросните лица са откраднали милиарди с негова помощ, той обяснява колко стабилен е бюджета и как са го потупали по рамото съпартийците му от Европа. Ти го плюеш, той си мисли, че вали дъжд. Тоя човек и партията му ако прекарат дори още 1 минута във властта, значи ние не сме никакъв народ, а обикновенна сбирщина от глуупаци.

73

2

преди 3 години

Тези лъжци и мутри ни откраднаха 10 години от жияотите и да той не е получавал парите лично, а неговите паленца.Божков даже лаза кой точно.

72

Жо

преди 3 години

Изражението на лицето и погледът на Боко са като на Тато, на Ноемврийския пленум. Очите говорат- какво ще стане с мен?

71

Анонимен

преди 3 години

Е така е, парите на Божков отидоха у Домуса, който си призна. Но с помощта на министър от правителството на ГЕРБ. Тези хора са за доживотни присъди.

70

Анонимен

преди 3 години

Политотношения за милиарди, пък и колко откраднати и съсипани бизнеси. Май бадева го е прабил ББ. Направо му вервам

69

Анонимен

преди 3 години

"Не го познавам" - ББ

68

Е

преди 3 години

оставаше да признае :* "Pomagaj" .....

67

АНУНИМЧО

преди 3 години

ТИКВАКА ПОЛУЧИ РАЗКРИТИЕ И ИЗТЕКОХА ВОДИТЕ МУ..ХА ХAАА

66

Анонимен

преди 3 години

Стотинка не, но милиони ................

65

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък голям балък! Само той не взел! Къде броил мухите не го знам.

64

Точка

преди 3 години

Ало, троловете на Прокопи, не помните ли колко безпощадно Борисов сменяше всеки уличен кадър, помните ли, че по негово време беше подгонен Божков от прокуратурата? Ай стига сте замърсявали медийната среда! Внушенията ви не вършат работа, само се цакате! Прокопи, когато Борисов ти позволи да му набуташ в кабинета твои реформатори, беше добър, и когато се усети, че си го насадилна на пачи яйца, и започна да се чисти, стана най-омразната персона. Да, той носи вина за вашия медиен монопол, точка!

63

Из делото Магнитски

преди 3 години

Борисов, Цацаров, Пеевски и отскоро Гешев са отнемали бизнеси и пари на Олигарси за да преразпределят богатствата им по между си!Пише го черно на бяло!

62

1

преди 3 години

До USA Embassy,голяма грешка правиш ,с извода си.

61

Анонимен

преди 3 години

До До SS Само не разбирам, защо някой трябва да ти го каже директно? Ти не можеш ли да мислиш?

60

Анонимен

преди 3 години

Бойче,кого имаха впредвид от Действащите политици че е гушнал рушвета?

59

Жалко за народа

преди 3 години

Ни чул, ни видял. Контакти е имало, но не бизнес контакти. Май от тези силови контакти ще изскочи някой токов удар.

58

Пич

преди 3 години

Цъървул, кой раздаде милиарди държавни и европейски пари на фирми свързани с Пеевски? Кой опъна чадър над Пеевски в последните 10 години? Защо САЩ посочват лица, които са злоупотребили с крупни суми, и тези лица са си живяли живота в последните 10 години под упрвалението на ГЕРБ, без нито една проверка дори? И всичко това след многжество сигнали за корупция от разследващи журлналисти и политически партии? Защо Цъървул, отговаряй?

57

Do 50

преди 3 години

Буци, а къщата в Гърция за момата от Барселона кой и с какви пари ти я направи? Буци, а Божков не даваше ли по 700 000 всеки месец на Влади Горанов чрез севда, а буци?

56

Селянин Тикволандия

преди 3 години

Верваме ти..!От къде са пачките евраци и златните кюлчета тогава?И къщата в барселона.И огромното имение на дъщеря ти в САЩ.

55

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Байче байчеее... САЩ назначава и САЩ уволнява, а на теб вчера ти показаха вратата.Аз на твое място бих запалил джипката натоварена с квото събере и газ в някоя тъмна гора тилилейска, че иначе затвор, а може и Сретен да те срещне нейде, че и той не те е забравил.Каквото било било, бягай докато можеш приятел.