18

Stiling

преди 3 години

Тоя министър обаче има поглед като на луд човек. Сигурно е превърнал от много зубрене в Хърварт. Не знам може и да е читава ама не е за пред хора. Ще уплаши децата бе. Ако отиде в чужбина Брюксел с тоя поглед ще ги изплаши всички.

17

izh

преди 3 години

Понеже червените приватизатори с крадените пари заграбиха почти цялото държавно имущество и тази личност им е наемен слуга / макар че е от същото потекло/ всичко издрънкано без нито един доказан факт струва точно толкова колкото и комунизма т. е. нищо. И пак ще трябва да плащаме средностатистическата простотия на българите. А може това да е целта ?????

16

Анонимен

преди 3 години

Айде сега погледнаха към касовите наличности на фирмите..И тях ли ще секвистират?? До там ли опряха.Моята фирма има касова наличност 10 000 лв.Но това си е законно, държим пари в касата за кешови плащания и това никога не е било незаконно.

15

ЕДНОГОЛЯМО

преди 3 години

БРАВО. НО НЕ САМО ДУМИ ТРЕБЕИ ДЕЛА, ДЕЛА. ПРЕЗИДЕНТЕ В ТЕБЕ НАДЕЖДАТА НА ОГРОМНА ЧАСТОТ НАРОДА.

14

Амонимен

преди 3 години

Как така касови наличности ще седят в банка??? Поредните фалшиви новини. И то по предварителна информация хаха. Сейф с милиярди сигурно е с размери на къща. Съвсем изкуфяла работа

13

Баба мара

преди 3 години

а как да си обясним че всеки месец някои тегли 1 милион от сметката на божкови никои не реагира

12

Анонимен

преди 3 години

Олеле, тия ГЕРБ са крали, крали, та са се захласнали

11

Анонимен

преди 3 години

Напълни се с много милионери а народа си брои стотинките , бетер латинка америка

10

Вероятно..

преди 3 години

Вероятно утре над Министерски съвет ще падне гръмотевица..Вероятно ще изригне вулкан под Витоша..Вероятно служебния министър е назначен след игра на барбут в Дубай...Вероятно,вероятно:-))))

9

Анонимен

преди 3 години

Оф от тия ми писна... Вероятно, може би... Ако имате доказателства ги казвайте. Така просто звучите смешно. Под..логи на румпата и ку..рнела.

8

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ХОРА РАЗКАЗВАТ ЧЕ СА ВИДЕЛИ СНИМКАС РАДЕВ С МИЛИОНИ ЕВРА И ЦЯЛО ОТРУПАНО БЮРО С КЮЛЧЕТА ЗЛАТО- МАЛИЙЙЙ- ДА НЕ НИ ПРОДАДЕ НА ЕВРАЗИЯ...

7

Анонимен

преди 3 години

Ето къде са парите от фалираната от ГЕРБ, банка КТБ.

6

Истината

преди 3 години

Че кво са 10 млрд за Бойко, той само в чекмеджета има 1 млрд сигурно.

5

Анонимен

преди 3 години

А ПЪК ЕДНА БАБА ОТ ПЕЙКАТА В ПАРКА КАЗА, ЧЕ ЕДНА ДРУГА НА ОПАШКАТА В СУПЕРА РАЗКАЗВАЛА, ЧЕ ВИДЯЛА ВЪВ ФЕЙСБУК СНИМКА НА РАДЕВ СЕДНАЛ ЗАД БЮРО , А НА БЮРОТО КЮЛЧЕТА ЗЛАТО, АМА НЕ ТАКИВА МАЛКИ КАТО НА БОРИСОВ АМИ ТРОЙНО ПО ГОЛЕМИ И ОТВОРЕНА КАСА- НАЧИ НЕ ЧЕКМЕДЖЕ АМИ ЦЯЛА КАСА С ПАЧКИ ЕВРО- МИЛИОНИ...

4

Поредните

преди 3 години

Манипулации служебното правителство. Не знаех че по конституция това му е основната дейност.Най-малкото-банката за развитие е банка, има критерии по които се отпускат заеми. Не се раздават пари.Респективно като не можеш да покриеш тия критерии не можеш да получиш съответния заем.Като знам на мен и какви документи ми искат от банката за едни 20 хиляди, представям си на фирма за 100000 каква купчина от документи трябва да представи.

3

Аааааа

преди 3 години

Добре че ни светна, тя корупцията се захранвала с пари. Щото от село не знаехме.

2

Щерю

преди 3 години

Откак видял Корнелия Нинова гола - Василев все така си гледа...

1

Значи

преди 3 години

До няколко дена искаме да сте събрали тия 10 милиарда.Ако не сте-значи всичките ви приказки са пълна лъжа.