87

Един

преди 3 години

Г-н Африканским, падането на лимит за секции в трети страни означава поне 100 000 гласа от Тюркието. Те при 35 секции гласуват по 20 000, а какво остава за N на брой. Даже и неродените в България, но с БГ паспорт, дето не знаят и бъкел български ще гласуват. Никъде по света няма 100% машинно гласуване. Защо ли? Щото са *** вероятно.Гласуването по пощата и други изгъзици докараха САЩ почти до гражданска война на последните избори.***!

86

SPF

преди 3 години

3 месеца от последната година живееш в България тогава гласуваш. Как някакви чистачи и общаци ще решават кой да управлява в България. Във Великобритания поне е така. Да не са по глупави англичаните от нас че да допуснат всички хора дето не са виждали Великобритания от години да им се месят във вътрешните работи и да им определят битието

85

Анонимен

преди 3 години

Ами кметицата на София ... ще се връща ли пак учителка по руски ?

84

1280

преди 3 години

До АнонименЗа какво да ходи в Парламент, където очевАдно има анти-ГЕРБ и анти-Борисов Отечествен фронт. А и закона не го задължава. Може да не е морално, но не е противозаконно. На негово място бих предложил правителство и след отхвърлянето му бих извадил всички депутати на ГЕРБ веднага от Парламента - нямат място до Бабикян, Мая, Корнелия и чалга трупата на ИТН. Да се оправят както могат, нали искат реваншизъм, те са на ход.

83

Шефа

преди 3 години

Вчера сви байряка за мажоритарния вот , днес го развя !Явно снощи е имало среща с Борисов и мизата за вота се е вдигнала!

82

Анонимен

преди 3 години

8.5 милиона имигранти3...2...1...хахахахааххахаухифхулахуилодфхуиоасхудуихлоахуахихуаухаххахаахахахпфхуиахухуиахахаухафухахуах

81

Хасан

преди 3 години

И аз искам 20 000 лв заплата и бялата Златка да ми бъде иконом!

80

До Зозо

преди 3 години

В Турция няма и никога не е имало 2 милиона изселници, герберско ***. Има 400 хиляди - и всички да гласуват за ДПС, останалите 8,5 милиона имигранти няма да гласуват нито за тях, нито за герб - капиш?

79

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за наивниците, които си мислят, че Славчо не е част от мутренската олигархия.

78

Анонимен

преди 3 години

Важното е да започнат арестите на членовете на гербавата шайка!

77

Анонимен

преди 3 години

има и други начини да спре безобразното гласуване от Анадола. Примерно със забрана да гласуват граждани с двойно гражданство или такива,които не са плащали данъци в държавата повече от 10 г да речем------ Това трябва да си де нил по рождение, за да си го мислиш. Това са абсолютно нелогични неща, по тая логика да се въведе имуществен или образователен ценз и такива като тебе никога да не гласуват.

76

Нинова и Доган

преди 3 години

Тошко, а нашите избиратели как с машини. Трябва да сложиш до всяка машина един оператор от твойта партия за да им помага да гласуват правилно

75

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБЕРСКИТЕ КРАТУНИ ДА МЪЛЧАТ!ТОЧНО ТЕ ТУК ДА ПРИКАЗВАТ, ЧЕ ДРУГИТЕ БИЛИ НА НИСКО НИВО!А ИЗДИГНАХТЕ *** ПАК ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС ПАК, НАЛИ, ЧЕ ВИ Е ВИСОКО НИВОТО, КАТО НА ТИКВТАТА, ДЕТО НЕ МОЖЕ 1 ПРАВИЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИ ДА ВЪРЖЕ!

74

Анонимен

преди 3 години

Какви ски да намаже на Слави ?Искаха мажоритарни както и 2.5млн на референдума да приемат и другите неща и да почват да работят и на президентските избори 2 в 1

73

пияница мистик

преди 3 години

Брей, Славуцата добре започва с управлението на България :))) Нищо не се говори за какво смята да прави партията му за повишаване на жизнения стандарт, за качване на пенсии, за вземане на мерки да не се покачват цените на хранителните продукти....Единственото за което говорят е за следващите избори как ще се гласува и по какви правила. А за мажоритарният вот е направо уникум, сега всеки паралия ще си купи депутатско място и ще си прокарва каквито си иска закони :)))

72

1280

преди 3 години

С мажоритарен вот, хората на Слави биха имали 2 мандата, а на Бойко 102.Внимавайте какво си пожелавате защото при мажоритарен вот макар и в 2 тура ще имаме само тежки мутри и мутреси в парламента, просто само те ще могат да си позволят цената

71

До до Тошко Африканс

преди 3 години

Ти си много заблуден. Аз съм турчин, но никога не съм гласувал за ДПС и съм против изселници, които не знаят български да го правят, защото познавам такива. И сега добре ЧЕТИ -> всички братовчеди на баща ми са в Турция, там са омъжени/оженени, техните деца, родени там получиха лични карти. Повярвай ми, броят на гласувалите през 89-та е малък, в сравнение с потенциалния такъв сега. И берачите на ягоди в Англия няма да го променят. Наивник. Правете с Тошко каквото искате, но народа няма да е ОК!

70

Първо

преди 3 години

Първо да върнат българите от чужбина, че накрая ще разкриват секции в другите страни, а тук ще има само пенсионери, няколко работещи и приказки какво хубаво управление имаме

69

Анонимен

преди 3 години

МНОГО Е ЛИЦЕМЕРНО ГЕРБ УЖ ИСКАТ ПОДКРЕПА ЗА КАБИИНЕТ, А ТИКВАТА ДАЖЕ НЕ СЕ ЯВЯВА В НС ДНЕС ДА СЕ ОТЧЕТЕ!И ВНАСЯ ТОЗИ ПРОЕКТ ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ ДА НАМАЖЕ СКИТЕ НА СЛАВИ.

68

Анонимен

преди 3 години

МНОГО Е ЛИЦЕМЕРНО ГЕРБ УЖ ИСКАТ ПОДКРЕПА ЗА КАБИИНЕТ, А ТИКВАТА ДАЖЕ НЕ СЕ ЯВЯВА В НС ДНЕС ДА СЕ ОТЧЕТЕ!И ВНАСЯ ТОЗИ ПРОЕКТ ЗА МАЖОРИТАРЕН ВОТ ДА НАМАЖЕ СКИТЕ НА СЛАВИ.