12

Анонимен

преди 3 години

Абе аз все питах кой е алтернативата на ГЕРБ и тука интелектите все повтаряха ще видиш. Та изборите минаха, айде кажете сега, коя партия е алтернативата на ГЕРБ.

11

Спокоен

преди 3 години

До ИзнервенЧаст от машинации те на кратуни, 50 лева за пенсионерите и изказванията му че ако той остане на власт ще продължат да ги взимат и след Април ако не, не се знаело. Други въпроси?

10

Народе:

преди 3 години

Може,ли някой (по-умен)да ми каже,защо цели ШЕСТ депутати от ДПС се отказват от депутатското си място?!

9

Анонимен

преди 3 години

Хехех лесно беше така всеки ден за ГЕРБ да говорим колко са зле, ами сега?

8

Изнервен

преди 3 години

До 3. Можеш ли някакси с доказателства да кажеш какви бяха машинациите? Щото ми е писнало разни *** като теб да ръсят общи приказки по сайтовете.

7

Анонимен

преди 3 години

А няма вече ГЕРБ, борците против статуквото имат мнозинство и трябва да почват да управляват и да оправят България.

6

Гледна точка

преди 3 години

До театър сълза и смях. Айде появи се поредният *** с бакалските сметки. И на теб да го кажа простичко - не сме в Северна Корея. Като има ГЕРБ под един милион, другите колко имат бе, шушляк?

5

Гражданин

преди 3 години

Значи машинно са гласували само около 25 процента, което си е направо бойкот на фигуранта, който го лансираше.

4

Хвала

преди 3 години

Генерал Бойко Борисов за 10г управление безспорно се доказа, като най-великият политик в историята на България, вдигайки десетки пъти доходите и построявайки прекрасни пътища, училища, спортни зали и болници за българския народ! В днешните мракобесни времена, не само успя да тушира смъртоносната паднемия Ковид19, но и направи невъзможното, в условията на световна икономическа криза, да намери пари и осигури достоен живот във всяко едно домакинство!

3

Анонимен

преди 3 години

Въпреки всички машинации, успеха на бай чекмеджан суджуккюлчанов е грандиозен. Сравним е с този на хигиенист, израснал кариерно. Няма вече аз, аз, аз, бойко дава, бойко плаща. Сега ще се изядат. Що пара пръсна чекмеджан, а накрая нищо, но така става като човек е заобиколен от загубеняци.

2

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Управителят на пандемията се бие в гърдите като бабуин, че бил ПОБЕДИТЕЛ, а всъщност не са го подкрепили и ЕДИН милион избиратели!

1

Анонимен

преди 3 години

На Герб-СДС и ДПС им трябва да си наберат само 16 гласа от другите партии и ще имат мнозинство.