351

Анонимен

преди 3 години

До 402Слави е всичко това което каза, че и дедо на 60 г отгоре на всичко, възпитан в комунизма, изгрял с парите на новобогаташите на същия комунизъм. Но народа поиска Слави за премиер и ще бъде много грозно от ИТН да не му дадат шанса да си покаже истинското си аз, без сценарии, без втори и трети дубъл. Народа заслужава да види истинското лице и IQ на кумира си, не мислиш ли?

350

Анонимен

преди 3 години

Като гледам тоя на снимката, а и шефчето му Трифон от Каналето, май май скоро ще ревете за Бойко да ви управлява.

349

Тез

преди 3 години

Още не са влезнали в парламента и започнаха да се плюят.

348

Анонимен

преди 3 години

Естествено отговорът е аргументиран и на ниво. Какъв талант!

347

Анонимен

преди 3 години

Само чуйте как говори тоя с*ляк. Клоуни на Трифон.

346

Анонимен

преди 3 години

Слави Президент ! Тошко кмет на Ямбол !

345

краят

преди 3 години

Не съм сигурен че това е краят на Борисов.Сигурен съм че това е краят на ДБ - дете родено от майка БСП - БКП и баща Костов.Нищо не е забравено. Не сте нови, а сте стари участвали в разграбването на майка България.

344

Дрън

преди 3 години

Венета Харизанова е близка родственичка на крадливия Георги Харизанов, а сега е при Слави. Участвала е в схемите на Георги Харизанов. Защо ли Слави е с тях?

343

Макидонец

преди 3 години

вече не ми требе паспорт от Чалгаристан!

342

Да бе!

преди 3 години

До Анонимен 378Как да го махне Слави, като му е сценарист на всичко! Този е "сивия кардинал" в партията му!

341

Анонимен

преди 3 години

Сега е моментът за някой промени и после нови избори. Гербавият модел трябва да бъде заличен завинаги и да бъдат взети мерки това да не се повтаря.

340

az

преди 3 години

До Анонименитн не са учили още "сборуване". Броенето още им куца! Реално той просто цитира някоя от агенциите! Само пропуска да уточни нещо много важно: 17% от гласувалите висшисти са за ИТН, 18% от гласувалите висшисти - за ДБ. Т.е. - приблизително еднакъв брой хора с висше са гласували за двете партии (малко по-малко са за ИТН). Но общия брой гласували за ИТН е почти двоен! Иначе казано - висшистите за ИТН са два пъти по-малък процент от общия брой техни привърженици.

339

По-полека

преди 3 години

Народа ясно е показал предпочитанията си с глас. Къде е ДБ в тоя глас? Слави да се поучи от покойния г-н Божидар Димитров, който искаше да вкара професори, хора от науката да взимат важни решения на база именно науката. Не хора с купени дипломи.

338

Анонимен

преди 3 години

Залнаете ли защо ме дразни вота на емигрантите?Защото избрахте човек, който обяви че вирус няма! Той оплю всички мерки и хората очакват от него да направи България една голяма чалготека по време на върлуваща болест. Вие от чужбина си стоите в държави с добро здравеопазване, наличие на лекари, съобразявате се с локдауните, но искате тук да е широко отворено, че да можете да си идвате по което време искате и да си купонясвате. А аз просто искам родителите ми да оцелеят!

337

Анонимен

преди 3 години

Дай България начело с плъха са доста ядосани, че Сляви им отнесе гласовете от протеста под носа.

336

Анонимен

преди 3 години

Слави е пълна трагедия за бълария няма да го обиждам.все едно да бяхте избрали руслан маинов или илиян тупалка за премиер не става.тои е болен човек слави изнервен

335

Досега

преди 3 години

...само изказвания / нагли и откровени лъжи/ на ТОШКО ЙОРДАНОВ. ЗАЩО СЛАВИ НЕ КАЖЕ НЕЩО ПОНЕ ?!?! БОЛЕН ЛИ Е ИЛИ НЕ??? КАКВО ПОКАЗА ТЕСТА МУ ОТ ПРЕДИ 3 ДНИ - НЕ КАЗВА. ЗАЩО???????

334

Магарешки

преди 3 години

Ако ме Изберете - на всеки ще давам безплатни хапчета против истерия -безплатен бензин и по 10 000 лв талонче за да пазарувате горива и хапчета - като бонус ще ви подаря по един патриотичен калпак и знаме (made in CHINA) а когато стана Премиер -ще се пеят само хайдушки песни и ще се консумира Македонска Луеки- Ще закрия всички бензиностанции и ще оставя само моите! Ще намаля заплатите и пенсиите защото всичко ще е евтино! Със всеки избирател ще направя договор-каква работа е свършил в моя полза

333

Анонимен

преди 3 години

Браво на ИТн, мачкай гробарите

332

Анонимен

преди 3 години

Изборите не са евтини, бунтовниците обединени имат мнозинство, да действат, в противен случай пак Бойко.