98

Анонимен

преди 3 години

До Бай Мангър"Сега едните ще го изкарат ваксинирани, а умните без да са."Част от "умните" няма да преборят вируса, друга част ще се инвалидизират. Много разсъждавате за "страничните ефекти" от ваксините, обаче вирусните инфекции, особено такива, засягащи целия организъм, няма как да не причинят дългосрочни ефекти върху здравето. И тези ефекти не са никак хипотетични и редки. Умните май ще се окажат не много умни. В това също няма нищо ново - умен човек рядко ще пародира с това, че е умен.

97

Анонимен

преди 3 години

Разделяй и владей отново е в действие.

96

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки не се спазват никъде - в училищата даскалките са безсилни, лапетата без маски. Пречили им. Щели да ги задушат.Ленивите безработни БГ *** на издръжка от мъжете си, ходят по моловете с маски на брадите. Ако охраната ги спре - хоп маската за 5 секунди и после пак долу.Дядовците в парка си обменят коронки от 50 см разстояние, после ги интубират.Ами заслужава си тоя народ първото място по смъртност. Дето се вика - щом ви се мре, ***! Има места на гробищата колкото щеш!

95

Анонимен

преди 3 години

Ще затягат, когато заразените тръгнат рязко нагоре. Колко рязко, бе министърче? Пак локуми. При тези резултати от 10 дни нямате никакво основание за разхлабване на никакви мерки. Луди станахме- отваряй-затваряй, отваряй - затваряй и резултатът - пълна трагедия, лигльовци мекушави. Така е с всичко няма ли план и методика, смелост и упоритост да се пребори един проблем , този проблем събаря!

94

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

До "До66"Ти забравяш ли че миналата година по туй време бяхме месец и половина в пълен локдаун с КПП-та, без пейки в парковете, с маски навсякъде и всички екстри? Е, преборихме ли вируса?

93

До Бау

преди 3 години

Няма да се ваксинира Бой *** ако ще да посинее и почернее. Да се ваксинират балъците. На *** ако ще и от ЦЕРН да му кажат, че е добре да се ваксинира, няма да го направи. Защото *** знае по-добре от някакви си там професори и други такива балъци.

92

ФАКТ

преди 3 години

До АнонименКъде и кога в България е имало локдаун? Локдаун е огромни мерки. Тук - Моловете няма да работят - фитнесите ще работят. Ресторантите няма да работят - хотелите ще работят. По стадионите на 2 метра разстояние един от друг - фабриките ще работят.Това не е локдаун, това са половинчати мерки. Или затваряш всичко или не затваряш нищо. Ти и жена ти затворени - детето ти на училище. Отива, заразява се, прибира се и ви заразява и вас двамата. Ти на това локдаун ли му викаш? хахаххаха

91

Анонимен

преди 3 години

Mного слаб ход - да отваряш точно преди пика!

90

Анонимен

преди 3 години

Вчера един познат ваксиниран млад мъж разказва как след ваксинацията се разболял от грип,вдигнал температура и т.н. Трябва ли ваксинираните да бъдат поставяни под карантина 10 дена,защото вече се чува от много от тях,че се разболяват,и явно те ръсят вируса,и са в основата на тази 3-та вълна? НОЩ, коментирайте,и вземете мерки.

89

Анонимен

преди 3 години

До ЕдинПич, не ми изопачавай думите. Просто казвам, че за разлика от Бойко тия дето го плюят са страхливци. Но има една вярна приказка за хора като тях: кучето си лае - керванът си върви!Да така е. той само е мъж - НСО, жандармерия, полиция, такива дружки като Трактора и сие от СИК. Безстрашен пред мисирките и лакеите, но зад гърба му прокуратура, съд, КНОПИ. Какво стана с кметицата на Младост и още десетки други.

88

До66

преди 3 години

Мислиш ли,че не знаят ,че ако се затвори всичко за месец нещата ще се оправят?Просто държавата ни е бедна ,опоскана и липсата на финансов ресурс ще изкара хората на улицата.Тези половинчати мерки,отворени фитнеси,театри изобщо не работят.Песимист съм,скоро да се оправим!Нито мерките,нито ваксините,нито здравната ни култура са на ниво.Всичко в тази територия е полу,полу.

87

Анонимен

преди 3 години

хахаха страшна пародия сме, направо се срамувам.

86

Анонимен

преди 3 години

поредната предизборна дивотия на Борисофффф. Тотален дебббил ще излезе тоя кретенннн.

85

Златена

преди 3 години

Много е хубаво ако роднините на гнусните алчни бизнесмени рестарантьори егоисти се заразят с коронавирус и го изкарат много тежко тогава ще им дойде акъла на безмозъчните рестарантьорчета.

84

Бау

преди 3 години

Борисов не ви е виновен, че не искате да се ваксинирате. Ето има свободни ваксини, но про стия българин от дума не разбира. Лош материал - прав беше Борисов.

83

Бай Мангър

преди 3 години

Аз какво ви казах бе?Всички ще го изкарате!Вие виехте срещу мен и чакахте ваксина (спасение).Сега едните ще го изкарат ваксинирани, а умните без да са.

82

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИзвинявай, а ти убеден ли си, че кривата се прекърши от локдауна? Винаги след пик следва и спад, с мерки или без.--------Абсолютно съм убеден. За да се прекърши кривата по втория начин, за който пишеш, трябва да се стигне до масово преболедуване, т.е. голям процент да го преболедуват. А това ако се случи, се случва за много дълъг период от време. Което не се случи в Англия.За 20 дни обръщане на кривата (което е малък период) се случва само и единствено с драконовски мерки.

81

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера логиката. Имаме 200 починали, почти 5000 заразени. Болниците са препълнени.Трябват връзки за да те приемат. Ваксините са недостатъчни. Основно ни ваксинират с АЗ, при която има много странични ефекти!На този фон разхлабват мерките! След една седмица- след изборите отново затягане!Тия ептен ни побъркаха!

80

Не!

преди 3 години

Колкото повече мерки, толкова повече жертви!

79

Живко

преди 3 години

Много ми е чудно как пък хората не измряха яко в една Беларус и в една Швеция, където не локдауни, а дори маски няма!? Или може би защото там си нямат национален оперативен щаб който да всява хаос в системата на здравеопазването?