49

До 44

преди 3 години

"Много ***"..ДА! Много сте!

48

Тонката

преди 3 години

Преди години в училище ни караха насила да учим Руски език,а не Английски.Колко съм ги псувал само:):):)Сега гоним разни Руски шпиони кога си поискаме и Вовата копче не може да ни каже:):):)Освен да прати пак КГБ Попа Гундяев да бие два чембера на Фигуранта:):):):)

47

До ( тонката)

преди 3 години

Не знам от Лозенец ли откъде си ,но не забравяй ,че пра-пра-пра дедо ти си е купувал хляба на турски!Анадъмно джанъм?

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Явно си мислите, че фалшифицираните ви исторически учебници са същите като преди 89та. :)))))))Вече се учат доста неща за историческата роля на Русия в България. Децата вече не мислят, че Русия не е "освободила". Поне не тия, които си учат уроците де, тъй че надеждата ви е само в неграмотността.:))))

45

Анонимен

преди 3 години

Чемодан ----------> вокзал ----------> Москва

44

Анонимен

преди 3 години

Тази операция е продължила 6 месеца. От тогава ги следят. А тези шпиони са смешни. Уж шпиони.. а се оставили да ги снимат на масата в ресторанта и устройството е на масата в салфетник. А Иван Илиев и жена му п л о с к и като па ла чи нки. Послед бял ден са ходили със секретните документи. Нищо чудно, че са родавали България за жълти стотинки. Тези и без пари май ка си ще продадат.

43

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо да се гонят руски шпиони, ама да се гонят и останалите - сръбски, китайски, турски и най-вече американски. Тогава ще повярвам, че властта се грижи за националната сигурност, а не изпълнява поръчки на чужди държави.

42

Анонимен

преди 3 години

До "Русия винаги ни е считала за задунайска губерния."От както се помня е така. Помня мафията, убийствата, СИК, МултиГруп, Тоталното разруха и грабене на държавата. Убийствено високите сметки за парно и трагично ниските доходи! Руски олигар да не ти стъпва в държавата. Руските олигарси са изключително опасни а русофилството ни трябва точно колкото змийска отрова във вените.

41

Анонимен

преди 3 години

Много *** и сериозна агитация, защо ли???

40

Анонимен

преди 3 години

Голям зор да ни скарат с Русия дипломатически и да настроят народите един срещу друг. И в двете няма шанс да успеят. На руснаците отдавна им е ясно, че сме колония и нищо не зависи от народа. Ще мине време, ще се променят нещата. Народът памет има. Никога срещу Русия.

39

Анонимен

преди 3 години

Изключителна излагация е това! А гледам у троловете са здраво впрегнати. Предизборно подмазване е това...

38

Майстори на четката

преди 3 години

Точно когато Байдън размаха пръст на Путин ,при нас изловиха шпиони.След има няма 2-3дни.

37

Тонката

преди 3 години

По сайтовете Русофилчета вият безпомощно,плачат и ридаят,че"Големия брат" вече го няма:):):):)Дори Корнелия Нинова изпрати малкия Рафаелчо да живее в САЩ и да работи в Американската Банка,а не в СССР:):):)

36

Анонимен

преди 3 години

Зинкин и Рибкин събирали секретни документи с гриф "Нато секретно".А Румен Радев Рибкинов гледа като шаран. Мълчи като главен герой от "Мълчанието на агнетата". Сякаш е Резидента на операцията.Къде си Румбааааааааааааа? Не се крий във Вила Калина с моделките!Остават дни до поредната серия на Голата истина.

35

Анонимен

преди 3 години

Зинкин и Рибкин събирали секретни документи с гриф "Нато секретно". А Румен Радев Рибкинов гледа като шаран. Мълби като главен герой от "Мълчанието на агнетата". Сякаш е Резидента на операцията.

34

Анонимен

преди 3 години

С какви глупости се занимава главния прокурор на БГ вместо да намери трупа на изчезналия Янек от Дупница,нали обеща на брат му,за да не се измъкне убиеца. Или обещанията,които даде в САЩ преди назначението му,са приоритет? Шпиони винаги е имало и ще има.

33

Анонимен

преди 3 години

Русия винаги ни е считала за задунайска губерния.

32

Много верен виц:

преди 3 години

Руснакът:- Ще делим по братскиБългаринът:- Е стига толкова по братски, хайде да има нещичко и за мене.

31

Анонимен

преди 3 години

До До 24/26"Какво съветско те гони бе .. "На СССР-2 с ръководител Малкия Сталин.

30

Тонката

преди 3 години

България вече си оплете кошницата както се казва:):):)ЕС,НАТО,САЩ и далече от комунистите в Русия:):):)Вовата му остана само да вербува тук разни шпиони да му снасят за Натовското въоръжение:):):)Ние пък като ги сгащим тези шпиони му ги връщаме с еднопосочен билет:):):)Красиви времена:):):)