92

Бунгар

преди 3 години

Много приказки за нищо. Такава каша забъркахме българите,че сега сами се чудим какви глупости и тълкувания да правим за да изглеждат логични нашите действия.Тълкуването на историята от тяхна гледна точка е самата истина. Кое не е вярно? Техния съвременен Европейски стремеж е доброто бъдеще за всички народи и държави на Балкнанския полуостров.Всички Български комплекси лъснаха като на длан.

91

Българин

преди 3 години

много точно и ясно изказване на Президент Плевнелиев ! а фигуранта радев не казва даже и нещо приблизително !

90

Анонимен

преди 3 години

Жабата ги призна за държава сега реват и питат кой ми с.ра в гащите.

89

Анонимен

преди 3 години

До 102Кремълският парашутист Радев има един единствен проект - връщане на България в лоното на руския Гулаг !

88

Татарска хегемония

преди 3 години

Периодът след смъртта на цар Иван Асен Втори до първите години от управлението на цар Тодор Светослав (Светослав Тертер) е останал в българската история като време на татарска хегемония. Този период продължава повече от 40 години, а негова кулминация е царуването на Чака (Чоки), сина на хана на Златната орда Ногай. Едва ли има съмнение, че през това време немалко татари са станали бащи на деца, родени от майки-българки, поради което в кръвта на част от днешните българи има и татарски капки.

87

Вомитолог

преди 3 години

Уважаеми читатели,ако все още не сте се издрайфали пред образа на Вожда Живия Бог,Сега е момента да поправите грешката си.Ето ви лицето на чистия ВОМИТ!Лице създадено да предизвиква желания и стремеж за извеждане на всички телесни сокове навън.Един модел на Английска сол...Истинско бижу!

86

ТРЯБВА

преди 3 години

Не мога да разбера хората които са против Президента Румен Радев .Той има ДВА Проекта .1.Борба с Корупцията - Вътрешна Политика .2.Защита на Република България от съседната Държава РСМ - Външна Политика .

85

до Чебурашка

преди 3 години

А българския окупационен корпус какви ги е вършил?----------А, сърбите и гърците след така наречената Междусъзническа война, а Първата световна?Всяко Война е Зло!!!Всеки народ трябва да знае историята си - поне заради факта да не повтаря грешките на миналото си, НО това не означава, че трябва да я използа за разпалване на междунационални конфликти

84

Анонимен

преди 3 години

всеки нормален човек като види българските първенци и му се повдига и повръща, кой ненормалник ще иска да се нарече българин? ами те ръкопляскат на някакви мутри по команда и ги гледат всеки ден по телевизията, отврат

83

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Плевнелиев няма Право да се меси във Външната Политка на Република България .Имаме си Президент Радев .плевнелиев трябва да се Арестува от ДАНС за Подписа си - защо е разрешил да има Претенции към България от СМР - за Територия .И баце плвенелиев - защо изгони Заводите на Фолцфаген от България към Турция - защо баце плевнелиев имаш Заводи в Хасково и Димитровград за Турция ???

82

КЛ

преди 3 години

Критики от хора, които променят собствената си история са меко казано несъстоятелни.Нека първо приемем собствената си историческа истина, и тогава да раздаваме акъл на другите.А днешната РС Македония няма почти нищо общо с тази от преди 140 години. Време е ние да приемем тази реалност. И да си създадем добри отношения. Не искат да са българи - добре. Вече ги признахме. Време е да ги приемем каквито са.

81

Анонимен

преди 3 години

Стига сте коментирали тези ска..пани македонци!

80

Моля, ви се!

преди 3 години

Не давайте медийни пространства за изявите на това Недоразумение!С глупоста си, това Недоразумение може единствено да влоши и без това всяко крехко равновесие във вътрешната и международна политика на Бг.

79

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТе и двамата за нищо не стават ... таки ли не се намери някой истински българин, да озурпира президентството и да изгони слабаците ...ГЕШЕВ?!?!?!?ТИ СИ! Блгарският нардо те подкрепя! Всяка вечер вдигаме нзардавици и с чест изговаряме името ти! Бъди, като онзи добрият Гешев, койо възпираше комунистите!

78

ВЪПРОС

преди 3 години

Та нали Плевнелиев като ПРЕЗИДЕНТ ПОДПИСА ДОГОВОРА със БЮРМ , сега РСМ ????

77

Анонимен

преди 3 години

До ПенчоПенчо, мършляяяк! Нема такова, като мирно селу по-време на война.! Или се предаваш ... ИЛИ МРЕШ!

76

Анонимен

преди 3 години

79 Признаваме им държавата, езика, самоопределението им, това е реалността. Но историята си не даваме. Нация и език античките имат от 1945, след инженеринг на български диалект, с декрет на Коминтерна, а държавата им се призна през 1992. Крадоха гръцка история, после се отрекоха от нея с Преспанския договор, сега крадат българска. Кой знае, утре, какви ще се събудят.

75

Анонимен

преди 3 години

Плевнелиев - разумен, ерудиран държавник.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ауеее ейй

73

Анонимен

преди 3 години

83 Четеш титови учебници с фалшифицирана история.