46

Анонимен

преди 3 години

Товарищ Митрофанова е донесла тайно с дипломатическата поща и 2 чанти със Спутник, но ваксините се раздават само по списък изготвен от госпожа Йотова. Има снимка от вчера на която г-жа Йотова предава списъка на товарищ Митрофанова. Русофилите тръпнат от очакване да са споменати в списъка иначе язък за слугуването от десетки години на Русия.

45

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е безспорно най-добрата,но тя противоречи на европейските ценности и европейската солидарност,каквото и да значат тези изпразнени от всякакво съдържание понятия.

44

АнонименГражданин

преди 3 години

Да видим.

43

НЕ E САМО ТАЯ

преди 3 години

Има и още други ваксини скучно и тъпанарско е с тази тема русофили и русофоби. На мен не ми дреме не съм нито от единия нито от другия лагер. ВАЖНОТО НЯМА НИКЪДЕ ДИРЕКТИВИ И ДОГОВОРИ ЗАБРАНЯВАЩИ НА БЪЛГАРИЯ САМОСТОЯТЕЛНО ДА ОДОБРИ И ДРУГИ ВАКСИНИ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ УЖ СМЕ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ОСВОБОДЕН ОТ РОБСТВОТО. Това е проблема не ми дреме за Русия има и Китайска и още други ваксини.

42

ДИМ

преди 3 години

До АнонименХа-ха! А ти ще се ваксинираш с американската, която не действа на новите вируси! Така и трябва да направиш!

41

до 41

преди 3 години

Истинските русофили отдавна се ваксинираха с Пфайзер. Както и целият елит на Русия го направи. Внесоха на черно 2 милиона дози.

40

exploded boiler IV

преди 3 години

Няма! Не е политкоректно! "Партньорите" ще ви дърпат ушите!

39

Анонимен

преди 3 години

Че защо другите ги поставяме на гражданите си, без да са разрешени?

38

Анонимен

преди 3 години

Най-сетне русофилите ще могат да докжат голямата си любов към Русия като си изпраскат по няколко дози Спутник.

37

Анонимен

преди 3 години

До ПитанчоЯсно е, че България е подписала договори и ги спазва. Воят на крадливите социалисти не ни засяга.

36

Анонимен

преди 3 години

ваксинити сменят деенкато и в тях има антифрис и обиват.правят жинити бесплодни!само спутник е истинска ваксина и е наи добрата!

35

Анонимен

преди 3 години

До 32, кой така е искал, не четеш ли какво пиша: трябва да бегаме на Запад, за да се ваксинираме със сигурната ваксина. Какъв строй, какви 5 лева

34

Питанчо

преди 3 години

Ясно БЪЛГАРИЯ като държава е на колене и надупена каквото й кажат от вън това прави.Европската уния диктува дори и жендъризация ще стане задължителна. Обаче една две три ваксини в повече МОЖЕМ АКО СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА САМИ ДА СИ РЕШИМ БЕЗ ДА ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА СВИРНЕ.

33

Анонимен

преди 3 години

Дали ще има или няма да има Спутник е все тая. Ясно е, че Пфайзер и Модерна са прекрасни препарати. Спутник също е много добра. Масовият конспиратор тип панелен бедняк пееше как нямало вирус, после започна да пее как ваксините чипирали, после започна да пее как нямало ваксини и накрая пее как иска руска ваксина. Ще му дадат руска ваксина. Ще се ваксинира ли с нея? Не, защото пак ще започне да пее как няма вирус.

32

Анонимен

преди 3 години

Бих я препоръчал на тъщата...дъртата реве за малко Новичок.

31

1

преди 3 години

До Калеко Алеко"Само да не се окаже, че нашенските русофили и антиваксъри дето много я искат, вече са се ваксиниранили с Астра Зенека и Пфайзер, а С.путника се канят да ни го пробутват на нас, по същият начин по който пращат и отрочетата си в Щатите и Западна Европа, а на нас останалите тук искат да ни натресат Матушката си ... !!!"Искаш да кажеш както стана в Сърбия ли?Недей така, те НИКОГА няма да си помислят такава низост, да лъжат безогледно! Къде си видял червен комунист да лъже?:)

30

До Калеко

преди 3 години

И аз се опасявам от същото.

29

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е суперефикасна, защото аденовируса за нея се взема от дебелото черво на Путин.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Защо да се "наложи", вие нали това искахте?Сега няма не искам: ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ПОДД СТРОЙ със Спутник!НИКАКВИ гадни и опасни западни ваксини!!!

27

ЛУДИ ЛИ СА?

преди 3 години

Кой да решава освен България? НИЕ ПОД ТУРСКО ЕВРОПЕЙСКО РОБСТВО ЛИ СМЕ?НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ЧАКА АКО ДЪРЖАВАТА Е СВОБОДНА може напълно самостоятелно да си взима решения за каквато и ще да е ваксина без значение дали е руска, китайска, корейска, ...