210

Анонимен

преди 3 години

Да де и аз питам, къде са ваксините. Над 350 милиона са платени предварително и са поръчали още 3 милиона към предишните 9 милиона ваксини. Но този път не са казали, колко още се платили. Сега къде са журналистите? Защо не питат как и защо се харчат стотици милиони и 20 хиляди са ваксинирани, когато в момента официално имаме толкова заразени, а неофициално много повече. Браво на РСМ, че пита.Квоти имало са ваксини, такива са квотите и за свинското, картофите и друго.

209

въпросче

преди 3 години

защо продължаваме да се занимаваме с измислената държава македония ?!

208

Анонимен

преди 3 години

Безплатен обяд(ваксини) няма.Така че Македония да очаква скоро какво ще си поискат Сърбия и Албания за тия подаръци.

207

Сата НАТО

преди 3 години

Цар Душан е провъзгласен за цар в гр.Сяр и коронован в Скопие ,държавата му обхваща цяла Македония ,но македонците и не помислят да го обявят за македонски цар ,както направиха със Самуил!------Самуил е бил местен болярин, не виждам какво общо имат двамата.

206

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 253"българите са с промити мозъци по македонският въпрос"Вярно е. Северномакедонците, които са си посръбчени чисти българи, определено са с промити мозъци по "македонския" въпрос.

205

бях болен от Ковид

преди 3 години

До изгорените български знамена да търсят обещаните ваксини, мръсни македонски копилета!!!

204

Анонимен

преди 3 години

Оставка Тикво съд и затвор , връщай евраците Суджук

203

1

преди 3 години

До Христо ХристовПише го на страницата на Министерството на здравеопазването, има го и на сайта им във ФБ публикация с клип от 22 декември 2020."Писмо за намерение между здравните министерства на България и Република Северна Македония" Жалък си, червен каскет. Унижавал съм те за Германския основен закон и ще продължавам да те унижавам.

202

!:

преди 3 години

Нашите палячовци много да внимават какво договарят с тия ***, защото ако предадат историята на България протестите през лятото ще им се видят като рекламни...

201

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОН МУ Е МАЙКАТА ДПС И БСП МАШАЛАААА

200

ПО ИЗВРАТЕН

преди 3 години

ОБИЧАМ В ПАРЛАМЕНТА ВЪЗРОДЕН ДА ИДАСЪС СЕДМИ КЛАС ДА БЪДА ПЪЛЕН *** ДА СЪМНО ДЕПУТАТ ОТ ДПС ДА СЪМДПС И БСП МАШАЛААААА

199

ГОРКИТЕ МАКЕДОНЧЕТА

преди 3 години

ОТ МУТРА НЕ ЧАКАЙ ЧЕСТНОСТ, - САМО ПРОБЛЕМИ

198

Анонимен

преди 3 години

Тодор Живков ги правеше на луди, даже създателя на македонския език - Венко Марковски избяга при него и издаде книгата - Кръвта вода не става! Два пъти по голяма Югославия беше винаги надцакана от Бай Тошо! Затова и му споменават името с омраза !

197

Е

преди 3 години

До Сата НАТОИскаш да кажеш, че като дойдат ваксините в Българиятрябва да се изпратят веднага в РСМ, а ние тук да чакаме за ваксинации? Е, няма как да стане! Сърбите, до колкото зная са поръчали китайска ваксина, която е пристигнала при тях. Ние сме поръчали друга и още не е пристигнало цялото количество.

196

Анонимен

преди 3 години

До ИЗВРАТЕН *** 234Ти вярно си извратен, бе...

195

Анонимен

преди 3 години

До изгореното знаме са дарените ваксини

194

Анонимен

преди 3 години

Да гният там и толкова, що ни занимавате с глупости?? Заев казал, Вучич казал, дъра-бъра... На кого му пука? На никого никога не му е пукало нито едните, нито другите какво мислят и казват...

193

saki

преди 3 години

Тия пък ,закакво са им ваксини. Нали изгониха всичко лошо с гротескния им кукерски карнавал и изгориха лошото българско знаме. Да подумкат още на тъпаните ,да надуят зурните и то виръса ще избяга.

192

Анонимен

преди 3 години

Брата Бойко да има късмет да ви даде ваксини ,па ще гледа Българския парламент от село скопие !

191

Анонимен

преди 3 години

До ѝууЗаради такива продажници като теб сме на тоя хал: за личната ти изгода си готов да вървиш срещу интереса на България. Неслучайно е приказката за това, че в ада само до българския казан няма дявол: ако някой тръгне да излиза другите сами го дърпат обратно вътре.В случая Борисов въобще не е обещавал, това, което твърдят от СМ. Ваксини са им обещани след като нашите нужди от такива са удовлетворени.