60

Анонимен

преди 3 години

'' Наследниците на комунистите искат властта на всяка цена '' ................... Битката за демокрация далеч не е приключила в България ... наследниците на комунистите са по-активни от всякога, имат подкрепата на Кремъл и се готвят за скок. Така както 44-та година върнаха България 100 години назад и ни обрекоха на световно презрение ... сега искат същото.

59

Анонимен

преди 3 години

korumpiran prezident pensioner rradev e bg nationalna katastrofa.

58

Анонимен

преди 3 години

Преди това обаче трябва да се промени Конституцията и да се запише, че основната задача на президента е да разединява нацията, иначе ще се окаже че кандидат президента не отговаря на основното качество за заемане на тази длъжност!

57

Анонимен

преди 3 години

Българите според тоя са само развяващите бесилки и носещи ковчези с лицата на живи хора,БОК..ЛУК!!04.04.2021 год,пРезидентът насрочи избори за НС,ами да СЛАВНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДАТА,04.04.1956 година се провежда >великият>АПРИЛСКИ ПЛЕНУМ НА БКП!Гадев като червена скумрия иска да ни припомни тая >велика и славна дата>!Няма да имаш втори мандат ЗАЩОТО СИ СРАМ И ТИ,И ОНЯ КЛЯКАЩАТА В СКУТОВЕТЕ НА КаБейския >патриарх>!

56

Анонимен

преди 3 години

Отчет за свършена работа - 5 минути.Какво ще свърши следващите 5 години - 3 часа приказки.Толкова лозунги не са рецитирали нито Ленин, нито Сталин, нито Хрушчов.

55

ГосТ

преди 3 години

Напоследък виждам голяма прилика между крушовската и този. Демагогия и празни приказки. Поне този говори малко по добре. Все пак е професионалист поне. Много жалко, когато видиш професионалист - продажник. За простолюдието е нормално, но за гилдията -тъжно. БСП трябва да се изчистят от простолюдието и да станат една истинска социалистическа партия като тези в Испания, Франция, Австрия, Германия, Холандия. За такава като ККП не си мечтая. Щото у бсп'то е пълно с антикомунисти като бацето.

54

само така

преди 3 години

Браво Радев, навираш ги в ауспуха на кучето!

53

Анонимен

преди 3 години

Сами така Радев...мачкай Боко тиквата и бандата му...троловете му ще останат без пари,но достатъчно се напечелиха...и те напълниха шкафчета...все пак 10 г. го траем този темерут...

52

Анонимен

преди 3 години

46, КАЗА ЧЕ ГО ИЗГОНИЛИ ОТ ТАЛИН ЗАЩОТО ГЕРБ БИЛЕ ВИНОВНИ- "КОЙ НА КОГО СЕ Е ОБАДИЛ, КОЙ Е ВИНОВЕН ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ"- "ТЕ СИ ЗНАЯТ- ТЕ СА МОИТЕ ВРАГОВЕ!"РЕЗИЛ, РЕЗИЛ И РЕЗИЛЕСА....

51

Анонимен

преди 3 години

Безродник - комунист

50

Анонимен

преди 3 години

Сега това отчет ли беше ии предизборна агитация???

49

Анонимен

преди 3 години

До 48Как нищо не прави?!?! Руши държавата!

48

123

преди 3 години

Тоя само приказва. На дела го няма никакъв.

47

Анонимен

преди 3 години

До 43Драган със сигурност е питан, явно за това е избрана и датата 4 април за изборите, действано е на принципа ти на мене- аз на тебе!

46

бай грую

преди 3 години

До 40. За пореден път обяснявам на олигоффрени като теб. Този фигурант има сравнително по-висок рейтинг именно защото нищо не прави, от него почти нищо не зависи и така не дразни хората. Ако беше премиер или министър рейтингът на този тотален некадърник нямаше да е повече от 1%.

45

ГосТ

преди 3 години

Единствената която го направи е Елена Йончева, срещу която крушовската започна война.

44

Анонимен

преди 3 години

Каза ли нещо как го изгониха от Естония?

43

Анонимен

преди 3 години

"...УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРАДАТ..." А РАДЕВ ПОДАДЕ ЛИ ФАКТИ ДО ПРОКУРАТУРАТА, А ДО ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА, ДО КОМИСИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ОЛАФ- ФАКТИ ДАЛИ ПОДАДОХТЕ ПИТАМЕ! ОНЯ С КАСКЕТА ГО ЧАКА.

42

Анонимен

преди 3 години

Много се съмнявам че има 47% подкрепа.

41

Зозо

преди 3 години

Политическият инвалид, безделник и кибик се кандидатира за втори мандат :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Без да е питал Корни и Доган :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))