41

Анонимен

преди 3 години

Всяко чудо - за три дни. Утре никой няма да си спомня ни за Нахални , ни за Чорапогашка....На кой му пука за ***, който на последните ицбори не успя да добута до 5 % , другият ***, скрит зад маймунски аватар и смелчак на клавиатурата.....

40

Анонимен

преди 3 години

Тука в тов сайт като кажат Би Дон или Русия или всички коментсри се преглеждат и неудобните се трият. Няма как да смените мнението на хората, 21 век сме.

39

Анонимен

преди 3 години

Трети ден от мандата на джо и вече фронтална атака срещу Русия. В един момент на някой няма да издържат нервите и ще натисне копчето.

38

Анонимен

преди 3 години

ФейгинLIVE, Юлия Латинина, Виктор Шендерович са чafyти, които желаят разграбването на Русия и смъртта на руснаците.

37

Анонимен

преди 3 години

Същите нагласени, уж многохилядни като в Беларус. Няма страшно, ще отмине.

36

Анонимен

преди 3 години

много гнусна история зяпядните демократи чрез социалните мрежи изкараха тинейджърии това били хора на навалнития номера ги играят на всякъде но в русия няма да минат защото помнят 90-те когато заплатат беше 1 долартеи в беларус не минахато китай ако преди 30 години ни размаза протеста на тянан мън нямаше да е тая сила сега

35

Анонимен

преди 3 години

Нарушителите на закона - в ареста!

34

Защо????

преди 3 години

До Чебурашка: Защо руснаците не са брутални като американците и да изкарат 25 000 войници срещу протестиращите? Защо Русия е много по-демократична от Америка? Руснаците арестуваха само един Навални, а американците хиляди и сега организират издирване и преследване на инакомислещи. Защо САЩ са против пазарната икономика и свободните пазарни отношения? Защо налагат продажба на стоки и услуги на цени определени под дулата на автоматите? Защо инаугурацията на президента е под дулата на картечници?

33

Путин

преди 3 години

Няма да си дам нито властта нито двореца. Много обичам да си играя на колички и да чешам мъди в будоара! Ако трябва и 35 хил ще арестувам!

32

Анонимен

преди 3 години

малко са арестуваните,за предателите трябва само със смърт да се наказват

31

АнонимеН

преди 3 години

ОТ 2007-*** ГОДИНА НА ВЛАСТ Е ФАЛШИВИЯ ПУТИН И ОСВЕН , ЧЕ ЗАГРАБИ КРИМ ДРУГО ПОЛОЖИТЕЛНО НЕ Е СВЪРШИЛ!ОТ 2007-*** ГОДИНА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ОГРАБВА НЕПРЕСТАННО И МАЛТРЕТИРА НЕПРЕСТАННО ОТ РЕЖИМА!!!ПУТИН УМРЯ ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА ОТ РАК ОБЯВЕНО ОТ ЖЕНА МУ ЛЮДМИЛА ПУТИНА ИМА ГО ИНТЕРВЮТО С НЕЯ В НЕ ЕДНА СТАТИЯ!

30

Анонимен

преди 3 години

Щом демонстрантите започваха да изразяват гнева си с подръчни средства, полицаите и ОМОН започваха да използват палки. Така правят навсякъде по света, но в Русия няма нито един пострадал протестиращ. В Пиндостан на 06.01 използваха огнестрелно оръжие и убиха четирима протестиращи.

29

Герб

преди 3 години

До МУТРИ, ВЪН!Бойко-бандита ги доведе на власт да тероризират народа

28

Анонимен

преди 3 години

чубурашку болен мозъко вземиса гръмни че освен твойте профили други некоментират тези пебликации

27

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка : ама ти си много ***. Придобито ли е или така си роден?

26

комунизма се завръща

преди 3 години

До Русия и Турциядокато Русия ни управлява ще има комунизъм! Турция ни носи само благоденствие!

25

Русия и Турция

преди 3 години

До ЗдрастиВечно воюват и си флиртуват! Все поробители и закрепостители!Турция е по-малкото зло

24

Анонимен

преди 3 години

'' В Русия, както и в България комунизма никога не си е отивал! ''..................ще си позволя да не се съглася напълно ... нека си припомним, че доскоро платени отреп*ки биха полицаи ... в русия ако докоснеш полицай отиваш в затвора за дълго.Търсете в YouTube имена като: ФейгинLIVE, Юлия Латинина, Виктор Шендерович те обясняват по-добре от мен

23

Защо????

преди 3 години

Защо Русия е толкова демократична? Защо не е като САЩ и органите на реда да открият огън на поражение както правят в Капитолия? Защо са арестували само Навални, а не както в САЩ да арестуват по политически съображения няколко стотици протестиращи с обвинения за по 5-10 години затвор? Щом в САЩ няма и не е имало демокрация не следва ли, че демокрацията е излишна на световната общественост? А може би е и вредна?......

22

МУТРИ, ВЪН!

преди 3 години

Волен Сидеров се обявил за арестите!