38

Анонимен

преди 3 години

само да му кажа на тоя, че изискването при транспортиране на колбаси е температурен режим от + 2 до +5 градуса, това са положителни температури, и изпитвате проблем за транспорт в момента при 9 хиляди ваксини, а ако започен по масова кампания и трябват да се транспортират по 90-100 хиляди ваксини, к'во ще праите ?

37

Анонимен

преди 3 години

Имам усещането, че тези правят всичко възможно, за да откажат хората да се ваксинират.

36

В стига

преди 3 години

Заглавието е нарочно изкривено!Тези бусове са хладилни, а не просто за кренвирши.Ето така се създават коффти новини!

35

Пияница мистик

преди 3 години

е сорросоидд. Не спорете с него, а го игнорирайте.

34

Анонимен

преди 3 години

-Има ли ваксината странични ефекти!?-Леки...

33

Анонимен

преди 3 години

"разколебават и докосват страховете на българските граждани"Няколко куршума трябва да докоснат мястото където се раждат тези "мъдри" мисли.

32

Анонимен

преди 3 години

Ваксина Лeки!Ке умрам за нея!

31

Анонимен

преди 3 години

Имаме 3 военни болници, МВР болница, Правителствена болница, 50 хилядна полиция, жандармерия и т.н. 6 млрд на година харчим за здравна система и нямаме едно бусче за специализиран превоз ??? и ползваме 40 годишен хладилник ЗИЛ.....и тоя ми казва че това е нормално АБЕ ВИЕ ПОДИГРАВАТЕ ЛИ СЕ С НАС ?

30

пияница мистик

преди 3 години

До 31Да бе, хиляда пъти го написах. Но с Moderna, не с Pfizer

29

пияница мистик

преди 3 години

До Кен ЛийТу либу-дибу даут ю льов....Ахахахахаха, абе много сте ми забавни това другарите комунисти :))) Живеете си още в измисления свят, в социализма, когато кренвиршите се правеха от рога и копита и се знаеше, че са чиста проба менте. Сега има кренвирши по 15 лева килото, на "братя Къртеви", дето са 100% месо, ама това вие, бедните другари няма как да го знаете :))) Знам го защото моята е в хранителната индустрия и познава всички производители в България.

28

Анонимен

преди 3 години

Значи похарчиха 200 млн кеш за ваксини а не можаха да похарчат 20 000 за да купят нормален хладилен микробус, с който да превозват ваксините. Или 40 000 да са. Нормално е да има подигравки.

27

Анонимен

преди 3 години

До бандюгатаАми кой за каквото е учил.

26

До пияница мистик

преди 3 години

Да де, точно в това е проблемът. Вие, гербавите престъпници просто не виждате лошо в престъпленията си. Считате ги за умения. Виждал съм много такива селски тарикатчета като теб, именно заради тях имаме такава слава по света. Успех в живота и не прекалявай с ксанакса, че няма да изкараш много!

25

Анонимен

преди 3 години

Ваксина, глупости.Това е измислена история.Лекуват ни по метода на внушението.И некой да направи много пари.

24

пияница мистик

преди 3 години

До Бандита с ЖипкатаБрей, тази фирма ли ти е еталон за скъпа дреха? Ахахахахахаха :)))

23

пияница мистик

преди 3 години

До До пияница мистикАми то и затова се иска кураж и умения :))) Ти що не го направиш? Знаеш ли как се записва кода от картата? С какви програми? То и това да се занимаваш с тези неща се изискват компютърни умения, не е "бучни пръчка, пий вино" :))) Айде и успехи, дано успееш да направиш и 1/10 от моите пари и пак ще си много богат :))) И нали знаеш какво казват умните хора: "С работа се става гърбат, не богат". И си мисли, че успелите са успели с честен труд, няма лошо :)))

22

Бандита с Жипката

преди 3 години

Добро утро,толупи! Ставайте да работите ,да ми пълните шкафчето,че с тия пуловери на Ралф Лорън за внуците го изпразних.Хареса ли ви Коледата?Вие в дупките,а аз си джиткам с джипката навсякъде.И Нова година ще е така.Свиквайте!И да се ваксинирате !Ваксината е за стария щам,ама съм я платил.Няма да я хвърлям я.

21

Анонимен

преди 3 години

НИТО ТЕХНИТЕ ДЯДОВЦИ ПАРТИЗАНИТЕ НИТО ТЕХНИТЕ БАЩИ ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ НИТО ТЕХНИТЕ ВНУЦИ БИВШИ КОМСОМОЦИ И НАСТОЯЩИ ГЕРБАДЖИИ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВА. ПРОСТО ЕДНА СЕЛСКА ИСТОРИЯ

20

Кен Лий

преди 3 години

Ваксините са полезни и ефективни, а в кренвиршите има месо.

19

Анонимен

преди 3 години

Има логика.Знаете от какво се правят кренвирши,от всичко друго но не и от месо.Ваксините които ЕС изпраща за насса като кренвиршите,ментосани.