50

Анонимен

преди 3 години

До 56А ти кат работиш за 900 и се мислиш за голямата работа. Няма кой да ти даде 950/ Гольо Голев си. Завъртеняк отсекаде.

49

До 61

преди 3 години

Абе ти и във флагман си писал същото. Имаш психични отклонения

48

Анонимен

преди 3 години

Не съм противник на ваксините , но не разбрах какво търси попа на снимка 8 ??!!!!

47

До 52

преди 3 години

Мамин та благ - параноиден шизoфрeник! Лекувай се човече, явно някоя предишна ваксина е отключила психично разтройство при теб, е може и наследствено да е.

46

До 47

преди 3 години

Всъщност беше до 47, но и 48 е същия ***. Мразят богатите и успелите, защото са мързеливи ***

45

реалист

преди 3 години

Всеки знае как се вади здравна книжка за работа или медицинско за шофьор 50лв и ще ви пишат че ви е бита ваксината

44

Анонимен

преди 3 години

Офце,не можете да отидете в Гърция на почивка, в Одрин за маслини или в любимия ви ЕС, ако не се ваксинирате!Сега голям го вадите, но утре на опашка ще чакате, за да ви боднат! Айде на бас!!!

43

Нора Недкова

преди 3 години

Ми ни знам бе ако тати си сложи и аз ши си га слагам!

42

Bond

преди 3 години

Днес мисирките ще са във вихъра си. Даже няма да се налага да пускат *** от Дойче Зеле.Ще се отразява най-великото нещо в новата ни история - боцкането (не се знае с какво) на калинки и n0дл0ги.

41

Бау

преди 3 години

искам и аз :(

40

До 48

преди 3 години

Абр, олгофрен неграмотен. Да пишеш не можеш - лаборатория и екип щял да избира. Ходи с обувки за 30 лв. и работи за 700 на месец. В какви филми си се замечтал. Такива бедни ***, като теб ще са вечно в мизерията. Неграмотни, необразовани, невъзпитани и всичко знаещи*.

39

Шаши

преди 3 години

Вече действа, вече действа. Скоро психясалите зомбита ще ни карат с бой да слагаме ваксина. Аз,искам да си остана човек. А Вие?

38

До 47

преди 3 години

Охранява се от армия защото такъв е протокола. Приема се, че нещо, което е в малки количества и е от жизненоважно значение за човек е ценно, а ценностите изискват охрана. Политиците, които в повечето случаи са с доста по-висок коефициент на интелигентност от средностатистическия конспиратор, просто не са отчели този факт. За тях ваксината е ценност, а за конспираторите повод за фантазии.

37

Анонимен

преди 3 години

До До 42"Защо тази отрова се охранява с АРМИЯ"Защото била по-ценна от злато и ъфсете щели да се избиват за нея :D

36

Анонимен

преди 3 години

Супер. Ваксинирайте се, за да няма нужда аз да се ваксинирам. Хахах. Феновете на Мутата и Костамун да се редят на опашки!

35

Мрьнкач до вчера

преди 3 години

Браво, на (годжи)какво друго да кажа! След като тия милионери са повярвали на ваксината за нас обикновенните мрьнкачи какво остава освен и ние да се ваксинираме против коронавируса!

34

Анонимен

преди 3 години

До втората ваксина трябва да се спазват мерките. След втората ваксина можеш спокойно да си махнеш маската.

33

Полк. доц. Мангъров

преди 3 години

Гледахте ли груповото харакири на живо по всички телевизии?

32

Анонимен

преди 3 години

Троловете се чудят какви дивотии да пишат. Свърши се вашата, Щаба ще спечели.

31

Мутафчийски

преди 3 години

Искам да заявя на всеослушание че Бойко Методиев Борисов е гадняр и лъжец! Нека го знаят всички! Обеща ми да ме боцнат пред камерите с физиологичен разтвор, а се оказа че са ми сложили ваксината! Сега ми прилоша и не чувствам нищо от кръста надолу! Ушите ми бръмчат! А най ме е яд, че подписах информираното съгласие че няма да завеждам дела срещу Пфайзер в случай на странични ефекти от ваксината!