41

3,14

преди 3 години

Чел съм оригинално издание, едно от първите на "Записките по българските въстания" на Захарий Стоянов.Та там той описва как е пукнала първата пушка.Убили мюдюрина. Невинен човечец.После тръгнала чета бунтовници, запяла бунтовни песни.Кадъните се показали през прозорците от любопитство да видят сватба ли има, що ли.Та и сега така. Нещо се мъти ама... не е сватба. Друго ще да е!

40

Истукан

преди 3 години

И мерките ще спрат вируса и ще цъфнем, та ще завържем.

39

МакЯ ти

преди 3 години

До 1ъНамаляване на броя заразени КолеГъ

38

Фашисти

преди 3 години

Това е най-голямата световна еврейска лъжа цялата история на човечеството. Хубавото е че след такива катаклизми строя на управление обикновено се променя!

37

Анонимен

преди 3 години

Снемане на правата на щабът да се андидатират за изборите през март и спечелят те да казват какво да става в държавата.

36

БАНко

преди 3 години

ПОЗОРЪТ БОРИСОВ , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 31То, в другите страни като са по-сурови, гледам, че помен няма от вируса! Мнооо си т.....

34

Анонимен

преди 3 години

до петък алитбегов ще опищи орталъка и незнайно защо пак на неговата ще стане !никой не ходи по ресторанти да им яде шмекериите ,ама те де та де не ни затваряйтемай май перат пари ..........

33

Мунчо

преди 3 години

Спокойно, народе! Всичко е тактика-Ангелов се прави на лошото ченге, излиза след него Негово Тиквочество и от джипката ни обяснява, че няма да е точно така...Всички благодариме на Великия Вожд, Слънцето на нацията, изгряващо от Банкя, и....както пееше Папи Ханс- "Всичко е точно, защото снощи правих кекс."

32

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да помолим Македония да се присъединим към нея - като при футбола, ние им даваме нашия лиценз за ЕС, те ни дават управници. Дотам я докарахме - и макетата имат по-добри политици от нашия *** и Торбичката от Била.

31

Анонимен

преди 3 години

НОЩ се опитват да прехвърлят топката и вината към обикновения гражданин.Цяло лято какво правиха господата доктори и професори от НОЩ?Късно е вече , защото здравната система се огъва до краен предел заради тях!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Мярката е една и тя е оставка на щаба.Нека оставят страната без щаб за няколко месеца.

29

Анонимен

преди 3 години

Мерките не се спазват защото са много леки иначе да бяхме забравили за ковид19.

28

ХИЧО

преди 3 години

До ПРОФЕСОР ПРЪЦпо-точно-добрата и лошата тиква-

27

Анонимен

преди 3 години

Е чак в петък!ясно нашите хора с моловете са накупили здраво и си мислят че тоя черен петък да я продадат голям цирк ще е ,но много закъсняха с затварянето ,та повече болни станаха

26

Анонимен

преди 3 години

Кабинетът не умее да мисли. Виждаме панически блокаж. На практика е експроприация на дребната търговия и голяма част от услугите. Видя се, че за бюджетната сфера, работил, не работил, му плащат. Т. е, капиталистическата държава подпомага некапиталистическите структури.И това, защото държавата въведе капитализъм, т. е. привилегии за част от медиците и се създаде война: високоплатени за редки болести и унижени за масови случаи. Къде са сега високоплатените лекари и фарматърговци?

25

Психолог

преди 3 години

Едиствената адекватна мярка ще е да се затворят училищата и детските градини, нищо друго. Гаранция след месец ще има не повече от 400,500 дневно.

24

Любимата ми снимка!

преди 3 години

Ей, значи така да я харесвам тази снимка на г-н. Премиера, че думи нямам да опиша!Хем сериозен, хем сърдит и най-вече празнота в погледа, гледа всякаш нищо не разбира(най-вероятно е истина). ВСЕ ПАК МИ Е СИМПАТИЧЕН!

23

Пурко

преди 3 години

Боцко, мразя те и в червата ,но сега е момента да се проявиш! Тропни по масата КАТО мъжете и не разрешавай това ПОРЕДНО ПОГАЗВАНЕ НА КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРАВА на гражданите! Побъркахте ни вече не се знае живи ли сме ...Хайде стига забрани и директиви ! Искаме свобода !

22

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

СЕГА ЩЕ ИГРАЕМ НА ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ...БОКО ЩЕ Е ДОБРОТО---СМЕХ...