29

дърт

преди 3 години

Русия та Русия! Кажете нещо за вашите любими САЩ и най-вече за положението в България! Колкото до врещящите за ваксината - те явно "забравят", че тя все още не е пусната в масово производство, следователно няма масова ваксинация!

28

Дядо от село

преди 3 години

В Русия положението е много зле,но и ние, като най -верния сателит, гледаме да не изоставаме

27

И в България

преди 3 години

Се прокрадва пропагандата, но не бива да позволяваме да стане господар.

26

sd

преди 3 години

русоиди, вървете в за-дните части на любимата си матушка

25

Анонимен

преди 3 години

Не смятах да пиша , но като чета някои безумни коментари тук, ще драсна два редаЖивея в САЩ - някъде на североизточният бряг.Със сигурност тук не е цвете. Но по друга причина - истеричен страх или безкрайна предпазливост сред населението .Дистанционни обучения в училищата, маски навсякъде и тнт.Но две неща мога да кажа със сигурност.- Бройките тук са абсолщтно верни . Манталитета на населението е - само някой да кихне и ходи да се тества.- И нещата в никакъв случай не са неконтролируеми. З

24

Анонимен

преди 3 години

Всеки пациент с гривна с QR код.Стандартно за Москва и извън нея.Путин ги е чипирал вече.Честито на всички радетели на българо-съвеЦката дружба.Явно искат и ние да сме чипирани.

23

Майстора

преди 3 години

До чочоНа какво се обзалагаш?За Русия са ти написали вече (данните ги има достъпни от Росстат),а за целия свят глобално Януари-Септември има повече от 5 милиона увеличение на смъртността спрямо същия период на 2019

22

Психиатър

преди 3 години

Ха ха ха манипулаторите CNN. Ми, че те моргите винаги са си били пълни и преди Ковид. Ми то и с болниците същата работа, особено есенно-зимния период. Не само в Русия, ами навсякъде!Тези мили медиии, тези мили политици, очарован съм колко са загрижени за хората. Убеден съм, че няма нищо задкулисно, истински хуманисти. Това са отговорни хора и е абсурд да си помисля, че има нещо смърдящо в дъното на всичко. Нееее не може да бъде.

21

Анонимен

преди 3 години

СНН в руска болница не може да стъпи никога или в отделение със Ковид там и руски журналист не може да стъпи. Да си заврете фалшивите новини в *** на Зорос.

20

анон

преди 3 години

в съветския съюз няма ковид. няма и чернобил. и втората световна война е измислица. и социализъма работи. и.... 100 години ссср води света за носа а света се прави че им вярва, но върви напред а руснаците са затънали в 18ти век и няма мърдане напред.

19

Анонимен

преди 3 години

Ей тия наши ***,не бяхте Острили молива скоро на тема Русия,а сърце "юнашко" не трае! Щом са препълнили моргите Рашъните с 442 жертви то нашите 125 жертви най вероятно се търкалят вече по парковете!

18

Анонимен

преди 3 години

До чочодаже е по-малкаnsi

17

чочо

преди 3 години

Стига бе, само от Ковид ли умират хората днес! Това са глупости, има статистика за средна смъртност и може да се сравни спрямо минали периоди. Обзалагам се, че средната смъртност за 2020г. не се различава съществено от 2019г.

16

Нощо

преди 3 години

Чудно, явно ваксина създадена за *** и реиновирана с човешки геном ги убива. Лъснаха лъжите на мафията управляваща Русия начело Пунчо.

15

dd

преди 3 години

Защо умират?Не мога да разбера.Познавам вече над 25 човека с корана или изкарали короната. Няма умрели.Осем бяха с пневмонии, всички от пневмониите бяха на антибиотик.Другите по1ти не пиха лекарства. Аз карах нещо преди 25 дена, не мога да твърдя, че е корона, но 15 дена ме боляха гърдите, но намам пневмония. Не е приятен вирус, ама паниките са излишни. В болница лежаха само двама от познатите.

14

...

преди 3 години

Вчера бях в Пирогов, положението е същото докторите от линейките се молят на единствения доктор който преглежда Ковид заразените. 1 Доктор и 1 сестра в спешния център в най-голямата спешна болница в България. И не приемат никой, места няма в Алескадровска, ВМА, Горна Баня, Пирогов, Окръжна, градските болници и навсякаде, Линейките даже не ги пускат по др. болници. коментираха и как им свършвал кислорода и дори да намерят легло освен да го завият няма какво да направят. В европейска София..

13

дедо Ташунко

преди 3 години

В САЩ смъртните случаи дневно са 500% повече отколкото в Русия. Руснаците са 25 пъти повече от българите. Това значи, че смъртността там е поне 10 пъти по-ниска от смъртността в България на 16.11. Вчера у нас са починали 152 българи.

12

Анонимен

преди 3 години

Запада съжалява, че не може да покаже ужасяващи кадри от Китай. Ще получавате кадри само от Русия.

11

гг

преди 3 години

*** ти си тьпа крава.заври си писанките отзад,защото от пред сигурно е заето от американско ***

10

боко тиквата

преди 3 години

Програмизъм му е майката ;) Станете програмисти .Не *** гледайте мене ве .Аз програмирам болните мозъци дето гласуват за мене .