16

Анонимен

преди 3 години

Обаче 100% от хората са ваксинирани против лъжи и измами от СЗО, аре ни се махайте от главата. Тръмп не им ли спря финансирането на тия сега отде се изхранват ако не от продажба на ваксини ? Да трупаш пари от болести е престъпление. СЗО са пуснали вируса.

15

Анонимен

преди 3 години

Оруел 1984.....в тунела с вакуум

14

Анонимен

преди 3 години

Вируса го оставете - и без ваксина ще премине.........Гошкоо за теб пише в статиятаШибан каскет.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз не вярвам в конспирациите, но вярвам в науката. Няма как за няколко месеца да се изобрети, тества и докаже една ваксина като ефективна. Ами страничните ефекти? Години са нужни.

12

Анонимен

преди 3 години

Управлението на Боко Тиквата ви докара чума, суша, земетресения, вражда с македонците и война с марсианците. Какво още трябва да ви се случи, за да махнете Боко Тиквата от власт?

11

Анонимен

преди 3 години

Нали се сещате, че тоя вирус мутира? Ако това се случи ваксината става фактически неизползваема.

10

Анонимен

преди 3 години

В другите европейски държави е подобна картинката. Вируса го оставете - и без ваксина ще премине, макар и с много повече жертви. Конспирациите спъват развитието на цялото общество и не позволяват да се реагира адекватно на ситуацията по принцип. Вредят на рационалното мислене. Затова азиатските държави така дръпнаха. Там подобни странични ефекти, характерни за потребителското общество липсват.

9

Васил

преди 3 години

Дали е ваксина, или не, не знам, но преди 2000 години Йоан е писал за това, което предстои: "И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име." Това е централизирана икономика, в която всяка трансакция се следи. Никак не е далеч от реализиране, но трябва някакъв катализатор, за да се осъществи.

8

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Вчера имаше статия че маската създавала имунитет. Защо тогава ни е ваксина?

7

Галин Костов

преди 3 години

Никога! Бройте и мен!

6

Зоро

преди 3 години

Е за какво ми е ваксина???Според СЗО и маската вършела чудесна работа.

5

АнонимеН

преди 3 години

СЗО ОБЯВИ В КРАЯ НА ОКТОМВРИ 2020 , ЧЕ ВАКСИНАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ПОСТАВЯ НАЙ-РАНО ПРЕЗ СРЕДАТА НА 2021-ВА ГОДИНА!!!ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ КОИТО КАЗАХА, ЧЕ ЩЕ Е В КРАЯ НА ГОДИНА ИЗЛЪГАХА С ЦЕЛ ДА ПЕЧЕЛЯТ ВРЕМЕ.---------------------ДО СРЕДАТА НА 2021-ВА ГОДИНА ИМА ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ДОТОГАВА

4

Айде бе

преди 3 години

Всяка година по това време има доста хора, заболели от грип! С падането на първия сняг- бройката рязко намалява! Процента на хората, НЕ искащи ваксина обаче ми се струва прекалено нисък! Постоянното налагане на страх,паника,ужас от медиите си оказа все пак резултат.Позната тактика-лъжи,лъжи и лъжи докато на хората им писне и приемат лъжата за истина- типично джендърска методика-дали няма нещо общо между двете тактики?

3

Анонимен

преди 3 години

37% няма да си го сложат, но 80% ще си го.

2

Nona

преди 3 години

Не са 37%....

1

Анонимен

преди 3 години

Ами естествено че няма да искаме да си сложим ваксина.Гледай какво правят властите - щурат се като мухи без глави и са на принципа проба-грешка. И вие очаквате ние да се доверим на същите тия хора да се ваксинираме. Че те не могат витамин Д да раздадат на населението, без да объркат нещо. Вие за висши изпълнения като ваксини ми говорите.Да се чудиш как още не са се объркали къде се бърше с тоалетна хартия и къде се слага четката за зъби сутрин. А може и да са объркали и това вече.