59

до 62

преди 3 години

Разбираш ги ти много! 15 етажа била. Чувал ли си латински думички пред имената на лекарите? Значат нещо. Би ли било правилно гинеколог или онколог да те лекува от ковид? Шмате!

58

1

преди 3 години

До Батман"Нали Боко тръбеше че няма да има никакъв проблем и здравната система ще издържи""Боко" ви казваше, че за да се стигне до затваряне трябва да сме дисциплинирани. Мога да ти цитирам сигурно 20 такива изказвания лично от него (без да броя тия от щаба). Бог помага, но в кошара не вкарва.Докато само гледате кй друг да обвините за собствената си безотговорност винаги други ще са ви криви, защото беозтговорността ви няма да изчезне, а оттам и проблемите.

57

бг смешки 2

преди 3 години

този само тва повтаря от 2-3 седмици насам ! интересно как за 2 седмици се напълниха всички болници ...пълни глупости за наивници . явно нещо друго се цели с тази масова истерия и психоза . като гледам как всичко се е научило да лъже и да *** у БГ-то обаче не ми е чудно че и докторите го правят вече ... а у БГ ИМА много *** които вярват на всичко което им кажат ...

56

до баба мара

преди 3 години

абе баба ли си дедо с мъдя ли си, радвай се че имаш до гъзза Пирогов, какво да кажат хората извън София....

55

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Пазарно Здравеопазване !Нали затова скачахте като изоглавени ?!

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Тука бая послъга, теста викаш хем отрицателен за ковид, хем с антитела за ковид. Няма такъв филм, ти да не мислиш, че тия тестове откриват вируса?!Те хващат точно антителата срещу него и по това се съди, че човекът е вирусоносител.И обратното, ако човекът не е имал контакт със заразата няма да се открият антитела срещу ковид.

53

до 48

преди 3 години

Типичен представител. Подготвено е доколкото е възможно. За половин година лекари не можеш да произведеш. По- голяма отговорност за вируса е лична. Едва ли някой е предвидил, че за седмица-две ще се вдигнем на 2600-2700 случая дневно. Носете си маските, ограничете си контактите, направете и вие нещо по въпроса. Имаме над 2500 случая няколко дни подред, а все още има хора, които се тикат на опашките в хипермаркетите.

52

1

преди 3 години

До Анонимен 41Прави се същото като в Германия, ама няма кой да го изпълнява.

51

до 58

преди 3 години

И кво нападате Мангъров бе, той изразява лично мнение.Други са които отговарят за неспазването на мерките.А и вземат заплати за това.

50

Анонимен

преди 3 години

има ли управление тази държава, всичко е поинерция. Не хората изборите за Боко са важни,кокала.Него ще го излекуват това е ясно но обикновения българин .....

49

баба мара

преди 3 години

30 години Пирогов се занимаваше с политика стачки подкрепа и сега не смеразбрали всичко сме разбрали и то много преди вас сега се видя че този моделна здравеопазване не важи в българия не може всичко да е пари

48

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости бе, какво изнемогване... Пирогов е болница на 15 етажа, има капацитет да обработва хиляди хора. Най-обикновено мучене за пари е това. И да, какво налага болните от тяхната гилдия да се лекуват отделно? Ще ви кажа - банкянския неандерталец им даде извънредни права, отдели ги във висша каста и те естествено се на с раха. Помислиха се за богопомазани и ни се качиха на главите.

47

Анонимен

преди 3 години

Некадърния герберастки касапин с купена диплома, когото Тулупа направи шеф на Пирогов по герберастко-партийна линия по-добре да си замълчи.Затри една от най-добрите болници до преди идването му.

46

555

преди 3 години

В Австралия има градове с нито един заразен . Хората спазват инструкциите и имат съвест , което при българина в голяма степен липсва . Не сме народ а *** - израз използван от Славейков и не без основание . Ти му казваш , че е опасно , а той отговаря , че няма такова нещо и затова ще загазим жестоко . 2000000 българи не вярвали , че има ковид - толкова много ***-ти ли има ? Жалко за хубавата държава .

45

Анонимен

преди 3 години

Джипитата му намериха цаката: - Който е грипав да си седи вкъщи и да не идва на преглед, да звъни уж по телефона - Звъниш на джипито по телефона - то не вдига.Изобщо народа кучето го яли. Това не може да са лекари и доктори.

44

Атанас Велмазов

преди 3 години

МАНГЪРОВ В ЗАТВОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

очевидно е

преди 3 години

При соца децата постоянно бяха навън и играеха заедно, при капа не е така, заедно са само в училище за групова дресировка, иначе детео може да изчезне ако се събират да играят. Повече от очевидно е от къде се разпространява вируса. Трябва да си сляп да не го виждаш. Цяло лято нямаше "вълни" и като започна училище в цяла Европа - изведнъж пламна "вълната". Вирусът живее децата, без да ги разболява, а децата нито носят маски, нито спазват мерки.

42

Анонимен

преди 3 години

Преди 10 дни, брат ми влиза в болница с бъбречна криза, правят му тест за Covid и се оказва (+), хвърлят го в изолатор и 1 денонощие не и се обръща никакво внимание.На другия ден снаха ми отива и вижда, че е блед като мъртвец и благодарение на връзки, го изкарва от въпросната болница, като го кара в друга болница, там отново му правят тест и се оказва отрицателен, та дори с антитела.От там се прави спешна операция на бъбрека, защото е получил гърч, а бъбрека и е бил с гнойТака, че моля да си спестите цирковете, че ми се повръща от медици, като тези от първия вид.Доктора, е

41

Анонимен

преди 3 години

ей, дебелак мазен.не се оплаквай на публиката.има си процедури и инстанций.кво всяваш паника?кой те е избрал за лидер тебе, бе Блатооов...?че ти си просто едно мишленце

40

Ха

преди 3 години

Да се залоства у тях и никога повече да не излиза ! Останалите сме си добре ! Не стига, че нищо не прави, ми и изнемогва !!!