147

БХК

преди 3 години

как така 11 505 теста? нали нямаше такава възможност? Как така вчера 1300 теста, днес 11505!?!?! При такова представяне на данните как очакват някой да им повярва, дори и цифрите да са наистина верни и ситуацията да е супер зле?Верно сме много *** народ, който за ден два забравя за всичките чекмеджета,записи,700 млн. и т.н.

146

анонимен

преди 3 години

"Рибa ce лoви в мътнa вoдa"Нaй-мнoгo ce крaдe c пиcaлкaтa прeз врeмe нa вoйнa, кризa, "пaндeмия"!Прoвeрeтe кoи oт извecтнитe фигури притeжaвaт вeригa лaбoрaтoрии в кoитo ce прaвят и тecтoвe зa КOВИД! Чии фирми прoизвeждaт, внacят, прoдaвaт нa eдрo мacки, дeзинфeктaнти, ръкaвици.... и нa кaкви цeни и нaдцeнки ce рaбoти, като китаеца дава по-ниски цени на количество?!В Алибаба пакет 50 бр. маски - 3 до 4 долара! Тук в аптеките 1 бр. маска - 0.60 лв! Смятайте сами каква е надценката!

145

Анонимен

преди 3 години

До 148То и сега си е наред. Само в *** глави на ковидзомбитата има пандемия.

144

НЕКОЙ

преди 3 години

Не разбрахте ли, че вируса ще мине през всички без значение с маски или не ?!

143

Анонимен

преди 3 години

Какъв избор търсите за обучение на децата си!? То и сега го има и вече хиляди деца учат от вкъщи!!!! Спрете си децата от присъственото и подайте молба за Обучение в електронна среда.Разумните да го направят незабавно! Запазете здравето и живота на семействата си! Безумците са неспасяеми и едва ли ще разберат за какво пиша и ползата от него...

142

Анонимен

преди 3 години

Маска не съм слагал никога, и така ще си продължа. Ще ми глобят дядовия. На мен религията не ми позволява да нося маска. Ако нараня или осакатя някой който се опитва да ми наложи носенето на маска не съм виновен. Никой няма право да ме дискриминира.

141

Анонимен

преди 3 години

Пак се излагаме а можеше да са -2000 и да сме пьрви в европаИма време да коледа да наваксаме

140

Анонимен

преди 3 години

Купона свърши... Време е за пост и молебен вкъщи!

139

Банана Републик

преди 3 години

всичко е наред, докато има Афринаски Банани на щандовете в СуперМаркетите и Магазините са пълни със Стоки Произведени в Китай. Това е индикация за добър, качествен и щастлив живот!

138

анонимен

преди 3 години

Затягай здраво, олабвай до омазване леко, заплашвай, затягай!Един път, два пъти на третия кой ще ти повярва!?Ставаш лъжливото овчарче и те налазват твоите недоволни хора!

137

Да знаете

преди 3 години

До анонименОт днес, колега, от днес. Защото маските на закрито са задължителни. От утре са за открито. Администрацията не работи навън а в сгради, където трябва да носят маски. Заповедта е такава. Маски на закрито и от утре на открито. Така че още от днес.

136

анонимен

преди 3 години

Контролът се създава на различни нива.Най-добрата манипулация е контролът на ума.В момента,в който възприемете играта на другия, игра, която не умеете, вие сте победеният.С други думи:Живейте си живота!

135

анонимен

преди 3 години

До 134 До Да знаетеОт утре, колега! Днес може тебе да глобят за създаване на паника при атомен взрив! Извинявам се при пандемия!

134

Крематориум Ухан

преди 3 години

бизнеса и в спад, независимо обещанията, пак ме излъжаха!

133

Анонимен

преди 3 години

Около Коледа по 10 000.....честито!!!

132

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 3 години

зареждам с ново скафче, старите са пълни!

131

...

преди 3 години

До SikСъщото е и с карантината. Нали като си имал контакт със заразен, трябва да си под карантина. Обае ако си под карантина - болничен. И НОИ трябва да изплаща тоя болничен. Затова вече не търсят с кого е контактувал заразения, защото трябва да го сложат въпросния под карантина и да плащат. А що болничен ли? Ми закона е такъв. Вижте КСО чл. 42 и чл. 45.КСО - Кодекс за Социално Осигуряване

130

Анонимен

преди 3 години

Както се и очакаваше - направиха всичко възможно да има рекорд преди налагането на маските. Ако бяха направили същия брой тестове като вчера, щеше да има двоен спад, т.е. по-малко от 500 и щеше да си имат проблеми, но нашите хора го играят на сигурно.

129

Анонимен

преди 3 години

Ако бях министъра на здравеопазването щях да се изгавря и да наложа и заповед за носене на каски , бьлгарина заслужава

128

Анонимен

преди 3 години

Честито на печелившите - погребалните бюра и агенции! Погребален брокер да си на тези времена.