27

Старшина Зверев

преди 3 години

На празна глава не се козирува.

26

Зеленоок

преди 3 години

До ОСТАВКА БЕ ТУЛУПТи си същия *** като него - нищо не трябва да се затваря. После тия фалирали компании какво ще правят - ГЛАД.

25

Анонимен

преди 3 години

Пожарникарят да не би междувременно да е завършил медицина, та ще дава "компетентни" нареждания колко дни да е карантината?

24

ЦИРК!

преди 3 години

Този няма никакви маниери и такт. Ходи навсякъде и козирува от страх; Мазни се на господарите си, а истинския му господар е народа. Той ни мисли за негови роби.

23

Зеленоок

преди 3 години

До 17 АнонименИ ти не предлагаш нищо само мрънкаш....

22

ОСТАВКА БЕ ТУЛУП

преди 3 години

когато излизаше пролетта и плашеше хората, затвори планините и парковете беше УЖ ГЕРОй, а сега при тоя невиждан скок на заразените - уж не смеел нищо да направи. Ами първо спираш мачовете и затваряш заведенията и кината, ама те е страх да не ти викат под прозорците

21

Зеленоок

преди 3 години

До 15 АнонименКакво предлагаш бре човек? Какво? Нищо - тогава си мълчи, сложи скафандър и се крий зад стена с тоалетна хартия!

20

Анонимен

преди 3 години

В детските градини само десет дни отсъствие без болничен по закона ВИ. Резултата чакаме скоро.

19

Анонимен

преди 3 години

Това че, Швеция имат добър здравен модел и система и са предприели този подход не значи, че той може да се приложи - автоматично навсякъде - необходими са определени условия, на който за съжаление ние не отговаряме.Примери: В училищата в Швеция класовете в момента са по 10-15 деца със съответното дистанция и перфектни дезинфекционни мерки а у нас 25-30, една хигиенистка забърсва с една кофа целият етаж, учениците от горните класове тъпчат по два пъти на ден в нередовен градски транспорт.

18

Анонимен

преди 3 години

Нещо прекаляваш, Бойко... И с учениците, дето трябва да се заразяват, и с въпроса за замърсяването. Замърсяването на една миниатюрна държавичка не пречи чак толкова, че да съсипем неща, които си работят, за да изградим на тяхно място скъпи и неефективни алтернативи, които ще повлекат след себе си нови проблеми...

17

Анонимен

преди 3 години

Причината е смесването на потоците в градския транспорт. Проблема е, че МО не взе правилните мерки! Осем месеца имаха да измислят нещо.Сега децата са по мин 26 в стая, по 2 деца на чин, пътуващи в транспорта някои и по час за да стигнат до училище. Чакаме Вълчев, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда.Разпространението в Столицата вече е дифузно!Баце, като се разболеят родителите, ти ли ще ги гледаш тези деца?

16

СПРИ ДЖИПКАТА

преди 3 години

и си стой в БАНКЯ, че разнасяш ЗАРАЗА и сееш П.РОСТОТИЯ

15

Анонимен

преди 3 години

Ако преди 15 дни можехме да запазим поне малките да ходят на училище разделени по-малки групи според възрастта, сега вече е късно!Основните места, където се разпространява заразата се знаят - там, където се струпват много хора нагъсто в затворено пространство.Това са обществения транспорт, училища, заведенията, както и всякакви масови прояви на закрито - спортни, културни, религиозни и т.н.Там задължително трябва да се направи опит да се разредят хората,а не да експериментирате тъпо и упорито

14

Генерала

преди 3 години

На гола глава не се козирува бе дънак.

13

Анонимен

преди 3 години

полека-лека започваме и у нас да действаме по Шведския модел или Мангъровски да го кажем по друг начин, който толкова оплюхме и отричахме. Т.е. почти никакви мерки, тестване само в краен случай и т.н...Само че изостанахме с месеци от тях , заради стряскащите цифри за смъртността там, с които някои спекулираха. В резултат там поне от 2-3 месеца болните в интензивните отделения са 20-30 души, т.е. по-малко от нас.

12

Анонимен

преди 3 години

Мани го тоя, бе, за нищо не става... Само като си спомня как пролетта затвориха парковете и планината - единствените места, на които човек не можеше да се зарази... ***!

11

Анонимeн

преди 3 години

Не пише глупости от типа да беше или трябваше.Целта на ЕС да всички да се движим с мерките общо и в пакет, ясно е посочено в статията.

10

Анонимен

преди 3 години

Ама много ясно, че трябва да ходят на училище, иначе как ще си купуват дрога от пласьорите около училищата!? И те са хора все пак, и те имат бизнес...

9

tcvetcho

преди 3 години

то ако зависеше от ББ нямаше никаква карантина да има-така щяха да се заразяват масово хората-нали неговия съветник Мангъров така иска.Така сухите съчки по-бързо ще изгорят и няма да товарят бюджета-което е манна небесна за него.

8

Анонимен

преди 3 години

Златно жито зрееnp0cт народ живее