54

Анонимен

преди 3 години

Абе кой те пита тебе бе, чик-чирик?

53

ПроСоТо

преди 3 години

..обръщението към него с "госин президент" е същото,с което келнера в ресторанта се обръща към клиента със.."шефе"..

52

Батман

преди 3 години

Този ляво устроен брегово няма ли да се скрие един път за винаги. Никой не му иска умрялото мнение. Хайде чезвай!!!!!!!

51

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименнемаше да ти обърна внимание,но тъй като тая мантра,която си надраскал май е общоприета за вас,да ти обясня:-"Президент" е ИНСТИТУЦИЯ,дефинирана от Конституцията!!..Тоя СЛУЧАЕН МИНУВАЧ,когото Тиквата тури за "президент" ВМЕСТО НЕКОЕ МАГАРЕ,както САМ Тиквата се изрази,е най-обикновен "Андрешко",попаднал по силата на комсомолското си потекло в БРЪЧКАНИЦАТА,наречена "бг политика"...с две думи:-Роско НЕ е е и не може да бъде "президент"!..Обръщението към него е същото,с което

50

банов

преди 3 години

банов, марш под полата на жена ти, женчо! Нямаш място в голямата политика, от всички президенти, ти си най-срамният за България

49

РОСИ-ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК

преди 3 години

СЛЕД ТЕРОРА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КРЪВОЛОЦИ, РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК И ПОЛИТИК, РАБОТИЛ ЗА ОТЕЧЕСТВОТО. ЗАТОВА ОТРЕПКИТЕ НА КРЕПОСТНИЯ КОМУНИЗЪМ /ДО ЕДИН ОТ СЕЛАТА/ БЪЛВАТ ЗМИИ И ГУЩЕРИ СРЕЩУ НЕГО, ЗАЩОТО ТОЙ ПРЪВ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ ТРИБУНАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ РАЗОБЛИЧИ КРЕМЪЛСКИТЕ ТИРАНИ ЗА ОКУПАЦИЯТА НА КРИМ И ИЗТОЧНА УКРАЙНА. БЕЗ СЪМНЕНИЕ, АКО ТОЙ УЧАСТВА В СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ, ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ, А НЕ КРЕМЪЛСКИЯ МЕТЕЖНИК РАДЕВ...

48

1

преди 3 години

До До 1/45"- не може извънбюджетно без санкция от НС да се харчи , не може еднолично без решение на МС еднолично да се изразходва средства!Така 1 /вероятно е БМБ/ не е прав и пак лъже!"Кой говори за "извънбюджетни средства"? Кои решения на МС не са гласувани от НС, ако има нужда от изричната му санкция?

47

северозапад

преди 3 години

Роско никога не ми е харесвал и не гласувах за него ,но пред *** е като цвете.За Радев гласувах и все се сещам за приказката - никога не хвали малко прасе защото не знаеш каква *** ще излезе .

46

Granik

преди 3 години

Този явно е бил от хората на Шиши в правителството на Боко. Става все по явно.

45

1

преди 3 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

44

Анонимен

преди 3 години

Преди Борисов канеше медии и го следваха като *** ... сега директно предава през фейсбука си ..., а държавната телевизия веднага го отразяват все едно е телемост от космоса. Ама така е с онзи Кошлук

43

Анонимен

преди 3 години

По неговото време ако бяха сложили магаре за президент щеше да е по-добре.Магарето нямаше да говори такива глупости.И в полза на магаретата , за да не ги обидя, мога да кажа че всяко едно магаре във света е свършило повече работа за същото време докато той беше президент.

42

До 1

преди 3 години

Народното Събрание приема бюджет , който е задължителен за МС и се харчи с негови решения!В случая "Спеца" е прав - не може извънбюджетно без санкция от НС да се харчи , не може еднолично без решение на МС еднолично да се изразходва средства!Така 1 /вероятно е БМБ/ не е прав и пак лъже!

41

1234

преди 3 години

Този пак се изказа! Абе докога, бе???

40

Анонимен

преди 3 години

Коментар на Иван Бедров от 2013-та: Президентът Росен Плевнелиев открито застана на страната на протестиращите и с това се превърна в единствената институция, на която хората все още вярват. Някак не е логично да отправяш упреци, че други постъпват точно като теб?

39

Анонимен

преди 3 години

Роско Банев - мъж достоен мъж на жена си.

38

Реалността в БГ

преди 3 години

Господин Плевнелиев,а знаете ли за частният концлагер за изтезания в Перник на хора без съд и присъда,явно организиран от правителството на "Европейска" Р. България!?

37

Някой от тук

преди 3 години

Не могаОставка

36

1

преди 3 години

До Спеца"..., който еднолично , свръхтоталитарно мята от джипката си стотици милиони , без санкцията на Народното Събрание!"Неграмотен си. МС е изпълнителна власт, която не е подчинена на законодателната власт (НС), че да им иска "разрешение".

35

Saki

преди 3 години

Защо само този се изказва? Другите Стоянов ,Първанов не ,само тоя дребен октопод.