222

Анонимен

преди 4 години

На този свят дъртото трябва да дава път на млади и енергични хора .Такива са природните закони. герб ,бсп и дпс трябва да се махната за да се даде шанс и на другите.боко тиквата като види мацка много му се иска ,обаче не може . Същото е и с държавата. Много им се иска да управляват ,обаче не могат. Дърти некадърници са и трябва да си ходят.

221

Анонимен

преди 4 години

някви пикльовци - палаткаджии ще диктуват какво искат на софиянци!

220

Анонимен

преди 4 години

По времето на Тошко произвеждахме сувалки за в Космоса, бяха ги кръстили Айдудук, летяха най-бързо до Марс. Купуваха ги американците а руснаците си имаха Бу'р'кан! :)))))))

219

Анонимен

преди 4 години

До няма оставки 244 Ще изберете ГЕРБ на куково лято Ще има такива като тебе , които ще гласуват за тях разбира се .С фалшификации, ако вкарате 20 депутати ще се радвате Чака ви съдбата на НДСВ .

218

Анонимен

преди 4 години

265Не споменавай този правешки царвул, който се "снишаваше пред Москва, а тя го по стави на този пост.

217

Анонимен

преди 4 години

Прав си, 221. Триото *** - Мето Доган - Дели Шиши е за затвора. А Гешефта да го вземат и него там и да лющят карти.

216

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 278"Социализма ако е бил недоносче, то евроатлантизма е мъртво родено. Никога българите не са живяли толкова лошо както днес в ЕС и НАТО."Ти не си "българите". Аз живея много добре и не само аз, но всеки, който не е ***, не го мързи и е образован.А ти защо живееш зле и си беден като африканец?

215

Анонимен

преди 4 години

До Бойко оправи икономиБа хти, не ти ли писна да пишеш глупости тро лче :) Ако бях на тебе, сигурно щях да се хвърля от някой мост, нищожество та дрънка :)))

214

Младияпремиерсхарема

преди 4 години

Като подаде оставка ще бъде първия ефективно осъден политик а може и повече от осъден да е ,а това не е партия а крадлива групировка

213

Анонимен

преди 4 години

265С Брюксел сме съюзници, имаме договори и ясни правила, със Щатите, също в НАТО. Русия, която е в Евразия, е заплаха за България.

212

Анонимен

преди 4 години

Е нали точно хорта на Бай Тошо ни окрдоха и докараха до тук. Агентите на ДС откраднаха парите от задграничните дружества, унищожиха документите,раздадоха куфарчетата с парите,раздадоха 28 милиарда долара кредити от БНБ без покритие на тяхни хора от номенклатурата и после същите тези хора от управлението при Бай Тошо изкупиха с тези пари всичко на безценница при приватизацията. Тъй че и Бай Тошо има вина,че е допуснал такива хора да управляват държавата.

211

Младияпремиерсхарема

преди 4 години

Тук някой пишат как щели да изберат Борисов и как ще стане дори и да спечели изборите. а той може и да не влезе в парламента, при тия протести какви избори може да спечели,по-вероятно е да не влезе партията му в парламента, до няколко дни е подал оставка, с кой ще направи коалиция и колко депутата ще има 10, 20, 30, 40 партията му изчезва като СДС и НДСВ и тнт

210

Анонимен

преди 4 години

Защо полицаите вчера бяха без идентификационни номера ?

209

Анонимен

преди 4 години

Българския комунист - Мюхаузен ще освобод България от себе си само със своята смърт.Значи след 20-30 годинки.

208

13

преди 4 години

До Българинти, СВОБОДЕН ЛИ СЕ ЧУВСТВАШ? ,АЗ НЕродена съм в София, никой НЯМА ПРАВО ДА МИ БЛОКИРА - МОЯ ГРАД!!! АЗ - ИМАМ ПРАВА - ДА СЕ ДВИЖА И ДА РАБОТЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!В СОФИЯ! ТИ КОЙ СИ? да протестираш, ОТ МОЕ ИМЕ!!!АЗ СИ ИСКАМ - БОЙКО, НЯМА КОЙ ДА ТО СМЕНИ, след 6 месеца - има избори, НЕ СЕ НАЛИВАЙТЕ, А гласувайте, КАТО МЕН! НА ВСИЧКИ ИИЗБОРИ - ГЛАСУВАМ!

207

Анонимен

преди 4 години

До СтъкииОт малцинството ли си, та пишеш на Небългарски? Не, че много ме вълнува, но все пак...

206

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 271"При ЕС и НАТО България е първа по-смъртност в света и бедна като африканска държава от Третия свят."Това, че ти си беден като африканец, не означава, че останалите сме така.А ти защо си беден като африканец?

205

през орловМост с 200

преди 4 години

утре ще има скочили пред колите протестъри. Решили символично да скачат пред автомобилите :))) Масово ще е

204

Анонимен

преди 4 години

До БългаринДон Кихот е бил един луд старец, който на края на живота си изгаря всички книги в които е вярвал, разбирайки абсурдната лудост на своята вяра. Просто някои от нас, скъпи приятелю, поумняхме по-бързо от други. Това съвсем не означава че не разбираме лудоста ви. Не мога и не искам да съдя или да подигравам никой от вас, просто искам да видите действителността, а тя не е на върха на копието!

203

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 261Така е, българските автомобили, касетофони, телевозори с кинескоп Тошоидо самолети, хеликоптери и скутери се продаваха навсякъде по света.