101

до 112

преди 3 години

Прав си, не всички сме с ментални увреждания, поради което за сетен път заявяваме:ОСТАВКА!ПOЗОР!ПРИСЪДА И ЗАТВОР!И то незабавно!

100

до 108

преди 3 години

Аз не съм с ментални увруждания. Айде у лево.

99

Анонимен

преди 3 години

Е нали домъкнаха Релса да им брани "свободатта" на палатките !

98

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите, които се възмущават, че имало протести и не можели да се придвижват, явно са били ОК с правителствата на Луканов, Виденов, Орешарски, когато също имаше протести и блокади? Или просто защитават работодателите си - Ахмед Доган и Делян Пеевски?

97

абе,

преди 3 години

и тоя сайт ли го превзе пършивaтa армия на Шехерезада? Не вярвам да има чак толкова активни *** в България. А и номерът с копи от дир/пейст тук на коментари срещу протеста ме води към мисълта, че Чекмедже ефенди е развързал кесията и раздава последни подаяния преди ОСТАВКАТА СИ.

96

Анонимен

преди 3 години

Герберастите да си подават оставката и да отиват на палатки в гората...тука няма кой да ги трае повече...да крадат от мандрите...

95

до 108

преди 3 години

И кой да дойде като си тръгне Бойко бе, аланкоолу? Служебен кабинет назначен от Радев под чужда диктовка, и после чалгаря? Айде у лево! Не всички в тази страна са с ментални увреждания!

94

Анонимен

преди 3 години

голяма новина, 2 палатки хвръкнали, но бързо ги поправили. И на тая новина 108 коментара хахаххахахаххахахха безделници!

93

бате Борко

преди 3 години

Я тука целото ГЕРБ войнство на баламатума и да пишете какво ви казах

92

Анонимен

преди 3 години

защо трябва да се вдига целия народ срещу хунтата на Борисов...достатъчни са само неколцина негови представители по кръстовищата и страхливия Борисов си отива...а ако продължава да прави на инат...естествено ,че ще се вдигнат повече хора ,както е вечер по митингите...още малко ще го потраем мутрата и ще му бием шута в началото на септември или малко по-рано...со кротце,со благо и малко кютек...това е рецептата за отърване от наглите мафиоти от ГРОБ

91

Анонимен

преди 3 години

Ами ето ви възможност бе. Натиснете ги сегашните със ефективните ви протести, да променят от парламентарна в президентска република, при условие обаче, че моментално се проведат така желаните избори отново но за президент. Да намалят освен депутатите, също така и администрацията, която е момента е със стотици подразделения в едно държавно учреждение, а темпото и резултатите от тях са на ниво 90те. Но май не ви е изгодно

90

абсурдистан

преди 3 години

"вместо да му избодът очи му исписаха вежди " -те тека е у Бг !За 10г се натрупа много гняв и недоволствво към Бойко , но "алтернативата" го разпиля !Страшно е даже Кои драпат за властта .Народа е шах - А, избирай де ...........

89

Прав е

преди 3 години

колегата. Миналия месец в Бургас пред общината бяха около 20-тина човека. Викаха Бойко, уволнен си. Хората си стояха по заведенията и умириха от смях.

88

Сега очквам

преди 3 години

След поредната дъждовна бурия в София очаквам Бибиткян да обяви освен двата милиона живущи в София за провокатори а и Господ Бог!

87

Анонимен

преди 3 години

Бурята на народното недоволство наближава и скоро ще хвърчат във въздуха герберастки глави...

86

с ган

преди 3 години

А така! Щом държавата не може, природата може да разчисти палатките на пара зи тите. Защо няма убити протестаджии! Гръм да ги беше убил. Съсипаха гражданите. Последно нападнаха една жена и децатга и в кола и потрошиха колата. Хранилкаджии-протестъри-мутри-у род и.

85

Стомин

преди 3 години

До АнонименНапротив уцелил си деня инак въобще никой няма да видиш

84

Анонимен

преди 3 години

Много са ми смешни радевите ***. Сега опорната точка е, че полицията не ги пази. Ххаха! От кого да ви "пази" бе, наркоманчета? Нали "народа е с вас"?? След като "гражданите са с вас" от кого да ви пази?? Вие ще ги тормозите по пътищата а те кроасанчета и водичка ще ви носят!! А майките с децата в колите винаги ще носят по една пица, че децата белким хапнат за вечеря ако блокирате пътищата:))

83

Няма

преди 3 години

какво да ме трIeш! Пак ще го повторя! Тия дето потрошиха колата са за затвора - при ромите!

82

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма да лепят стикерче на предното стъкло. Да не се объркат после нещата. Практика от 90-те години. Ееех, спомени сладки.