425

Анонимен

преди 4 години

тоя истински мъж няма нищо общо с комсомолското секретарче и банкянско комунистчедето е и измислен генерал- сегур за участито му в груперовкитемагаре да бяха направили тогава генерал по щеше да е по справедливо

424

Контрапротестър

преди 4 години

Завършил бил ала бала. Импотентен политик, който се крие зад дипломите си и бива използван от Корни, Мая и Славчо. Проектче на Решетников, руска кукла на конци.

423

До 436

преди 4 години

Баба ми разказваше същото. Докато били настанени германци в апартамента й в София не изчезнала и една лъжица. После дошли руснаците и разграбили и изпочупили покъшнината. Останали невредими само чаршафите, щото не знаели какво е това. А тя била партийна членка.Прощавайте, че не е по темота. Или пък е баш по темата?

422

Анонимен

преди 4 години

До руснакда очакваме ли самозапалвания и друг вид суицид в протест на формата на съжителство на Каскета и елементарщината в коспиративното дело на резидентите на Фигуранта?

421

Анонимен

преди 4 години

През 1982г. завършва със златен медалматематическата гимназия -ХасковоВоенно училище долна митополия - първенец на випуска1992- завършва офицерско училище на Авиоционния университет на ВВС на САЩ1994-96 ВА Георки Раковски - първенец на випуска- доктор на военните науки2003 - с отличен успех Военновъздушния колеж на Авиационния университет на ВВС на САЩ- магистъ стратегически проучваниявладее английски руски немскибанкянския комунист не е научил и български-все едно израсъл във факултето

420

руснак

преди 4 години

Протестиращите младежи са учасници в син кит а не са там а нема дозичка

419

Сат Н

преди 4 години

Той е страхлив мишок, на нея и е грозен носът. Малко ли е?Сега сериозно. Божков си повярва.--------- Нещо незаконно ли има в това, един български гражданин да си вярва? Нещо им бърка в здравето на милиционерите ли, че някой има самочувствие?

418

До 435

преди 4 години

И на теб като на вик-ато и на енергото-хихи хо хо ха ха.-дай 2 стотинки да звънна вечния проблем на непрокопсаниците.

417

Герберуга

преди 4 години

Абе как президента прави правителство, при положение, че си имаме законно избрано, действащо правителство?

416

Шопе,

преди 4 години

Една кукла но конци не може да бъде държавник. Една кукла на конци избрана от руско ченге не може да бъде дори българска кукла на конци.

415

Анонимен

преди 4 години

500 човека ли бе президенте.

414

Анонимен

преди 4 години

Тц тц тц .... ееее всичко е за един пари бе!

413

До 425

преди 4 години

ЧУЛ ТЕ ГОСПОД, МЛАДЕЖ!!!!! НО КАТО ПРЕПАТИЛ ОТ ТЕХНИТЕ ИЗМАМИ ЩЕ ТИ КАЖА, ЧЕ ТИ ТАКА ИСКАШ, НО ДРУГО ЩЕ СТАНЕ. НА ВАШ ГРЪБ . КАКТО И НА НАШ. ПАЗЕТЕ Б А Н К И Т Е. ТЕ СА АЛЧНИ ЗА ПАРИ ТИЯ ГЛАДНИТЕ ОТ ИЗТОКА. НЯМА ДА СЕ СПРАТ ПРЕД НИЩО. ГАЗЯТ. ГАЗЯТ И МАЧКАТ . ТОВА Е ТЯХНАТА " ЦИВИЛИЗАЦИЯ."

412

Анонимен

преди 4 години

Аиде и утре и един месец ваканция па вие си протестираите така се вижда че има демокрация по евтино е от почивка

411

Шаши

преди 4 години

до 397И аз това го помня от баща ми. Само не му хареваше, че се къпели голи пред къщата. Иначе, само хубави неща казваше. А руснаците веднага ни обрали.P.S. Много късно дете съм. Не съм ДРЪТ.

410

До 422

преди 4 години

Ти явно си от тия много направилите, дето ни доведоха до това положение. В най-бедната и най-корумпираната страна в ЕС да се биеш в гърдите, че нещо си направил не е белег за висок интелект. И обяснява резултатите от "направеното"

409

БожковТВ

преди 4 години

"Президентът заяви, че е готов със служебно правителство"Да каже имената на министрите за да можем ние от протеста да ги одобрим

408

Анонимен

преди 4 години

До До 406Имам забележки към ДПС. Теменужка ми обеща да реши проблемите. Аз нямам чувство за омраза към която и да е абревиатура. И не виждам проблем в правата и свободите, докато не пречат на моите цели и задачи. Ако има конфликт, то сядаме, разбираме се, животът продължава.Утре, като се постави ребром върпроса 50К старозагорски маргинали да отиудат на полето, пак ли ДПС ще ви е виновен, или Христосков, или ... ?Пиша заради вас в момента. Аз отговорите си ги знам.

407

Контрапротестър

преди 4 години

До Мразя разлята бирамразя разлети мозъци. Стана ли ясно?!?!

406

Мразя разлята бира

преди 4 години

точно в момента има филм за руснаците по ваясат Хистори , пуснете вижте какво ви очаква при руснаците - единствентото което не ме кефи е ако това за жестокоста как немците убиват еврейте е било верно , но пък ми го казват тия дет може и да са ги избили те накрая ... защо се е случило накрая? а накрая им трябва пропаганда на тия дет сега са начело на световния ред