13

Fenasi Kerim

преди 3 години

Заболяването е опасно. Все още не се знае защо някои са безсимптомни а други лежат дори месец в болница или умират. Не се знае много все още. Мангъров е много смел в предположенията си даже прекалено но е факт че няма чували с трупове. Хората трябва да се пазят, особено възрастните и болните.

12

До 9

преди 3 години

Добре ,че не стана, до сега само 6 хиляди от 6,5 милиона щяха да останат.

11

Анонимен

преди 3 години

Абе, доста неприятно заболяване.Каквото и да си мисли Мангъров

10

Не искам да обиждам

преди 3 години

Но ми идва отвътре, когато този долен мъхлясъл лъжедоктор без нито един излекуван ковид пациент се покаже с поредните порции лъжи. Той лъже. След една година например когато му лъснат лъжите, някой ще помни ли? Ето, затова е толкова опасен, защото застрашава здравето ни СЕГА!!! Не ги слушайте ако ви е мил живота. Имате само един.

9

Анонимен

преди 3 години

Мангъров се оказа прав за всичко.

8

Анонимен

преди 3 години

Този си проси тояга...

7

Анонимен

преди 3 години

Добре де, що не каже кое е показател, ако не ПСР тестовете? Да каже кой е по-точния начин за откриване на вируса, че да се ползва той.И да вземе да обясни защо половината страни в Европа не пускат българи на територията си, базирано на тези ПСР тестове.

6

Fenasi Kerim

преди 3 години

Болестта съществува. При повечето протича леко или безсимптомно но някои убива. Мангъров е прав за тестовете. Даже гърците (Мицотакис) заявиха че България нарочно завишава броя на заразените за да получи повече пари. Правят се по два и повече тетса на човек и два положителни теста се представят като двама заразени. А всъщност заразеният е един но са му направени два теста. В статистиката излиза че заразените са двама.

5

Бау

преди 3 години

млъкни бе шматко. Как може да игнорира целият свят "доцента" ? ...

4

Sichtpunkt

преди 3 години

PCR тестовете трябва да бъдат прилагани само за хора, които са болни, но не и за лица, които са клинично здрави, смята доц. Атанас Мангъров,Е Гърция като иска тестове на всички. Да и кажем доктор Мангъров каза: "докато не вземат кръв да плюят, да не им се прави.".Този самозванец трябва да бъде съден!

3

Що бе

преди 3 години

Аз още чакам да си изядеш дипломата!

2

Анонимен

преди 3 години

Що не се зарази доброволно с ковид, като му е такъв фен.

1

Peter

преди 3 години

Тоя по-добре да се скрие някъде, че може и да го линчуват...