49

Ново турско робство

преди 3 години

Министъра под чехъл Ананиев сега ще си отмени ли всички заповеди? От вчера се видя, че не се спазва нищо!

48

Анонимен

преди 3 години

Ама честно, вие кво очаквахте да стане? Ще щурмувате държавата с една лодка ли? Тоя Христо, га яде кифтетата не рева, а сега се мъчи да вдигне всенароден протест с една лодка и измкяpско поведение? Та нали нещата така си вървяха и когато и той беше във властта? Ама сега се пробудил човечецът, сигурно катарзис получил и решил да поведе революция. С лодка. Нали ще има ответна реакция, бе, джeндъpи мамини? Кво очаквахте? Сложете си на революционното знаме тая лодка!

47

Анонимен

преди 3 години

Само едно нещо трябва да се обясни ясно, без завъртулки - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност за да има заплахи към него? До момента, нито една институция, нито управляващ политик не е дал ясен отговор. Поради това народа остава с впечатлението, че всички институции работя за опредлен кръг, а не за народа.

46

Анонимен

преди 3 години

Предсказанията на Слава Севрюкова отиват на сбъдване за съжаление.

45

АЗ

преди 3 години

Болно ми е за тези обикновени българи ,които под напора на религията се отделят от нас и се приемат за нещо друго. Те само тук са си в родината и в Турция са пришълци -и руси и синеоки и пазещо духа на българщината в работа ,спазване на традиции ... Никой няма да ви изнасили или убие почетния председател .Земята е на всички Българи . Но нека ДПС си събират пари за охраната му. И всеки да спазва правото и закона . Тогава как ще се делим ,ако сме пред закона равни и с равни права ?!

44

жена

преди 3 години

Защо полицейските части и постът, който отбива автомобили и автобуси, не са отбили симпатизантите на ДПС, а явно ще отбиват само българи?

43

Анонимен

преди 3 години

Такова етническо напрежение с диктатор като ердоган, не е в наша полза. Не е сега момента.Една грешка и ще замине, като белоюороето. Много приказвате ама сте посерковции. Тея се ежат на САЩ и Русия... Вас няма да ви усетят.

42

жена

преди 3 години

Защо ДПС подкрепят нарушаването на закона?

41

Анонимен

преди 3 години

Герберасти! Депесари! Патрео-о-ти...Във един и същи строй!

40

Granik

преди 3 години

Аз като българин ,вече не се чувствам желан в страната си. Навсякъде по улиците и по селата през които пътувам ,ме гледат лошо и с неприязън забрадени хора и шведи с големи бради. Явно не сме желани тук.

39

Анонимен

преди 3 години

Значи жандармерията ще пази турците и ще бие българите, така ли? Това ли е великият план на Бойко за запазване на властта? Това ли иска Манфред Вебер? Това ли е цаната на еврофондовете, г-н Борисов?

38

Уонко Нормалният

преди 3 години

Сега Доган ще включи етническата карта. Зле.

37

Анонимен

преди 3 години

ДПС си намери нов скачен съд в лицето на "Да България". Стара тактика. Преди бяха "Атака".

36

Пияния помак

преди 3 години

Да показват пишкаата на входа, който е резнат минава, каурите вън.

35

Анонимен

преди 3 години

Днес се събират пред росенец, след 20г ще се събират пред Батак

34

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е така наречените националисти от Атака, ПФ и ВМРО дали ще са там сред протестиращите или национализма им се изчерпа с влизането във властта.

33

До кожомиризлияец 50

преди 3 години

Именно вождът и лакеите му бламираха реформата бе....

32

Анонимен

преди 3 години

Турците отново с топки а робския народ ще си остане по-домовете след тази новина !

31

ами нормално е

преди 3 години

така да се съберат поддържници на дпс . като цяло турците по целият свят са нискообразовани, религиозно надъхани и лескно контролируеми и си умниците си ги ползват за техни си цели...доган, ердо.... например миналата седница в 10 район на виенна турците направиха протест в подкрепа на ердо при положение , че повечето от тях са над 20 години в австрия и имат малко общо какво става в турция но просто като им свирнат и те скачат

30

Анонимен

преди 3 години

Тулупа Борисов ходи често до приятеля си Тайпи, да му смазва лагерите и най вече на 3 март затова няма да разбута рапхатлъка на Доган.ДПС е противокунституционна партия и тумура в България, позор е да се пускат активисти на ДПС а обикновенни граждани, дори и общински служители не се допускат до плажа.Бойко урво нали като дойде на власт беше заявил, че се разправиш с Доган.Как го правиш като се намеждаш ли ?Протести до дупка за сваляне на това продажно правителство.