34

SS

преди 3 години

Писах ли аз преди време,че ще има втора вълна ? А съзнание от *** не търсете.Сега като ни удари втората вълна понеже мерките са разхлабени и дано не станем като Италия.

33

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е инженерен, няма как да се спре. Над 10% мед. работници се заразяват въпреки маските, очилата и строгите мерки. Колко трудно е да се разберат фактите?

32

Анонимен

преди 3 години

На хората не им се живее под Бойкова диктатура, вижда се. Не носят маски, значи не ги е страх от вируса и смъртта, а от живота в заспалата мафиотска държава.

31

анонимен

преди 3 години

Много е просто: Има тестове - има вирус, няма тестове - няма вирус.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Борисов никой за нищо не принуждава. Ти точно можеш да си въведеш лични индивидуални мерки,стой си у дома в скафандер, ходи до магазина екипиран така и ще си ок. Целия свят се отвори,този реве за мерките. Умник.

29

Тулуп

преди 3 години

Тулупа си събира пачките .оня замина за Гърция на почивка а Влади Горанов живее под наем без да плаща като Борисов който ни лъже че си живеел в бащиния дом

28

тя

преди 3 години

Българите ги мързи ,затова не носат маски, не спазват нужна хигиена, дистанция и резултата е налице ! Само строг контрол го оправя !

27

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се потите тука, не можете да промените хода на короната. Тя ще си вземе своето: 10-20% от старците.

26

Анонимен

преди 3 години

Професоре,Защо толкова лесно свалихте мерките, Борисов ли ви принуди? Какво правим с обявените за следващите дни и месеци концерти на открито и закрито в София и страната? Ще се допусне ли, заради финансовият интерес и алчност на артисти, промоутъри и билетопродавачи, да се заразят десетки хиляди фенове??? Не е ли по-добре все пак да се изчака поне до края на 2020г за обща сигурност на всички???

25

Анонимен

преди 3 години

Къде е тая шарматна красавица, президента? Дай Заповед бе! 1000 калашника са достатъчни.

24

Анонимен

преди 3 години

Щаба, след като имахме мерки и карантина,толкова дълго време,от къде се взе този вирус сега? Внос ли е от вън,вътреболнични инфекции,и медицински персонал ръсещи навън заразата ли е? Дайте анализ,и затворете пробойните,няма как да стоим затворени постоянно,а вируса да си тече от някъде. Дали щама е същия като февруари-март когато се появи,анализи имате ли?

23

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Ако утре направите 5000 теста ще има скок, ЯК скок ще има.........ако тестовете са 500, ще има спад.И така може да ни манипулирате колкото време си искате, нали "професоре"?

22

Сократис

преди 3 години

Още преди няколко месеца, когато този вирус се появи у нас, писах няколко пъти, че трябва да се затворят махалите.Първият засечен случай беше в Лом именно след събиране на хора от този Вид.Сега, след няколко месеца тази тенденция продължава с пълна сила.По време на карантината нормалните и интелигентните я спазваха, а тези от другия Вид, създаваха постоянните проблеми.Заради тях затваряха градове и села.В момента положението е същото.Но няма как да ги делим-Нали? Нищо, вирусът ги дели...

21

Конголез

преди 3 години

Еволюция майна, много стари и болни се навъдихте и Еуропата, а при нас в Африка става тясно и горещо от климата, та не се търпи. Като умрете, ще има повече место за нас при вас.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Защото всички свали мерките,умнико. Ти защо не си ги спазваш, стой си у вас,излизай с маски и ръкавици и ще си ок?

19

Пенсионер

преди 3 години

Давай по-бързо заразата да мине и да се свършва. С този постоянен страх не се живее.

18

Анонимен

преди 3 години

Е, вие всички от тоя щаб, когато за нас бяха задължителни маските и седяхме смушени по къщите, се развявахте в затворени пространства без маски, или ги носехте като лигавник, а някои - и като диадема на главата. Онзи Кунчев , още първия ден като отвориха границата, духна към Гърция на море. Ако беше толкова страшно и опасно ВИЕ ПЪРВИ щяхте да спазвате мерки и да се криете. Така че, спрете да се изявявате всеки ден по телевизиите, гледайте си задълженията тихичко и нещата ще си влезнат в релси.

17

Анонимен

преди 3 години

Защо вие от ГЕРБ свалихте мерките?За да угодите на аверчета от Мутро-Олигсрхията и да се харесате на *** си избиратели.

16

Анонимен

преди 3 години

Има скок на баба ти фарчилото.

15

Анонимен

преди 3 години

Значи е време да заведем иск срещу китайските престъпници за нанесени икономически,човешки,и психически щети над бг народ.