283

Де Гол

преди 4 години

До Анонимен По - полека, че ще се задавиш от омраза, да не получиш болест.

282

Аз

преди 4 години

Може Симеон Петров, Радул Милков, ПроданТаракчиев, ама не и на тоя кухавелник.

281

Анонимен

преди 4 години

Не, не и не!Софийското летище няма как да се именова Амбалажко Найлонлашев, което е арт името на Глиско Дресняшев

280

Анонимен

преди 4 години

До Де ГолСложи си го във Франция като искаш и е бил франкофон,на нас тоя *** и българомразец Кристо,не ни трябва,цяла България го мрази,99,99% го мразят в България!

279

Де Гол

преди 4 години

Е това е най - завистливия народ , как е възможно да мразите толкова бе , Кристо винаги ксазва първо , че е роден в България, то цял свят го боготвори и се прекланя пред него, а наш Г..ньо не, та вие ако бяхте такива патриоти , нашата държава трябваше да цъвти от вашата взискателност. Бог да го прости велик беше, и ше остане вечно в историята.

278

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да не носи неговото име.

277

Анонимен

преди 4 години

Кръстете летището на някой български герой,ако искате да е по-кратко и лесно за произнасяне,може да го кръстите и с българското име на столицата "Средец" - така се е наричала София(Средец) над 1000 години и това е истинското старо име на града,преди да го прекръстят след Освобождението на София.Или друго лесно име за произнасяне - Омуртаг

276

ПроСоТо

преди 4 години

ако ще се преименува/преименова,не знам как е правилно,то първо ТРЯБВА да се смени името на връх "мусала"!!!!!!!Най-високия връх на Балканите,почти в центъра на българската държава,да носи турско-арабското "мус Алла"..?!?!?!И ако "Алла" е ясен то какво значи "мус"?..-"кисел"?.."кавардисан"?.."бесен"?Върхът трябва да се нарече "Връх Иван Рилски"!!!!Президента да прояви малко патриотизъм и отговорност!

275

ТТ

преди 4 години

По голяма глупост не бях чувал скоро.Напомня за *** идеи на Соломон Паси...

274

Анонимен

преди 4 години

Тоя ***,глу-пак и антибългарин ,няма работа в България!Вън от България!Вие пак се гаврите с българите,може ли да слагате имато на този антибългарин и опаковчик някъде?Срама нямате!Предатели!Той плюеше по България,а вие ще му слафгате името някъде,сякъш няма достойни български герои ,а ще слагате името на този бoк,..лyk!

273

ПО-ГОЛЯМА

преди 4 години

глупост от тази не може да се измисли! Да именуваш летището на един отрекъл се от РОДИНАТА си човек, е кощунство. Голям творец. Негови произведения в повече от 140 музея. Колко такива има в български музеи!!?

272

Луди за връзване бол

преди 4 години

Кристо мразеше България и навсякъде по света казваше, че не говори български език. Затова ще бъде напълно правилно летището в София да носи неговото име. В днешна България е така - предател да си...

271

Анонимен

преди 4 години

по-добре да го кръстят на крисКо

270

Зозо

преди 4 години

Ех как би звучало "Добре дошли на летище Пеевски", найс а? :))))))))))))))))))))))))))))))))

269

Макс

преди 4 години

Как на човек който се е срамува да се нарече българин ще кръщава е летище? Нима нямаме достойни летци загинали за България?

268

Анонимен

преди 4 години

Дайте му орден - една дървена лъжица от габровското село, където е роден. Винаги е плюел против България. Габровци може да почнат да опаковат дървени лъжици с панделки и да пишат "Крис100" на тях и да ги продават. Алеко Константинов има един чудесен разказ за такива като него - "Пази Боже, сляпо да прогледа". Една обикновена женица в магазин за сувенири ще ти опакова подарък много по-добре от тоя ***-българомразец. И с какво беше по-различен от женицата, която опакова букети цветя?

267

Анонимен

преди 4 години

Димитър Списаревски или Асен Йорданов са имената свързани с авиацията за име на летището. А може и на Виден Табаков, българинът, работил в екипа на фон Браун. Трябва широка комисия да реши. И името трябва да е без забележки. Списаревски на 100% е такова име. Асен Йорданов може би също.

266

Пилотът на Луфтханза

преди 4 години

към пътниците, на аглийски, със силен акцент:Ин а фю минетс, ви вил бе ландинг ат Христо Владимиров Яваашеф еапоот.

265

Дядото

преди 4 години

Надписа на летището трябва да е с пет метрови неонови букви и да пише:" ИВАН КОСТОВ". За да не забравят останалите в БГ да плащат кражбите на прехода какви БУНАЦИ СА!

264

Анонимен

преди 4 години

Против. Не се е връщал в България и името му е трудно за произнасяне. Този, който прави предложението може да отиде на лекар. Евентуално лекарят ще прецени лечението и дали да даде книжка.