41

Анонимен

преди 4 години

С ченгето което го уби са работили нощем в заведение,.преди месеци Флойд е уволнен.Доста съмнително че колегата му (полицая който го уби) се явява на сигнала срещу Флойд.Така като го гледам не изглежда на човек с капацитет да измисли схема за фалшиви пари.Отчаян е бил и според мен решил от по рано да започне от по рано схемата на своя глава.Няма никва расова подбуда за тва което стана - икономична е.

40

Простата истина

преди 4 години

Най-лесния начин за слагане на край на полицейското насилие над чернокожи е чернокожите да спрат да го играят гангстери и да почнат да ходят на училище, за да може наркотрафика, убийствата и проституцията да не са единствения им поминък.

39

R

преди 4 години

един престъпник и наркоман по малко

38

До С

преди 4 години

Шамар ти ли си?

37

Стига вече

преди 4 години

Може да е извършил престъпление, бил е осъден и го е излежал. Никой няма право да убива някой ей така на улицата. Когато убиеш престъпник и ти си престъпник, тук не става дума за самозащита и такива глупости, които пак са супер условни. Дори и да е била фалшива банкнотата, слагат ти белезници и в колата към участъка, какво е това на земята , че и коляно на врата. Ченгето ще бъде съден за убийство, само защото станаха ексцесиите, иначе щяха да го накажат 2 седмици, това е Америка.

36

С

преди 4 години

Не е лесно да си *** българин правите се на много умни и отворени даже никой не ви знае че съществувате бе мишоци *** расисти за тва е зле и тая държава щот се ***

35

Анонимен

преди 4 години

Бил е *** и престъпник. Ако беше бял никой нямаше да обърне внимание.

34

Анонимен

преди 4 години

Този само като му видиш снимката и знаеш, че е минимум за доживотен затвор!

33

Анонимен

преди 4 години

Човекът е лежал в затвора. Защо се опитвате да го изкарате ангел?

32

двоен аршин

преди 4 години

Когато бял човек страда от полицейския произвол в САЩ никой не разбира, но за всеки черен гражданска война става...

31

тоя

преди 4 години

тоя въпросния е поредния маргинал. арестуват го за притежание на фалшива валута. а сега левите екстремисти ще го обяват за национален герой. какво ли няма да направя за да свалят тръп

30

бла,бла

преди 4 години

А това, че е извършил престъпления, че го има в порно филми и т.н. неща не ги споменаваме. Окей, няма как да не чета с отворена уста и приемам за чистата истина всичко, което пишете :)

29

Бау

преди 4 години

Не е лесно да си черен в Америка. Представете си ром висшист при нас. Просто нямат шанс за развитие каквито и да станат. За едни 20 долара го убиха, само защото е черен и се предполага, че е "опасен" ...

28

S

преди 4 години

Чета ви коментарите и разбрах колко сте изостанали всички сиг работите за 300 лв на месец *** расисти

27

Анонимен

преди 4 години

"Всички обичали Флойд" - ами странно тогава как е попаднал в затвора.

26

По право

преди 4 години

Значи заради внушенията на либераст-троцкистите сега в САЩ всеки ни.ър счита,че по право му се полага да стане богат спортист или хип-хопър. Щом такова право му се отказва значи е напълно законно и морално да граби,краде,взломява и фалшифицира...щото обществото видите ли не го оценило като кълчеща се м.ймуна.

25

до атила

преди 4 години

До емотикона ПОВЪРНЯНа теб ти е пораснала работата!До вчера плюеше пазарджишките ченгета,сега вече започна и американските!Голяма работа си!

24

Анонимен

преди 4 години

Приятелите му казват, че той не успява да намери истинсик шанс за развитие в Хюстън - и кой е виновен, че е бил некадърен? освен това ясно, че приятелите му ще говорят добро за него. Факт е, че срещу него са повдиганити обвинения за грабеж и взлом и те очевидно не са били напразни, щом е лежал 5 години в затвора. За какво се вдига шум за един доказан престъпник?

23

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да е, това си е варварщина. Полицайчето много лош късмет извади...сега за да има мир ще го изпържат на електрическия стол.

22

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбрах какво общо има тук цвета на кожата? Провалил се е като комик, уволнили го, отишъл да протестира, като знае че на протестите полицията бие....убили го погрешка. със същият успех можеше да е бял. А т. нар. хип-хоп движение е свързано с бандите и рекламира техният начин на живот. т..е не говорим за някакъв Мартин Лутър Кинг да речем.